icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

verunqha23
8. okt 2016

@ivana2301 Mne predpísala Aktiferrin,ale tak ja nerada beriem proste tabletky a takéto veci,preto si odšťavujem tú cviklu a naozaj to pomáha skús to aj ty 🙂

ivana2301
8. okt 2016

@verunqha23 síce mám domácu cviklu ale ten odšťavovač mi chýba. Bo domáca je tvrdá ako šľak to treba poriadny odstavovac.......Ja mám zase fakt dobrú skúsenosť s tým nárosanom cucoriedkovym..Ináč že aj listy z cvikly sú suprove zdravé na šalát 😉

verunqha23
8. okt 2016

@ivana2301 uvar si tú cviklu a potom to skús volajako odšťaviť,ani ja nemám odšťavovač doma ale kamarátka je susedka a ona mi ju zvykne odšťavovať ...

verunqha23
8. okt 2016

Joooj baby a ešte niečo :D už ste boli na matrike ? alebo kedy idete? Ja len že kedy mám ísť :D

zuzuk22
8. okt 2016

@verunqha23 ja som este nebola ale chystame sa 🙂 koli priezvisku babatka 🙂 aj s olim som bola 🙂 tak o mesoac asi cca pojdeme 🙂

verunqha23
8. okt 2016

@zuzuk22 Lebo ja sa tohto mojho ex spýtam či pojde na matriku alebo nie... Lebo ak nepojde tak ja tam pojdem zbytočne :D ...a čo nespíš ?

zuzuk22
8. okt 2016

Baby idem uz drichmať🙂 priatel este o 23h doniesol maso z diviaka co kamarat zabil pobede tak sme este do pol jednej porcovali do mrazaka aby sa mi to tam pomestilo 😄 zajtra uz viem co bude na obed 😄 vyvar z diviaka a peceny diviak 😄

zuzuk22
8. okt 2016

@verunqha23 akurat som pisala co este nespim 😄 a ty ?

verunqha23
8. okt 2016

@zuzuk22 Fuj diviak ešte som to nejedla :D Ale ani by som nejedla :D .... neluubim velmo maso len kuracie :D :D ... ale mne sa nedá spať o takomto čase je malá aktívna a kope :D

lalia87
9. okt 2016

Ach baby,my sme zas slamenne vdovy na 5tyz. :( uz pride iba v novembri,na vianoce a na porod. Vo vnutri smutok a ja zas mozem premyslat co budem cely ten cas robit nech mi to uteka.

veronikanellka171
9. okt 2016

@verunqha23 my sme boli pred mesiacom na matrike

veronikanellka171
9. okt 2016

Co myslite? Ked som otehotnela som mala 67kil, schudla som na 65kil.. presne pred mesiacom som mala 66kil, prave teraz mam 68kil, pribrala som dve kila za posledny mesiac, je to vela?

majaon
9. okt 2016

@fronili
@zuzuk22
@kwr
@julinka88 baby krasne deticky mate 🙂 pridavam foto mojich dvoch fesakov z Vianoc u mojich rodicov 😉

sandri
9. okt 2016

@veronikanellka171 to je skor malo... neviem, ake mas BMI - ak normalne, tak si pribrala celkovo velmi malo, ak mas vysoke, tak potom je dobre, ak si vela nepribrala. Ja som celkovo zatial pribrala 7 kg. Z toho dieta ma takmer kilo 😉

zuzuk22
9. okt 2016

@majaon dakujem a tiez mas krasnu rodinku🙂

veronikanellka171
9. okt 2016

@sandri lebo mne byvalo zle do septembra mi nechutilo jest vies.. ale uz mi konecne chuti tak uz konecne dve kila za mesiac len ci to neni vela za ten mesiac 😀😀😀😀

zuzuk22
9. okt 2016

@lalia87 neboj nejako to vydrzis uz . ti to ubehne . my mame tatina sice doma kazdy den ale niekedy mam pocit ze tu ani nebyva lebo toho maju teraz moc v praci a chodi az vecer domov . a aj tento vikend cely robi este k tomu . ale tak uz som na to zvyknuta celkom. On robi na kombajnoch traktoroch. Tak dost zalezi od pocasia ako je doma. Ked prsi a cez zimu je doma viac 😄

