Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@aandreja ja som práveže tiež bola OK, nejak som nič nebadala ani nepociťovala. Nuž ale každá sme iná, to že moja sestra ešte s bruchom fúrikovala u mňa asi nehrozí 😎
@aandreja boze ty si ako ja stale musim cosi robit a ked nie tak sa idem zblaznit lebo mam asi ojo😅🙈stale mam pocit ze misim nieco chystat upratovat triedit a vkuse dookola to je asi moja choroba.o to horsie ze neviem ci sa stihneme prestahovat a nemozem si pre malu zacat chystat az koncom novembra zistime vlastne ci sa stahujeme alebo nastane plan B ak sa nebude stihat trosku ma to zoziera lebo ja rada riesom vsetko v predstihu
@fronili Isto treba si nám uvedomiť, že tehotenstvo si vyžaduje určité miernejšie tempo, mne to došlo až v nemocke :D
@elisebah91 ja som tam co by som s furikom behala😂 ale trosku ma dnes vystrasil doki tak sa zacnem krotit radsej.
Aj teraz lezim kym Simonko spinka lebo brucho mam zas jal kamen ale spat sa mi neda nikdy som nevedela spat cez den len v prvom tehu ked som nemusela este davat pozor na drobca kedze bol v brusku.
@zuzuk22 podla.mna si zober vodu, ked mas v tele take.mnozstvo cukru bude ta smadit, ja som vypila snad 1,5 l kym som cakala- a aj to pomoze, nebude sa ti driemat- lebo ked zaspis telo pomalsie spaluje cukor- ja som tak pri Oscarovi zaspala a vysiel mi pozitivny vysledok- po opakovanom teste uz bol negativny...
Aj ja idem zajtra rano na glukozu tak som zvedava ako dopadnem
@fronili musim sa baby priznat ze nne ani pri jednom tehu nerobili tie testy na Slovensku- pri Oscarovi mi vysiel falosne pozitivny v UK a potom mi ho po stahovani robili tu v Holandsku a tu som mala aj ten pocas tohto tehu- len mi povedali ze nemam opustit nemocnicu a hybat sa co najmenej ake pit som mohla a ked som mala problem dopit ten napoj tak mi dali trochu obycajnej vody a to mi pomohlo. Ak by som to v sebe neudrzala, dali by mi to vypit zase cize motivaciu som mala🙂 nie som lekar ale mne sa zda ze pitie vody by nemao ovplyvnit ako telo spali cukor ale mozno tu niektora mamicka vie a pouci ma🙂
@fronili ja tiez stale nieco musim upratovat a pripravovat.. ale uz mi manzel aj minule poriadne vynadal ked zistil ze som sa rozhodla vyglancovat celu kuchynu aj so skrinkami a to obnasalo aj lezenie na stolicku a prenasanie napriklad mikrovlnky kedze som si povedala ze viac sa hodi do opacneho rohu.. prisiel domov a ked si nalozil a isiel dat tanier po pamati do mikrovlnky zistil ze sa nieco zmenilo.. kuka okolo seba a spustil ze som uz uplne nekompletna a ze zajtra sa mozem presunut po dome len z postele na gauc 😀 a kazdemu teraz na pockanie rozprava ze nabuduce ked dojde z roboty prestahujem kompletne cely nabytok po dome z izby do izby.. uz mi aj vyhrozoval ze ked nebudem posluchat nahlasi ma doktorovi ze nedodrzujem liecebny rezim 😀 proste ked mne to neda!
@aandreja mame rovnakých manželov, mne hovoril to isté a potom v nemocnici ked sedel len: ja som ti vravel, no ale ked si nedáme povedať...aj môj hovorí na počkanie pri nejakom priestupku ako sa nešetrím, ako ho nepočúvam...no pekne sa o nás a mimčá starajú, aj ked je to obmedzujúce 🙂
Dievky teraz som sa vazila a za 17dni zas 2,5kg hore.ja to nechapem :( ved vobec nejem vela aj vsetci vravia ze len brusko mi rastie a inak som rovnaka.
Uplne som z toho sokovana a teraz aj cely tyzden lietame,ze nemam cas sa ani najest a toto...ako cez 300g z toho je babo a nieco aj to ze som sa vazila vecer,ale este tyzden do poradne a ked tam zas budem mat +3,5kg za skoro mesiac,tak ma asi zabije
Ja som bola na tom teste výsledky sú v poriadku 🙂 ... a zajtra idem na poradnu za 3 týždne som pribrala čo som sa vážila cca 4kg :D
Ahojte,tak glukotest je za mnou,vysledok neviem,ze to posielaju mojmu dokimu a ked mi nebude sestricka volat,vsetko je ok...vypila som v pohode s citronom to bolo aj mnam 😀 nemusela som tam ani cakat,tak som si odbehla domov 😉
Co ma trapi najviac,je teraz moj maly skolkar - place a zacal sa pocikavat a pokakavat doma aj v skolke,neviem ci to prejde,ci ako to mame riesit,sme s priatelom zufali,lebo nam je ho luto a dufame,ze si tam zvykne ☹
@majaon ahoj, toto riesi hrozne vela maminiek po nastupe deti do skolky. Aj ja som to riesila. Je to v poriadku - dieta sa takto vyrovnava so stresom a s novou situaciou. Chce to len vela trpezlivosti. Moj sa pocikal v skolke 2x a pokakava sa od prveho dna ☹ vcera sa prvy raz sam vypytal kakat a nepokakal sa! Sme z toho na prasky, ucitelky tiez tomu moc nepridavaju, kedze ho za to neustale karhaju a on je chudak v este vacsom strese. Ja uz som bola aj za ucitelkou, ze nech si to nevsimaju - zda sa, ze pomohlo... drzim palce, aby ste to rychlo prekonali. 😉
Ahojte stava sa vam ze idete odpadnut ked stojite? Teraz sa mi to zasa stalo, kecala som na chodbe so susedou a zrazu navalal, odbehla som sa napit, vratila som sa a uz bolo horsie a horsie a ledva som stihla vbehnut do bytu a sadnut si lebo uz da objavovalo biele..
@veronikanellka171 ano mne sa to sem tam stava,zrazu z nicoho nic mi zacne akoby sumiet v usiach,machule pred ocami a hned musim lahnut

@felinda je to v podstate taky prierez prvym rokom zivota babatka.. taka pekna spomienka.. je tam aj par stranok uz z tehotenstva tiez rodiny strom sa tam vypisuje potom co sa mi pacilo tak ze co sa dialo v den tvojho narodenia vo svete prve slova.. vela tam toho je.. myslim ze je to najobsiahlejsia takato knizka.. a velmi sa mi paci ze je unisex 🙂