icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikapodolska
20. sep 2016

Ja tiež odporúčam ergonomický nosič, my sme ho využívali aktivne od 3m. do 1,5 roka, veľmi praktická vec, ked som išla pre staršiu do školy, alebo do mesta - centra kde su malé obchodíky často zo schodami bez výťahu, malá mi tam krásne spala, pretože cítila môj tlkot srdca a vônu, ked bola hladna len som zastavila posunula si ju nižšie a nacucla sa na cecík 🙂 do 3m. som to nepoužívala aj ked som mala tu novorodeneckú vložu, prišlo mi že to bábätko je tam veľmi vpadnuté a také pokrčené. S kojením sa ja obávam ako bude lebo naša herečka 2,7m sa ešte kojí ale mliečko jej už nejde od nejakého 14tt ale stále ma presviedča že jej ide aj džusík 🙂 tak u nás to bude zaujimavé ked sa narodí ďalšia princezná, ešteže mám 2 prsia 😉

zuzuk22
20. sep 2016

Baby aky mate nazor na nieco taketo ? Oplati sa to ? Pri Olim som nic take nemala. Ale teraz uvazujem kedze uz budu 2 deti 🙂 dakujem

sandri
20. sep 2016

@zuzuk22 je to dobra vec, ale pozor, aby to bol ergonomicky nosic! Inak ti dieta "visi" za genitalie, poskodzujes mu aj bedrove klby a chrbatik. Ak to chces kupit, tak kup overenu znacku - ergo, manduca, kibi a pod...

emily0412
20. sep 2016

Ja som si vybrala ergonomicky nosic liliput

veronikapodolska
20. sep 2016

@zuzuk22 ja by som toto nebrala, v tomto visí za rozkrok radšej ergonomický nosič aj sa jednoduchšie zapína, ako písala sandri, ja mam napríklad liliputi 😉

veronikapodolska
20. sep 2016

Ja mám tento len iný motiv

lalia87
20. sep 2016

Ahojte maminky,tak uz mam po poradni,pozrela vysledky sona,vsetko ok,tlak ok,okukla ma zvnutra,vsetko ok 🙂 brusko ze krasne rastie,vsetko ok...len jedine co nie je ok je to

ZE SA MAM ZACAT KROTIT S JEDLOM :(

Od povodnej vahy som +1kg,tak uz to zacina. Musim sa prestat prezierat

zuzuk22
20. sep 2016

@lalia87 a kolko si pribrala uz dokopy ?

lalia87
20. sep 2016

@zuzuk22 no naposledy som mala 51, dnes 55 :( :( ako vraj sa to rata od tej povodnej,ale je to strasne...za tri tyzdne to je strasne moc. Vraj som musela dohnat to co som vsetko vyvracala a uz ked to je,tak uz sa mam zacat krotit a za mes.max dve kg pribrat

petra1_2017
20. sep 2016

@sischa je mi to veľmi ľúto, ak by si čokoľvek potrebovala ozvi sa... Nejdem zbytočne provokovať, verím, že je to veľmi bolavá téma. verím, že všetko zvládneš a čo má prísť príde...

lalia87
20. sep 2016

@zuzuk22 povodnu vahu som mala 54

zuzuk22
20. sep 2016

@lalia87 neboj podla mna to je zato ze si po hladovke dohnala co treba a uz to bude v pohode ako ma ...🙂

zuzuk22
20. sep 2016

@lalia87 yiwz som teraz na povodnej plus kilo naviac. 🙂

lalia87
20. sep 2016

@zuzuk22 no ja dufam,uplne som z toho nestastna :D ked si predstavim ze za tri tyz.4kg a kolko tyzdnov je este predomnou,tak hotoveeee sumo 🙂 ako rata sa mi len to +1kg,ale ja si to ratam cele a je to teda des :D

zuzuk22
20. sep 2016

@lalia87 to nemozes tak ratat ved si potrebovala dohnat stratene🙂 neboj uz bude ok vsetko 🙂 pomaly priberame ale je pravda ze napchavat sa memusime 😂

