icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
18. sep 2016

Nemate dni,kedy ste take uhundrane? 🙂 ja mam dnes.totalne sa nudim doma,uz si pripadam ze trpim samomluvou,drahy furt odcestovany a ja sa nemam ani s kym porozpravat. Vkuse mi posiela len jedla ako si tam varia,kolega furt robi slepaci vyvar a posiela mi fotku jak ide jest polievocku a mna uz z toho sliak triafa. Mne by tiez dobre padlo keby si tu s niekym spolu varim nieco dobre,aby dal niekto predomna hotovu vrelu polievku. Mam navarene,ale ma to ani nebavi jest samu stale ach. Strasna som ze? Tak som si zacala pozerat vybavicku do postielky. Vybrala som dve,poslala to par ludom a vsetci len: a nepockas este kym budes vediet co to je? Kokso ale na co mam cakat,na 30.januar? Vsak sa nudim,tak mam cas sa tomu venovat. A hned som odradena a ani som to neobjednala. Mam to dneska den :D cisty citovy vylev,prepacte :(

fronili
18. sep 2016

@lalia87 ja som bola s bielymi spokojna neskor som presla na zelene kvoli cene ale inak boli super

fronili
18. sep 2016

@veronikanellka171 ja som sa bala pri prvom strasne.do nemocnice som isla vysmiata este som hovorila manzelovi ze sa dosmejem ked tam budem lezat v bolestiach aj tak bolo.pocas porodu som mala myslienky ze uz nikdy viac no zabudla som ako mi dali Simonka😍a povedala som si ze za tu bolest to stoji aj druhy krat.Viem uz cca do coho idem ale kazdy porod prebieha inak.Velkou oporou bol moj manzel ktory bol pri mne a nebyt jeho maju ma v pazi si myslim.az ked si otvoril usta az vtedy sa starali.som vdacna za to ze tam bol a nikoho ineho tam ani mechcem jedine jeho.😍

fronili
18. sep 2016

@lalia87 zasivanie neboli vobec dokonca som nevedeöa kedy ma nastrihli.moj manzel povedal ze to bol zvuk ako ked paras koberec ale nic s toho neviem.a zasivanie bola malina

fronili
18. sep 2016

@lalia87 ja mam dnes steasny den ide somna cista voda som hladna straasssnnnne a jedla by som len to co by mi momentalne ublizilo.tak som si chcela spravit aspon cesnakove suche rozky a kukni na foto.najlepsie na tom je ze som sa rozplakala lebo som taka hladnaaaa dnes mi uplne sibe

veronickawewe
18. sep 2016

@lalia87 aaaaaaaaa :D toto poznám, myslím že niesi sama, muž celý deň v robote, syn v škole a ja sama doma. Celý deň sa rozprávam so zajacom, každý deň upratujem, ale niekedy je to už také, že som znudená, každý deň to isté.

lalia87
18. sep 2016

@fronili no ja by som ich zbastila taketo,mnam. A nebolo by ti tazko aj z toho cesnakoveho?

@veronickawewe no lrn ten moj chodi domov kazdy 5ty tyzden,takze som tu furt sama jak prst a niekedy to tak na mna dolahne. Tak sa rozpravam so psom a ten chudak na mna kuka co zas trepem :D len skoda,ze neodpoveda 🙂

sandri
18. sep 2016

@lalia87 pokojne kup a kasli na ostatnych 🙂 kolegyna vsetko odkladala, ze kupi az ked nastupi na MD a v den nastupu na MD jej odtiekla plodova voda a islo sa rodit. Tak posielala muzovi instrukcie z porodnice, ze co vsetko ma kupit ;)

veronikanellka171
18. sep 2016

@lalia87 to aj mne vsetci vravia a mam skoro celu vybavu komplet.. Chcem mat klud na dusi a odlozene navyse peniazky.. Termin mam 5jan, co ked porodim 20dec? Moze sa stat.. A sa tesim s toho potom uz budem kupovat iba detaili.. Nechat to na mojho chlapa, nonto by dopadlo.. Kazdy ma cas ale neuvedomuju si ze nedajboze sa nieco stane a mozme lezat aj 2mes v nemocnici

