Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ja som si vybrala ergonomicky nosic liliput
@zuzuk22 ja by som toto nebrala, v tomto visí za rozkrok radšej ergonomický nosič aj sa jednoduchšie zapína, ako písala sandri, ja mam napríklad liliputi 😉
Ahojte maminky,tak uz mam po poradni,pozrela vysledky sona,vsetko ok,tlak ok,okukla ma zvnutra,vsetko ok 🙂 brusko ze krasne rastie,vsetko ok...len jedine co nie je ok je to
ZE SA MAM ZACAT KROTIT S JEDLOM :(
Od povodnej vahy som +1kg,tak uz to zacina. Musim sa prestat prezierat
@sischa je mi to veľmi ľúto, ak by si čokoľvek potrebovala ozvi sa... Nejdem zbytočne provokovať, verím, že je to veľmi bolavá téma. verím, že všetko zvládneš a čo má prísť príde...
K tomu jedlu by som rada dodala baby ze neni len tak do vetra je to pravda s tou vahou velkyyyy pozir mam s tym zluuu skusenost sak sa len najedz a potom so umierala aj moje telo a aj na porodnej sale najedz sa ale zdeavo a v malych davkach uvidis ze sa to oplati dopraj si aj sladke ale tiez v malych davkach nie celu cokynu na veceru pri telke 😀😂
tak ja uz mam za sebou aj zubara 😉 vsetko OK, ale mam sa prist ukazat znova na jar, po porode - ze ako su na tom moje zuby pocas kojenia.
@julinka88 no ved mne sa ani nezda ze jem extra nezdravo..na ranajky ked si dam polku zemle a vela zel salatu,cez den jem vela ovocia,ale ja som bola odmalicka tucko a potom som pred par rokmi schudla,preto to teraz nechcem dopustit lebo to potom zas nedam dole 🙂 a hlavne sa aj zle citim potom
Tak babi nevydrzala som a objednala tiez nieco nakolko mi to v kupelke chybalo ked som drobca kupala a mala som na pracke len podlozku pretoze sa nam nic velke do bytu nezmestilo no v domceku to bude ine.Az na to ze termin mame toho 25.januara a stahovanie sa nam presunie asi na januar februar tak som s toho trosku na nervy ze nebudem mat nachystane ako by som chcela kym drobcek pride.Prikladam fotky co som objednala zatial.A mozno zajtra po 3D budem vediet aj pohlavie😊
@petra1_2017 ďakujem si strašne zlatá, ale práveže ja Ti nechcem kaziť tento krásny čas...musím sa s tým vysporiadať...inak to ani nejde...ale je to lepšie...veľa čítam , premýšľam...mám dcérku 6 r...je perfekná ...pomáhame si navzájom lebo ona bola strašne šťastná a tešila sa na sestričku...sme jej to vysvetlili tak,,, že hádam sa vráti do bruška späť...:( držím prstíky... 🙂

Ja tiež odporúčam ergonomický nosič, my sme ho využívali aktivne od 3m. do 1,5 roka, veľmi praktická vec, ked som išla pre staršiu do školy, alebo do mesta - centra kde su malé obchodíky často zo schodami bez výťahu, malá mi tam krásne spala, pretože cítila môj tlkot srdca a vônu, ked bola hladna len som zastavila posunula si ju nižšie a nacucla sa na cecík 🙂 do 3m. som to nepoužívala aj ked som mala tu novorodeneckú vložu, prišlo mi že to bábätko je tam veľmi vpadnuté a také pokrčené. S kojením sa ja obávam ako bude lebo naša herečka 2,7m sa ešte kojí ale mliečko jej už nejde od nejakého 14tt ale stále ma presviedča že jej ide aj džusík 🙂 tak u nás to bude zaujimavé ked sa narodí ďalšia princezná, ešteže mám 2 prsia 😉