Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Všetky také krásne velké brušká a ja také maličke :( :D
@verunqha23 teš sa ze mas malicke 🙂 este narastie neboj 🙂
@verunqha23 no veru tes sa z maleho bruska.Ale pri Simčovi som mala väčšie brusko.
A pri glukoznom teste vam robila aj ultrazvuk?
@veronikanellka171 ooo krásne bruško a tetovanie :O už aj ja chcem ja mám len na ruke :(
@verunqha23 mne sa paci ten tvoj pupok 😀
@veronikanellka171 mne nie :( ... To len ja ho mám taký ? :D
Ja mam zatial normalny ale ako som mala piercing tak tu dierku co byva na spodu co nevidiet tak ju mam v predu 😂😂😂
@veronikanellka171 peknucky🙂
ahojte babenky, dali ste sa niektora ockavat proti chripke?
@vevericka13 ja nie ani nedam 🙂 ani som sa nikdy nedala 🙂 podla mna to je hovadina🙂 ale tak kazdy ma svoj nazor a toto je moj 🙂
@lalia87 gratulka k princeznicke 🙂
@gulocka7888 krasne fotocky 🙂
Inak moj skolkarik vcera celkom v pohode,akurat ako som prisla prenho,pocujem rev a to uz som vedela,ze to Simonko,no ale,ze cele doobedie nic,az ked isli obedovat,ci mu prislo smutno alebo co,ked ma zbadal,prestal,no uvidime dnes 😕
@veronikanellka171 pekny fusacik👍😊
Krasne mate bruska maminky, tesim sa s vami, aj ked trosku mi je luto ze moje ma taky smiesny tvar kedze mi ostalo este po Oscarovi ked sa tam nastahoval jego brasko🙂
@verunqha23 nie aj ja mam taky vystupeny od prveho tehotenstva tak aj ori druhom a aj teraz 😀
A my uz sme riaaaadne veliky asi najvacsi co pozeram😀
baby taka otazka, pri cisarskom ste hore a iba spodok mate umrtveny alebo spi zena celkovo?
@veronikanellka171 aj tak sa da, aj tak. ja som bola pri vedomi a len spodok bol umrtveny

@nikolienkaa jeeej ake gulatucke brusenko😍