lalia87
18. sep 2016

@sandri dakujem 🙂 sak na to mam nervy, ze ma stale niekto zahriakne jak mam cakat.. ale na co mam cakat? december chcem mat volny, december je pre mna vianocny cas a nebudem riesit babatkovske veci potom 🙂 a dobre vedia, aky som mala zaciatok tehu, teda nemozem vediet ako to este bude a chcem mat vsetko pripravene. ale niektorym ludom clovek nevysvetli 😠

lalia87
18. sep 2016

@veronikanellka171 presne.. ja som si uz mesiac odlezala a bohvie co bude. chcem mat klud na dusi, vsetko premyslene, ze vsetko mam a nestresovat sa potom ze som na nieco zabudla. a nechcem ani kupovat vsetko naraz, nie som milionar 🙂 pomaly treba zacat vian.darceky kupovat, tak vzdy po troske si chcem nieco kupit

sandri
18. sep 2016

@lalia87 a k tomu uhundraniu. Ja mam dnes taku naladu, ze vsetci mi idu z cesty... Aj si to uvedomujem, ale neviem si pomoct. Mam taku naladu, ze najradsej by som dala vypoved z celeho manzelskeho a mamickovskeho zivota a isla niekam na tyzden mimo civilizacie. Alebo aspon na 2 dni do wellnessu. Mam pocit, ze len varim, periem, upratujem a skacem malemu okolo zadku... Viem, ze je to len dnesna nalada a viem aj to, ze muzovi velmi krivdim, lebo on zase bol dnes s malym vonku, aby som si ja mohla porobit doma, ale proste dnes to neviem ocenit... Potrebujem gazdinu a upratovacku 🙂

veronikanellka171
18. sep 2016

@lalia87 kukaj eshopy ako ja a pomaly objednavaj 🙂 v decembri budu plne obchodaky nakupnych ............ A isto tam s pupkom behat nebudeme :P

sandri
18. sep 2016

@lalia87 a este - muz umyl riad poobede a ja namiesto toho, aby som to ocenila, som to ofrflala, ze ked uz umyva, tak ma umyt vsetko - aj prazdne hrnce a nie len taniere a pribor :-P

lalia87
18. sep 2016

@sandri haha tak potom je to asi dnes vo vzduchu taka nalada..ja by som kazdeho dnes niekam poslala a vsetci mi idu na nerv 🙂 vidim ze nie som sama 🙂 a ja som uz aj wellnes pozerala 😀 ciste zufalstvo, co ti poviem 🙂 jedine ma utesuje, ze uz je pol 7 a o chvilu bude koniec dna 🙂

lalia87
18. sep 2016

@sandri haha, ale vsak ano.. ked uz sa niecoho chytia, tak teda nech to urobia vsetko, lebo naco su dobre polovicne roboty, aj tak to musime my dorobit 😀 ja teraz vybavujem tehu fotenie a pytam sa polovicky kedy pride, na kedy to mozem dohodnut..a ze: vtedy ked mam masaz nie... a ja: a kedy mas masaz? a on: opytaj sa tvojej sestry ona vie, ja nie ..ona ho tam objednavala :D :D no skoro ma porazilo, tak nie len ze ona mu to vybavuje ale on si nevie ani zapamatat kedy to ma..pohodlnost chlapa..nezabila by si ho? :D

sandri
18. sep 2016

@lalia87 mna by zabilo uz len to ze chlap ide na masaz a ja nemozem, lebo som tehu 😀 a prikladam foto receptu na lepsiu naladu 🙂 coko puding s marhulami a slahackou, mnam 🙂

lalia87
18. sep 2016

@sandri mnaaaaam, nech ti chuti 🙂 super obalovák nervov 🙂

fronili
18. sep 2016

@sandri vyzera to velmi dobre mňam aj ked som neni slahackova.Ale dnes okrem mojej vrazdiacej nalady😅 a problem s travenim mam chut na vsetko co nemozem a normalne ani nejem mozno raz za rok a to cernohor🙈a vyprazana cibula v trojobale robia to u nas v restike a vola sa to marcusov tulipan.A ked som hladna som zla pomooov uz nech skonci tento den.🙉