zuzuk22
9. okt 2016

@veronikanellka171 neboj nieje to vela 🙂 ved uz si v 6stom mesiaci cca ....takze v pohode🙂 tento mesoac bol prvy kedy som aj ja prvy krat za tehu za mesiac pribrala 2 kg 🙂

sandri
9. okt 2016

@veronikanellka171 2-3 kg za mesiac je norma. Ved si apocitaj, ze mas do konca tehu max 4 meiace - ak za kazdy priberies 2 kg, tak je to celkovo 8 kg a to vobec nie je vela.

lusinda111
9. okt 2016

Baby je tu takar z vás ktorá ide v januári rodiť do RS?

fronili
9. okt 2016

@zuzuk22 moj chlap je polovnik poznam to velmi dobre porcovanie aj o druhej v noci😂

fronili
9. okt 2016

@verunqha23 ani ja som divinu nejedavala kym som nepoznala mojho chlapa myslim ze je dost dolezite ako másko spracujes a ci je dobre ocistene.ale pokial si len na kuracie chapem.ja zas kuracie nie skor bravcove a hovädzie.ale divoaky sa zivia v lese na bylinkach takze je to mäsko ovela zdravsie ako domace prasa ktore zozerie hocico co mu hodis😂

zuzuk22
9. okt 2016

@fronili no uz sa robi vyvar z diviaka 😄 a masko byde pecene 🙂 nabodou nemas overeny dobry recept na pecene maso z diviaka ? 🙂 dakujem

fronili
9. okt 2016

@veronikanellka171 podla mna to nieje vela mne povedala sestricka ze max za mesiac je hranica 3 kila ale ze uz je to naozaj na hranici.ja som od zaciatku pribrala 11 kil uz dufam ze to zhodim co najskor potom🙈🙉pri simonkovi som drela aby som to zhodila a podarilo sa

petulik1991
9. okt 2016

@zuzuk22 Vyvar z diviaka a peceny diviak 😂 Dobre menucko 😂

fronili
9. okt 2016

@lalia87 uplne chapem o com hovoris tak to bolo pri simonkovi ked som bola tehotna.manzel bol v zahranici a mne bolo velmi smutno.ked som mu volala s placom jeden den ze mam ist do nemocnice lebo bolo cosi zle tak este v noci pricadral domov aby mi bol oporou sice 3 dni na to odysiel ale strasne ma to potesilo.teraz je stale v praci a ked pride napapa sa a 5 minut a je fuc na chalupe a pracuje az do vecera snazi sa prist aspon kym maly nejde buwat aby ho videl ale tiez sa tesim ked uz budeme byvat a situacia sa po dvoch rokoch ukludni trosku do normalu.pretoze je sice doma ale neni doma

fronili
9. okt 2016

@majaon jeeeej tvoji chlapi a v tych svetroch jednoducho topka👍

fronili
9. okt 2016

@zuzuk22 overeny recept na masko z diviaka na pecenie.uplne jednoduchy a chuti najlepsie:do misky si napucis asi 7-8 ks cesnaku,vysipes jedno korenie(bravcove na pecenie -vitana)ine nepouzivam ani na divinu robi mi to tam pachut a to bravcove na pecenis je fantazia. 3 lyzice obyc horcice a trosku oleja.vsetko zmiesas a potries s tym dobre mäso s kazdej strany mozes spravit aj zarezi do mäsa lepsie to vnikne do mäsa.vcera som piekla a moj chlap sa isiel zblaznit pytal duplu

fronili
9. okt 2016

@zuzuk22 zisitila som ze cim zlozitejsi recept tym horsia chut

zuzuk22
9. okt 2016

@fronili dakujem moc pekne idem vyskusat teda 🙂 a ako dlho na kolko stupnoch to pecies prosim ta ? 🙂