icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

kwr
5. okt 2016

@aandreja jeej aj my mame ten album, je uzasny🙂

veronikanellka171
5. okt 2016

@aandreja kraasne ja sa chytam prat zehlit pomalicky len cakam este na jednu davku veciciek 😀

veronikanellka171
5. okt 2016

Kolko budete mat katkovych plienok? Mam 7 a svokra ze to staci ale ved pogrcka sa napr 3x denne a budem kazdy den prat?

adad23
5. okt 2016

@lalia87 ja robím zas modrý nákup v pepcu 🙂

aandreja
5. okt 2016

@veronikanellka171 no podla toho ak chces iba na grckanie tak tych 7-10 je podla mna dost.. ale som prvorodicka takze to je iba moj predpoklad 🙂 ja sa chystam aj prebalovat latkovkami takze ich mam 50 klasickych 9 bambusovych 12 viacvrstvovych a 10 vkladaciek.. plus vrchne gatky 🙂

aandreja
5. okt 2016

@kwr ja som hladala asi hodinu v knihkupectve a zrazu dosiel moj manzel ze aha tento je fajn 🙂 uplne som sa potesila lebo tie ostatne boli uplne na jedno kopyto a take prvoplanove.. tento je fakt najsammsuper 🙂

kwr
5. okt 2016

@aandreja my sme dostali dva, jeden bol tento a je uplne podla mojho gusta, ale aj ten druhy je krasny a zuzitkujeme ho aj ked priznavam ze ja si tie.milniky s Oscarom skor uzivam ako zapisujem a preto som so zaznamami trochu pozadu;)

aandreja
5. okt 2016

@kwr no ja som tiez zvedava ci budem mat cas na to potom mysliet 😀 ci nebudem vyplnat secko naraz niekedy ked bude mat tak 4 😀 uvidime.. ale teraz sa tesim!

fronili
6. okt 2016

@veronikanellka171 ja som druhorodicka a pokial len tak na grckanie a odgrgnutie si myslim ze tych 7-10 staci pokial aj na prebalovanie tak to vobec neviem.
@aandreja to ze sa chystas aj na latkove prebalovanie obdivujem ja si to pri mojom zhone s malym neviem predstavit.👍😊

julinka88
6. okt 2016

Dievcence prosim vas aj si nuektora merate obvod pasu ako vam rastie brusko?
Ak ano mozte napisat kolko vam meria?

zuzzuli
6. okt 2016

@veronikanellka171 tak ja som mala doma latkovych plienok min 30 🙂 pouzivala som pod hlavicku do perinky, postielky a na odgrckanie. A este strasne vela som ich denne minula pre seba, lebo mi mlieko tieklo potokom a som si ich davala do podprdy miesto tych tamponov 😉 tie mi totizto pretiekli za 20 minut 😁

veronikapodolska
6. okt 2016

@julinka88 ja si meriam, lebo ma na poslednej poradni doktor nastrašil že mám viac plodovej vody a mám sa sledovať, mne veľmi skoro vybehlo brucho a mám ho veľké 😒 ale teraz posledné týždne mam pocit že pomalšie rastie, v utorok idem na poradnu tak dufam že budeme ok. No ja mám obvod pásu 102cm teraz ale asi aj záleží koľko bolo pred tehu a to neviem ☹

majaon
6. okt 2016

@lalia87 jejo super fotky 🙂

@zuzuk22 co to za doktora 😠 ja mam fakt skveleho dokiho,tiez mi na kazdej poradni robi sono sam od seba a jeho pristup je taky,ze mas pocit,ze si jeho jedina pacientka,uplne perfektny je a este k tomu aj fesak 😀 najblizsie to budem mat rozdelene - poradna 25.10. a potom velke sono tusim 8.11.,ale je mozne,ze pozrie malinku aj na tej poradni...tak drzim palce,nech sa ti podari nieco vybavit,aby si videla svojho drobceka a co skryva medzi nozkami 😉

veronikanellka171
6. okt 2016

Ja mam obvod cca 100cm

zuzuk22
6. okt 2016

@majaon dakujem zlata si 🙂 no ak sa mi nepodari nic vybavit tak zas cakat az do 2.11. ....zachvilu aj porodim a este nevieme co to bude :(

gdulskadarina
6. okt 2016

@veronikanellka171 ja mam termin okolo 20.1. a sa riadne rozsirujem.. dufam ze je vsetko v poho..

julinka88
6. okt 2016

@veronikanellka171
@veronikapodolska
Tak to ano asi zalezi aj na tom kolko sme merali pred tehu ja mam teraz 84 cm

zuzuk22
6. okt 2016

Akurat mi volala kamoska co sme rovnako tehotne . ona mala dnes poradnu a jej vobec ani sono ze nerobil....nasrata aj ta lebo sa tesila tiez ze jej uz povie co to je ....a nic....ze nabuduce....a to jej aj minule vravel....