fronili
18. sep 2016

@lalia87 viez ze som ich aj tak par zjedla😊s cesnaku mi nic neni boli to len suche rozky potrete cesnakom.tak hadam sa tie moje navstevi na zachode uz vytratia na normal som vystavena nemam energiu dnes.Aspom ze drobcek povzbudzuje cely den kopka😍

fronili
18. sep 2016

Co sa tyka skoreho nakupovania veci.mne to vobec nepride skoro nakolko clovek nikdy nevie co sa moze stat kedy moze tehulka skoncit v nemocnici a pobudnut tam dlhsie.to ze vsetcia hovoria cakaj este je cas???aj ja som to mala pri prvom este k tomu aj negativneho druhu-co ked sa s malym nieco stane a ty v predstihu nakupujes.Ja som rada pripravena vopred.Musim sa priznat ze to bude premna zatazkavacia skuska nakolko sa az cca v Decembri budeme stahovat a ja si nemam kde dat veci pre mimco.Jedine co mam je kocik🙈a Simonko dostane svoju izbicku s novou postelou takze postielku mam.Urcite cosi ponakupujem ale az ked budem vediet co to bude.Lebo ako som spominala ak by bol chlapec vela nepotrebujem mam po Simcovi.
Ja len dufam ze sa prestahujeme kym sa drobec vypyta mame este niaku rezervu ze sa mozme stahovat aj v januari termin mam 25 januara ale ked sa vypyta skor tak aby sme boli pripraveni.

lalia87
18. sep 2016

Ja takto baby 🙂

fronili
18. sep 2016

@lalia87 slintam😅🙈

veronickawewe
18. sep 2016

@lalia87 No tak ty máš ešte horšie, to by som sa asi zbláznila kebyže tak málo chodí domov. Ja si nejakú prácu do tej štvrtej nájdem, potom už aj pre synka idem do školy. Sme sa nedávno sťahovali, tak tu ani nikoho nepoznám, tak len ten zajac mi ostáva, raz sa zo mňa zblázni 😀 A neboj pes je isto rád že si ho všimaš 🙂

veronikanellka171
18. sep 2016

Baby a uz nerobite? Ste doma?

fronili
18. sep 2016

@veronikanellka171 ja som na materskej ale pri Simcovi ma vypisal doki pri normalnej poradni mala som ist potom do prace uz som sa nedostavila.Este k tomu som bola vylakana nakolko ma poslal este do nemocnice na kontrolu.hrozne som sa bala a popri tom vybavovala pracu ze uz nepridem.

veronickawewe
18. sep 2016

@veronikanellka171 Ja som doma bohužial, končila mi zmluva vo firme a neviem či by ma ešte niekto tehotnú zamestnal, asi aj nie 🙂 tak som si aspoň kurz učtovnictva robila nech nezahalam kym som doma 😀

veronikanellka171
18. sep 2016

Jaaj .) ja som doma som sa dala pn, drahy chcel aby som bola doma.. Ale skoro vsetok cas som u mamy on robi pri jej dome kusok tak to mame jednou cestou vzdy :D

lenkavalkova
18. sep 2016

@sandri isla si k doktorovi, ked si spadla? Dnes sa aj mne podarilo..mam akurat koleno oskrete. Vlastne som cupela a ako som vstavala, tak som zakopla a zvalila som sa na koleno a nabok. Necitila som, zeby som si nejak brucho udrela, ale bola som v soku tak vlastne ani neviem ako som padla. Kamoska povedala, ze v pohode, ze som sa len tak zvalila, ale tak neviem...clovek sa zlakne...

sandri
18. sep 2016

@lenkavalkova nie, nesla som. Tiez som si ten pad v hlave prehravala, lebo ja som fakt skoncila rozplestena na bruchu, ale pri pohlade na kolena a ruky som zhodnotila, ze pad som zastavila a len zotrvacnostou som skoncila na zemi cela. Maly ma veselo okopava, nekrvacam ani nemam ziadne bolesti ci vytok, cize nevidim dovod na paniku. Max by pozreli utz a nechali si ma tam na 24 h na pozorovanie a to sa mi nechcelo.