Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@aandreja prepáč že až teraz odpisujem,cez den som neni na nete a teraz pri uspávaní babuľky som zaspala s nou... pre mna sú top tieto http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/pop... mám tie pastelové farby.Nestalo sa mi žeby premokli pretiekli a podobne... na ne už nepotrebuješ žiadne vrchne nohavičky. pri dcerkach som mala aj baby lucy a pri týchto je potrebne mať vrchne nohavičky pul. ale tieto sú aj lacne A uplne hrozne...budem ich používať preto lebo ich mám doma par kusov ale iba v tom prípade ked nebudem mať pop in... (da sa kúpiť aj cez bazar nakoľko sú fakt drahé napr. https://www.modrykonik.sk/market/plienky/kqc83x... ) (od tejto maminky som si dokupovala 10 kusov pastelove farby a prišli v perfektnom stave a fľaky som ani nenašla na nich....) Odporúčala by som ti vkladačky ja som mala taketo prikladam link z bazariku to len preto aby si videla ake .. https://www.modrykonik.sk/market/plienky/8ychqd... a potom som mala úplne klasicke plienky štvorce bavlnene biele asi 10 kusov ... mala som aj pul vrchne nohavičky ale tie by si nepotrebovala pri pop in plienkach. Mala som aj tieto https://www.modrykonik.sk/market/plienky/bm7vn1... nepáčili sa mi vôbec a pri nožkach mi niekedy pretieklo tieto ja osobne neodporúčam. Takže zhrnutie 1. pop in plienky 10 kusov. 2. vkladačky babmusové 3. klasicke štvorce plienky . Tých plienok je na trhu strašne veľa a určite čo boli moje dievčatá malé aj neaké nove trendy prišli,ale nakoľko som bola ja spokojná s týmito plienočkami nebudem ani nič lepšie hľadať a ani iné... Ak by som ti ešte mohla s niečim pomôcť poradiť kľudne napíš..veľmi rada
@nikolienkaa ahoj ja som mala angelcare a spokojná som bola.
@petulik1991 aháá tak tam bude pes zakopaný..Zatiaľ si meniť profil nechcem,uvidím kedy nato dozrejem... aby to videli aj ostatní...
@nikolienkaa ja mam doma tento monitor a som snim velmi spokojna mam ho este po syncekovi tak nemusim kupovat.
a prosím Vás máte aj skúsenosti s monitorom dychu spolu s video pestúnkou? dá sa použiť video pestúnka aj bez monitora dychu? napr. ak budeme niekde na dovolenke alebo na chalupe a chceli by sme len vidieť, či spokojne spinká, ale bez monitoru dychu, zaujal nás Tommee Tippee c2n. ďakujem
@ivana2301 a @aandreja
Ďakujem Vám baby za rady....cibuľový čajík poznám, moc ho nemusím ale keď si pridám med tak ok 🙂
a čo sa týka cesnaku.....tak ten ani mne teraz vôbec nechutí.... ☹
Ale hrianku s cesnakom môžem skúsiť 🙂
A zázvor mi vravela kolegyňa, že by som nemala vôbec piť....no skúsim to ešte vygúgliť 🙂
@nikolienkaa babysense5 je vyyborny
@adriana101 jasne, video pestúnka je samostatná vec 🙂 dáš si kameru nad postieľku, a ty máš v ruke obrazovku a ked si vedľa v izbe tak vidíš čo sa deje 🙂
@nikolienkaa woow co stal ten fusak?
nad tym fusakom slintam uz odvcera :D baby ho vsade pridavaju aj tento aj ten bledunko ruzoyz, ten je senzacny 🙂 kde ste aj vsetky k nemu prisli, ja ani neviem na akych strankach mam pozerat 😒 😀
@lalia87 priamo z ich stránky elodiedetails.com ja som ho v bezva akcii vychytala tuším zo cca 160€ na 60€ !! Asi este je len tieto dva modely su Modry a ružový petit royal....objednala som zaplatila kartou teda a prišlo asi za tyzden
@veronikanellka171
@nikolienkaa ano, baby pisali ze bol v akcii a vcera ked jedna pozerala, tak ze uz neboli za tu cenu..ale treba skusit pozriet este @veronikanellka171
@fronili no ja mám navrch 12 kg a teraz mám pocit ,že čo týždeň to kilo hore 😒 nejako to samo ide... 😨
@marusia_81 no ja som sa dnes vazila a od poslednej kontroly mam kilo dole 😮 zvlastne takze mam od zaciatku 10 kg hore
Ja som v prvom trimestri dala dole 5kil a teraz začínam pomaly 7mesiac a stale som -2kila 🙂 nemuselo by to ísť hore
@nikolienkaa no závidím, ja sa cítim už ako slon 😖
baby ale ved musite sa na to aj tak pozerat, ze ked ste predtym boli chude tak jasne ze ta vaha pojde rychlejsie hore 🙂 take co su trosku pevnejsie tak babo ma z coho ziviny cerpat 🙂
@marusia_81 ja som na zaciatku schudla 6kg a uz su aj hore lebo museli ist späť, kedze som bola jak vychrtlina a babo rastie a potrebuje ziviny 🙂 teraz som skoro v 6mes.na povodnej vahe +1kg
Plánujete si kúpiť aj aniball? 🙂
@nikolienkaa ja ano. Teda ak to nebude automaticky cisarsky.
Ja som sa dnes rano vazila a za 3 tyzdne som skoro 2 kg pribrala 😁
@nikolienkaa ja uz mam doma a chystam sa to pouzit, ak mi to zdr. stav a okolnosti dovolia.
Ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg ale nejako to nepocitujem. Ratam s tym ze este daco pribudne ale snad to nebude vela 😊
OTAZKA NA VAS BABY: uz ste rozmyslali akej znacky kojeneckej flase sa chopit, alebo mate nejaku skusenost ??
@elisebah91 nechapem, naco riesis uz teraz flasu? Ved budes kojit 🙂 flasu ti netreba.
@sandri isto sa kojit chystam, ale clovek nikdy nevie a ked teraz tak usilovne pracujem na vybavicke napadla ma aj tato oblast ☺

Zienky monitor dychu angelcare alebo babysense ?