icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
3. okt 2016

@sandri to je des pred detmi by sa taketo veci nemali hovorit to celu situaciu zhorsuje 😡tak isto ako by som pred mojimi detmi nenadavala na ucitelou aby mali respekt skor si to pomyslim alebo porozpravam sa vtedy z niekym o tom ked by neboli deti na blizku tak isto by to malo byt aj opacne a ucitelky a vychovavatelky nemozu zhadzovat deti.

veronikanellka171
3. okt 2016

@lalia87 potom odfot postielku 🙂

ljenka
3. okt 2016

@sandri o skolke by som vedela aj ja rozpravat, tiez by sme volili sukromnu, ale poblizku ziadnu nemame a presne zavisi od pristupu ucky

zuzzuli
3. okt 2016

@buchta666. Ja som tiez doma rano vypila glukozu a o 2 hodky sla na odber. A so soferovanim som nemala ziaden problem, akurat na cestu spat som si vzala nieco zjest

zuzuk22
3. okt 2016

My mame tento fusak 😊 je super

veronikanellka171
4. okt 2016

Baby vam lekarka uz merala panvu? Mne este ani raz, a moja mama stale vravi ze ju mam neskutocne uzku preco mi to nemera a aby mi nehrozil cisarsky

lalia87
4. okt 2016

@veronikanellka171 mne merala hned na prvej kontrole a povedala,ze je uzka a asi to bude cisarsky. Odvtedy viac nie,tak na dalsej poradni mam v plane sa jej spytat,kedy sa bude opat premeriavat.

veronikapodolska
4. okt 2016

@zuzuk22 aká to je prosim ťa značka 😉

fronili
4. okt 2016

@veronikanellka171 mne nemerala sestricka ani pri syncekovi a ani teraz ale Simco isiel prirodzenou cestou.Dufam ze to tak bude aj teraz.Radsej si odtrpim bolesti a potom mam pokoj.ale chcem sa opytatt v stvrtok dokiho.Som sice druhorodicka ale niak som to v prvom tehu neriesila teraz ma zaujma poloha babätka ci je spravne otocena a dokedy ma cas sa otocit.

veronikanellka171
4. okt 2016

@lalia87 a ako ju mas uzku nemas napisane v knizke? To si zmeram aj ja nie? Bedra kvazi odmeram

fronili
4. okt 2016

Inak babi tvrdnu vam uz bruska mne uz druhy tyzden v noci tak 2-3 krat za noc mam v plane to aj dokimu v stvrtok povedat.

lalia87
4. okt 2016

@veronikanellka171 napisem ti hned ako budem mat cas,ona to merala takym cudnym zverakom,takym kovovym niecim,sama neviem ci to omeras.a mam tam len cisla za sebou tak neviem co je ktore cislo

sandri
4. okt 2016

@fronili nasad si magnezium. Ja uzivam uz dlho, lebo mi tvrdlo brucho - najprv som uzivala len sumive, ale zacala som uz chytat v noci krce do noh, tak som zvysila davku a kupila som si tabletkove. Aj zelezo som si nasadila, lebo som byvala strasne unavena a vobec nic nepomahalo...

zuzuk22
4. okt 2016

@veronikanellka171 mne pri prvom merala panvu tiez tym istym co aj
@lalia87 pisala ale teraz pri druhom uz nie . sak sa ho spytaj na to najblizsie 🙂

fronili
4. okt 2016

@sandri magnezium beriem uz dve tabletky denne od 14 tt nakolko som mavala krce v podbrusku a v rukach.Teraz tie krce v podbrusku nebyvaju caste ale za to bolestive ako krc v nohe ale nohu aspon mozes vystriet z bruchom nic nesprabis a do toho aj to tvrdnutie tak som zvedava co mi povie vo stvrtok. A ci mi zvysi davku

majaon
4. okt 2016

@sandri bozinku ani nehovor,bojim sa aby to nebolo prenho nejake stresujuce a tiez sa nezacal pocikavat ci pokakavat ☹ to zistim asi az po par dnoch,tyzdnoch...dnes je tam uz sam a ja furt len nad nim rozmyslam a posuvam hodiny ocami,o 11:30 idem prenho,som zvedava co a ako 😕

majaon
4. okt 2016

@fronili ja by som to tiez riesila ako ty a co hovoria ostatni,je uplne fuk...tiez som sa bala aby sa po narodeni malej necitil odstrceny keby som ho dala az v januari do skolky,takto si aspon stihne zvyknut na skolku a potom si hadam lahsie zvykne na sestricku 😉

cookiee
4. okt 2016

@zuzuk22 Krásny fusak :D určite je teplučký....
môžeš mi poslať stránku odkiaľ si ho kupovala alebo názov obchodu? a zaujíma ma aj cena....ďakujem :D

veronikanellka171
4. okt 2016

@cookiee za 96€ som ho dnes videla na fb

zuzuk22
4. okt 2016

@cookiee no je teplucky fajnovy 🙂 a da sa rozlozit aj zlozit bud na vecsiu alebo mensiu velkost takze rastie s babom 🙂 a netusim kde bol kupeny . mne ho predala jedna baba za 50 eur tak ti asi moc nepomozem.

fronili
4. okt 2016

Takze mam to vybavene glukozu mozem vypit aj doma.vysvetlila mi to tak ze tam ide len o to ked to vypijem aby som nemala vela pohybu aby sa ten cukor nespalil potom by to mohlo vysledok skreslovat.Preto by sa malo sediet.ale kedze vypijem a svokor ma len odvezie na poradnu tak je to v poriadku.😊

kwr
4. okt 2016

Baby dala som to! Vysledky glukotestu negativne, na poradni ma oznacili za ukazkovu pacientku kedze som nic nepribrala a mam stalw idealny tlak, maly sa toci a ma super tep, jaj kebyze nemam vysoke BMI, ale aj napriek tomu nemam ziadne problemy spojene s vahou🙂
Vsetkym vam zelam krasne negativne testy tiez🙂

gulocka7888
4. okt 2016

Mame za sebou dalsiu kontrolu.Nas drobcek ma 29 cm a vazi 565 gr.Sme zdravy hral sa z pupocnou snurou a ten glukozovy test nas caka 3.11.Tak uz nech to je za nami.

fronili
4. okt 2016

@kwr to je super ze mas vsetko dobre mna caka vo stvrtok tak som zvedava.tento mesiac som nic nepribrala tak som zvedava co povie doki

lalia87
4. okt 2016

Cakame maluuuuuuu susurkuuuuuu,jaaa su taaak stastnaaaa 🙂

fronili
4. okt 2016

@lalia87 jeeeeh gratulujem moc sa to tu niak vyvazilo v skupine aj chlapci aj dievcata😍💖💙

zuzuk22
4. okt 2016

@lalia87 jeeeej super...gratulujeeeem🙂 aj ja chceeeem🙂

zuzuk22
4. okt 2016

@fronili ja za posledny mesiac 2kg navyse 😅😅😅

nikolienkaa
4. okt 2016

Ďalšie kolo brušiek 😂

nikolienkaa
4. okt 2016

@fronili ja som mala pocit ze raz za čas mi stvrdne tak užívam Magnerot 🙂 2 ráno 1 na obed a 2 navecer 🙂