icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

sischa
26. sep 2016

@elisebah91 napísala si to tak ako to aj ja vnímam...momentálne to moc nejde...hľadám príčinu...hnevám sa ..plačem...pochopím neskôr...o mňa už tak nejde...ja sa to snažím pochopiť..ale moja dcérka sa neskutočne tešila...teraz čaká, kedy sa Sabinka vráti do bruška...nerozumie tomu...prečo neostala...tiež som nepočula, že sa to deje vo vyššom štádiu...ale neverila by si aká bežná vec to je...a postoj lekárov ...berú to ako normálnu vec..:( ďakujem ešte raz...všetko dobré

aniko_h
26. sep 2016

Ahojte baby a žienky. Práve som natrafila na toto fórum. Škoda, že nie skôr. Aj ja som potrebovala veľa krát prebrať nejaké veci a nemala som s kým 😒 Tak som rada, že síce neskôr ale Vás spoznám 🙂 . Keďže ste tu veľmi veľa toho popísali už, nebudem to celé čítať, tak dúfam, že keď ma niečo napadne a spýtam sa a už ste to riešili, tak to nebude problém. Ja som momentálne v 23.tt a čakáme dievčatko. Momentálne som ale ochorela a som s toho dosť nervózna, nakoľko veľa kašlem a potom ma bolí brucho. Bojím sa aby to neublížilo malej. Vy už ste boli choré? Čo Vám lekárka povedala?Brali ste nejaké lieky? Môže byť kašeľ nebezpečný pre bábo alebo nie. Na nete sú rôzne názory. Hrabe mi už s toho 😒

nikolienkaa
26. sep 2016

@aniko_h ahoj a vitaj medzi nami 🙂 ja som bola chora v 3.mesiaci ale paralen mi úžasne pomohol 🙂 👌 A dookola čajík 🙂 skóre uzdravenie prajem

fronili
26. sep 2016

@aniko_h ahoj medzi nami 😊 aj ja som bola v auguste chora a cajik a paralen pomohol velmi.nemyslim si ze kasel babetku moze ublizit to su len svali ktore sa natahuju pri kaslani a casom uz to moze byt neprijemne ako svalovica.Nemyslim si ze sa treba bat😉

gulocka7888
26. sep 2016

@aniko_h Ahoj a vitaj medzi nami.No mna to este troska drzi.Mala som len nadchu potom bolest hrdla a aj kasel.Odporucili mi homeopatika alebo nieco len na prirodnej baze.Lekarla mi dala na hrdlo padtilky bez mentolu Emser.Su slane nechutne ale pomohli.Len ja zijem vo svajciarsku.Tu su aj ine lieky.Ale tie padtilky emser mi dala lekarka takze vhodne pre tehotne.Hlabne ti prajem skore uzdravenie.V tehotenstve to len trosku dlksie trva to uzdravovanie.

lalia87
26. sep 2016

Nastali zimne vecery,tak sa ihruskam 🙂

nikolienkaa
27. sep 2016

@aniko_h este som zabudla Propolki na hrdlo tie su perfektne 👌

cookiee
27. sep 2016

Ahojte,
ja mám tiež problémy s pálením záhy.... pocitujem to hlavne po paradajkovom pretlaku, teda po paradajkovej polievke, omáčke a po vyprážanom jedle...napr. po rezni.
Je to dosť otravné a nepríjemné. Banán som už aj ja skúšala ale nie vždy mám na neho chuť...alebo čas, keď je už večer a je veľa hodín 😒
A chcem sa Vás baby ešte niečo opýtať?
Bola som v poradni a doktorka mi zistila, že mám nízku hladinu železa ☹
Dala mi tabletky ale trochu sa ich obávam, že ma bude zapekať?
Neviete mi niečo poradiť?
Ďakujem 🙂

aniko_h
27. sep 2016

Jej ďakujem baby za rady. Včera večer som si dala paralen a celú noc som sa potila. Aj je mi dnes lepšie. Bola som u lekárky a tá mi povedala nech beriem stodal na kašeľ, quixx do nosa a paralen max. 3 krat denne. ale ten si radšej dávam len večer, nechcem riskovať. Tie na hrdlo si tiež kúpim ak by sa to nezlepšilo. Inak videla som už fotečky, že už nakupujete. Máte aj nejaký zoznam čoho sa držíte? Lebo ja mám pocit, že hocičo mi ponúknu a povedia prečo to mám kúpiť tak to chcem kúpiť. Som prvorodička tak neviem čo je naozaj také potrebné a čo nie. Zatiaľ som toho ale veľa nekúpila. mám len vybračnú sedačku a hojdačku. a teraz má kamarátka na predaj tie vysielačky tak to som si nechala odložiť. vy už máte kočíky? alebo si to nechávate na neskôr? a pri kočíkoch čo všetko sledujete?