lalia87
20. sep 2016

@zuzuk22 najhorsie je to ze ja jem a jem a len lezim a lezim 🙂 ale zas jem velmi vela zeleniny a ovocia,to asi zato ze fakt len lezim a sedim. A najlepsie je,ze mi teraz brutal skvrka ale sa aj bojim najest :D :D ale ved cooo,sak pomaly 6mes.zaciname tak to k tomu patri :D

zuzuk22
20. sep 2016

@lalia87 len sa najec ked si hladna neboj nic 🙂 sak o chvilu aj rodit uz budeme 🙂

lalia87
20. sep 2016

@zuzuk22 dala som si tri ringloty :D :D lebo o hodku budem mat obed 🙂

zuzuk22
20. sep 2016

@lalia87 ja akurat idem robit buchty na pare z jahodami 😂

lalia87
20. sep 2016

@zuzuk22 moje nervyyy 🙂 🙂 mnaaaam. mne sa vcera nechcelo cakat kym sa kura rozmrazi,tak som si irobila taku kombinaciu ze dovidenia...pyre,dus.zelenina a volske oko :D este tam mam jednu porciu 🙂

zuzuk22
20. sep 2016

@lalia87 no tento tyzden bude bezmesity 😂 este sa chystam cez tyzden aj na slivkove gule 😂 no nahodou celkom fajn kombynacia 😄

julinka88
20. sep 2016

K tomu jedlu by som rada dodala baby ze neni len tak do vetra je to pravda s tou vahou velkyyyy pozir mam s tym zluuu skusenost sak sa len najedz a potom so umierala aj moje telo a aj na porodnej sale najedz sa ale zdeavo a v malych davkach uvidis ze sa to oplati dopraj si aj sladke ale tiez v malych davkach nie celu cokynu na veceru pri telke 😀😂

julinka88
20. sep 2016

@sischa este dodatocne chcem povedat ze susicitim s tebou je to tazke urcite ale ty to zvladnes 😳

sandri
20. sep 2016

tak ja uz mam za sebou aj zubara 😉 vsetko OK, ale mam sa prist ukazat znova na jar, po porode - ze ako su na tom moje zuby pocas kojenia.

lalia87
20. sep 2016

@julinka88 no ved mne sa ani nezda ze jem extra nezdravo..na ranajky ked si dam polku zemle a vela zel salatu,cez den jem vela ovocia,ale ja som bola odmalicka tucko a potom som pred par rokmi schudla,preto to teraz nechcem dopustit lebo to potom zas nedam dole 🙂 a hlavne sa aj zle citim potom

julinka88
20. sep 2016

@lalia87 tak to mas v pohodke mozno len teraz sa ti to tak rozbehlo a uz to pojde pomalšie az do porodu😉

fronili
20. sep 2016

Tak babi nevydrzala som a objednala tiez nieco nakolko mi to v kupelke chybalo ked som drobca kupala a mala som na pracke len podlozku pretoze sa nam nic velke do bytu nezmestilo no v domceku to bude ine.Az na to ze termin mame toho 25.januara a stahovanie sa nam presunie asi na januar februar tak som s toho trosku na nervy ze nebudem mat nachystane ako by som chcela kym drobcek pride.Prikladam fotky co som objednala zatial.A mozno zajtra po 3D budem vediet aj pohlavie😊

sischa
20. sep 2016

@julinka88 ďakujem...ani vo sne by mi nenapadlo,, že sa takéto niečo deje aj po 12. týždni...:( vďaka ešte raz prajem všetko dobré..🙂)

sischa
20. sep 2016

@petra1_2017 ďakujem si strašne zlatá, ale práveže ja Ti nechcem kaziť tento krásny čas...musím sa s tým vysporiadať...inak to ani nejde...ale je to lepšie...veľa čítam , premýšľam...mám dcérku 6 r...je perfekná ...pomáhame si navzájom lebo ona bola strašne šťastná a tešila sa na sestričku...sme jej to vysvetlili tak,,, že hádam sa vráti do bruška späť...:( držím prstíky... 🙂

sischa
20. sep 2016

@majaon ďakujem...všetko dobré .))