Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@gulocka7888
@fronili ďakujem vám dievčatá za milé privitanie
Aky mate den maminky? Ja som bola rano opat na joge,ale tak mi tam ostalo spatne. Potom som sla este do kauflanfu,dodnes by mali mat len tie plienky a vlhcene v akcii,tak som bola dokupit. No a teraz si varim slepaci vyvar 🙂
@lalia87 ked ste tu vsetky spominali tie plienky,az potom mi docvaklo,ze ich budem aj ja potrebovat,tak sme vcera jedny 1 kupili,zatial 😀 no dnes som bola s malym sa spytat v skolke a od 1.10. mi ho zoberu,tak som taka z toho...asi to budem ja horsie znasat ako Simik 😀 a potom som uvarila rajcinkovu polievku a mame este granadir zo vcera 😝 teraz sa napchavam milkou 😀
@majaon nooo super,skolka vybavena,ale veru mamina asi to budes ty horsie znasat 🙂 alebo ani malinkemu sa nebude pacit a nakoniec ho budes mat aj tak doma 🙂 mnam granadir,to by som si dalaaa. Mne ak sa bude chciet tak este urobim aj druhe,zapekany karfiol so syrom a smotanou,som cakala kym bude v akcii a v kaufle mali :D ja mam nakupene plienky dvoje 1 a dvoje 2 a bude to hop alebo trop ci sadnu. Hadam hej 🙂 ( milku by som si tiez dala 🙂 ja som cokolady nikdy nejedavala a teraz mam na nu stale chut 🙂
@lalia87 aj to je mozne,ze nakoniec bude so mnou doma 🙂 uvidime...no ten karfiol zapekany lubim aj ja,len ja ho zapekam aj so zemiakmi aj brokolicou,tiez syr a smotanu - mnaaam,len chute si tu robime 😀 ja zase naopak-cokoladu a sladke celkovo som pred tehu musela mat stale a teraz len fakt vynimocne dostanem chut,skor mi chuti slane a hlavne hranolky 😀
Ahojte prave sme sa vratili so psikom z dlhsej prechadzky a uvazujem co si narychlo spravim na obed 🙂 asi dake vajickove hrianky.. ked je manzel na sluzobke nechce sa mi moc varit normalne jedlo iba pre mna 😀 aj ked je u nas dnes velmi pekne pocko mam taku zaspatu gaucovu naladu a vobec nic sa mi nechce ☹ prikladam ilustracny obrazok mojho partaka aby ste si moju naladu vedeli lepsie predstavit 😀 ako ste na tom dnes vy?
@aandreja to je kraaasny havinko 🙂
@veronikanellka171 dakujem 🙂 je to moje zlaticko! Aspon doma nejsom cele dni uplne sama kedze som na PN od 2 mesiaca a niekto ma stale strazi 😀
@aandreja aspon sa ides prejst, ja sa rada prechadzam a nemam s kym :( psika mam u mamy
@veronikanellka171 ano to je tiez velka vyhoda ze sa mam s kym poprechadzat 🙂
Dakujem dievcata za tipy nakojenie.Pisete tu o plienkach.Este nemam ale tiez kupim v akcii.Len uvazujem tiez ze 1 jednotky pampersky a 3x2jky lebo ked je akcia tak 3 baliky za cenu dvoch.Tie su myslim id 3 kg do 6.Vlhcene som kupila tiez pampers vymakla som akciu 50% na cely karton tak hadam ich vyuzijem vsetky.
Takze babi Ultrazvuk v Hlohovci bomba DR. sa nezmenil vtipkar super clovek.
Po navsteve kožem povedať MALINKAAAA je v poriadku a nic tam nedorastie💖Bueme mat dievcatko ja sa citim ako vo sne😍
Najskor som mu neverila az ked mi ukazal dôkaz😊.Ale nechcela sa nam vôbec ukazat taze jedna jedina foto ktora sa podarila az ku koncu kde je vidiet tvaricka .Ruzovy osial sa zacina💖
A ja ku plienkam že kúpim najmenšie do pôrodnice a potom latkovať budem.Akurat som dokúpila 10ks Pop in,tie sú u mňa na prvom mieste tie sa mi osvedčili pri dievčatách.
A ste dávnejšie riešili kg..tak teraz mám navrch 12,5 kg.Chuti mi jesť..keď nejem každé 3 hodiny je mi zle veľmi a to je najhoršie že mi ide len po chuti samé nezdravé jedlo...že keby som si dala šalát tak sa z neho dovraciam....Som z dediny taka žena krv a mlieko 😀 ale ja vôbec neriešim toto...len aby babatenko bolo v poriadku,lebo je vytúžené..
@ivana2301 aj ja by som chcela latkovat no kedze v mojom okoli som siroko daleko jedina nemam sa koho spytat na prakticke rady 🙂 ked budes mat troska casu mohla by si mi spisat kolko asi je potrebne mat nakupene aby som to stihala poprat a aj vysusit kedze bude zima.. a tiez ak by si mi poradila ktore sa tebe najviac osvecili.. lebo uz asi mesiac pozeram po internete ale je tolko druhov na vyber az som stratena a vobec neviem co mam sledovat pri vybere kedze cakam prve babatko.. za pripadne rady velmi pekne dakujem 🙂
@ivana2301 Musis si v profile zmenit, ze cakas babatko a termin je v januari. Potom ta to tam automaticky hodi same 🙂
Ahojte baby,nekukate svokru teraz? Uz som tuto cast videla,ale ja by som tej mamicke taku jednu pleskla :D nic ine ram nerobi len lamentuje. Dcerine nausnicky dala do zalozne,dostala za ne 50€ a za 4dni tie peniaze prelajdakala. Len tam rumazga jak ma 1€ v penazenke,hlavne ze obocie ma nafarbene puca jedna,to si ani ja nedovolim chodit na obocko. Ide ma slak trafit z takychto matiek a gazdiniek,vrrr..a ze ani hrncekovy kolac nevie upiect tym detom.prepacte musela som si ulavit :D :D

@ivana2301 ahoj a cit sa tu snami dobre 😊