julinka88
6. okt 2016

@zuzuk22 treba ho upratat trochu asi

zuzuk22
6. okt 2016

@julinka88 ale ona chodi inemu ako ja....ale trebalo by s tym daco veru urobit...

zuzuk22
6. okt 2016

Tak baby dnes som sa objednala na tu cuktovku tehotensku . takze 18.10 rano o 7h nalacno....ze mam si doniest nieco na citanie lebo tam musim 2 hodky sediet ze ma nikam nepusti 😄 akurat ze cistu vodu mi dovoli pit. Ale to radcej nie lebo budem len cikat stale....

fronili
6. okt 2016

@zuzuk22 aj ja mam poradnu 2.11. Len som nedopadla najlepsie ale hlavne je ze malinka sa ma dobre.

sandri
6. okt 2016

Tak ja budem mat zase maleho slonika 😝 som 24+5 tt a maly uz ma 891 gramov! Vahou je 2 tyzdne popredu. Prvorodeny mal porodnu vahu 4460 g, takze uz viem co cakat 😀 a je dolu hlavou, tak snad tak aj ostane, nie ako jeho brat, ktoreho moja dr nazvala "maly budha", lebo cely cas v bruchu len sedel 😀

fronili
6. okt 2016

Takze dnes som dopadla na poradni tak ze mam mat kludovy rezim.max mala prechadzka po vonku 😕ziadne namahanie a vela oddychu.na cukor si mam zavolat v pondelok.Rano som vypila glukpzu a hrozne ma susilo a mne napriklad ani vodu nedovolila pit ze az ked mi zoberie krv.tak som mala take sicho ze prve co som spravila ked mi zobrala krv vypila pol litra vody.
Pozeral mi krcok nakolko mi tvrdne to brucho a mavam v noci tie krce v bruchu.ale ze zatial je to oki.v knizke mam napisane ze zacinam 25 tt a podla merania mam brucho ako v 23-24 tt ale je to v norme.Za posledny mesiac som ani nepribrala stale rovnaka vaha.takze tolko z mojho rana na poradni.inak mi zvysil magnezko na 3 tabletky denne.

lalia87
6. okt 2016

@sandri haha 🙂 moja krpenkamala len 530g,ale sme o tyzden menej ako ty 🙂 a nebeha ti este hore dolev brusku? Mne ked zacal robit sono tak hlavicka bola vpravo dole a zrazu doktor ze jezis :D a hlavicka bola vlavo pod rebrami,pod prsom :D to neviem aky premet tam urobila :D

lalia87
6. okt 2016

@fronili a kvoli comu mas ten kludovy rezim?

elisebah91
6. okt 2016

@fronili aj ja mám kludový režim. My sme si s malou poležali týždeň v nemocke. A všetko to začalo tak nenápadne, poradňou kde zistila , že sa mi krčok skracuje tak hned aj vypísala na hospitalizáciu. No nebolo mi všetko jedno, hlavne ten strach, čo to je... ale už je dobre, som doma 2 týždeň a povedala som si, že šalieť sa mi vážne neoplatí, takže teraz praktizujem každý obed šlofík s vyloženými nohami. Ale inak sa pohybujem normálne po dome, len už žiadne behačky a namáhanie.
Aspoň mám čas vás tu sledovať 🙂

felinda
6. okt 2016

@aandreja ako prosím vyzera ten album vo vnutri? dakujem

aandreja
6. okt 2016

@elisebah91 @fronili ja som doma od zaciatku tehotenstva.. na zaciatku ked mi bolo uplne zle to bolo celkom lahke iba lezat a oddychovat.. potom mi nevolnosti ustupili zacalo byt pekne a hlavne trebalo toho doma strasne vela pripravit prve babo a detska izba bola vyuzivana ako skladisko takze trebalo postavit zahradny domcek a okolo domu popratat riadne.. a o tom ze nic kupene ani nehovorim 😀 takze som posledne dva mesiace dost podvadzala.. ale nastastie sme vsetky komplikacie doteraz ustali a dufam ze vsetky to dotiahneme do najstastnejsieho januara 🙂

fronili
6. okt 2016

@lalia87 kvoli tomu tvrdnutiu brucha posledne noci to mavam tak 3-4 krat za noc ,krcom v podbrusku tie byvaju velmi neprijemne az bolestive😕.
@elisebah91 povedal ze krcok vyzera byt zatial v poriadku ale ze radsej nech sa setrim doma ako keby ma mal poslat do nemocnice.
V poslednom case som sa aj dost nahanala a riesome chalupu atd. asi to ma tiez niaku pricinu misim trosku vypnut.Aj ked ja to akosi neviem.