aniko_h
27. sep 2016

@cookiee mňa trápi pálenie záhy od začiatku tehu. Gynekologička mi odporučila piť Fatru a naozaj to pomáhalo, ale keďže sa to posledné týždne začalo zhoršovať povedala nech si kúpim Gaviscon. Odkedy som ale chorá tak ma záha nepálila tak to len mám kúpené a v blízosti keby to namňa prišlo. 😀

veronikanellka171
27. sep 2016

Ja uz mam doma kvazi vsetko.. Uz len nejake zimnejsie vecicky.. Bodycok som plno podostavala to uz nebudem kupovat., kocik, postielku a supravu mam, hojdacie lehatka mame dve, zavinovacku, stolicku na jedenie, flasku, no vsetko :D

lalia87
27. sep 2016

@aniko_h ja uz kocik mam, necakane sme ho raz kupili a pozerala som pri nom aby bola velka vanicka, predsa len fusak v zime nech sa babo nemačgá 🙂 aby sa mi dala rukovat otacat v smere aj v protismere, aby bola kosik pod kocikom velky, aby boli vacsie kolesa s ktorymi sa dobre manevruje v snehu, aby bol aspon trosku "drndavy" kvoli uzasnym chodnikom ktore mame, keby je moc pevny tak by mi tam male len nadskakovalo :D a rozmyslam este ze co, ja som na strieske chcela mat aj taky ten šiltík co tam este byva, aby v zime moc nefucalo dovnutra 🙂 postielku budem mat pozicanu, mantinel a baldachyn a matrac este chcem objednat, nejake veci mam, plienky obrusky vlhcene mam, zavinovacky, perinky, flasku mam, osusku deky tiez. este chcem urobit drogeriovy a liečikový nákup a vanicku kupit.
a k tomu gavisconu, bud to ja neviem pit alebo to je taky humus, ja som z neho vracala jak besna :D skore uzdravenie 🙂

fronili
27. sep 2016

@nikolienkaa mne tie propolky nezabrali😑ale myslim ze kazdemu zaberie ine manzelovi napriklad teraflu zaberie a coldrex vobec

fronili
27. sep 2016

@cookiee co sa tyka toho zapekania ja si myslim pri vyvazenej strave v kombi s tabletkami sa nemoze nic stat treba vyskusat popripade jest viac celozrnych veci a veci ktore ibsahuju vlakninu.Ja mam v tomto tehu opacny problem.Pri syncekovi ma zapekalo no teraz pri malej je moj zaludok niak nachylni az moc

fronili
27. sep 2016

@lalia87 mne chyba v podstate kozmetika fusak do porodnice veci pokupit a baldachyn s hniezdom hladam co mi crnkne do nosa😁
Vcera som sa rozhodla pre dudliky avent a flasky mum keby nahodou ale pevne dufam ze kojenie nam pojde lepsie ako pri malom.A chcem si kupit cajik na podporu mliecka.A inak dokupit par veciciek na oblecko.

lalia87
27. sep 2016

@fronili ja este neviem aku znacku dudla, nekupujem este, lebo neviem aku farbu :D ja tiez este sebe musim pokupovat veci do porodnice vsetky a aj na kojenie, senovku a benedikt a caj tiez 🙂 stale sa nieco najde, co sa da este dokupit 🙂 len vyciarkujem stale co uz mam, ale aj napriek tomu mam toho stale vela napisaneho 🙂

verunqha23
27. sep 2016

@cookiee Mne kamarátkina mamina poradila odšťavovať si cviklu a tú šťavu vypiť ... Cvikla má veľa železa skús mne to pomohlo 🙂

verunqha23
27. sep 2016

Baby mám strašné ale fakt strašné bolesti krížov od rána aj hlavy ... Mala by som ísť k doktorke ? ...

julinka88
27. sep 2016

@verunqha23 ahoj skus odpocivat maximalne si mozes dat paralen a vyckaj ci bolest ustupi ak nie zajdi na pohotovost to je moja rada

fronili
27. sep 2016

@lalia87 presne aj ja vyciarkujem a stale este cosi chyba a stale na papieri neubuda😅🤔

petulik1991
27. sep 2016

@fronili
@lalia87 Ja to iste, minule som doniesla plnu krabicu veci a vyciarkla som zo zoznamu asi 4 😀

aniko_h
27. sep 2016

@lalia87 @fronili aj ostatné žienky, mate ten zoznam v elektronickej podobe? Boli by ste ochotne mi ho poslat? a co sa tyka toho gavisconu mam ho v podobe zuvacich tabliet. neviem aku maju zatial chut ale dam vediet ked uzijem. 🙂

julie_k29
27. sep 2016

Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

verunqha23
27. sep 2016

@julinka88 Dakujem len to je trn problem ze ja rano o pol 5 vstavam do skoly lebo o pol 6 mi ide autobus a hodinu cestujem no hrozne nieco ...

julinka88
27. sep 2016

@verunqha23 fuuuu tak to urcite odporucam neriskovat a aspon na jeden den si lahni do postele zdravie teba a malinkeho je prvorade😉

lalia87
27. sep 2016

@aniko_h jaj ja som to mala ako sirup, teda este mam 🙂 v takych sackoch a to bolo uplne huste, ze pit sa mi to nedalo, lebo to neslo dole krkom 🙂 a ked som to zriedila s vodou co som asi nemala :D tak sa to cele tak zgrclo :D ja rozmyslam kde mam ten zoznam, mohla by som ti to pofotit a poslat tak do mailu ak by si chcela

zuzuk22
27. sep 2016

@cookiee tiez mam zelezo tabletky a v pohode 🙂

veronikanellka171
27. sep 2016

Baby rukavice na kocik? Ale take ze kazda ke zvlast.. Neviete kde zozeniem? Je mi luto dat 20€

zuzuk22
27. sep 2016

@veronikanellka171 tu na koniku v bazari si nepozerala?

zuzuk22
27. sep 2016

Baby uz nech je 5.10 😍 a neodydem z ordynacie kym mi nepovedia co to je. 😄