Ahojte,
nájde sa tu nejaká Senčanka?
Lístky na akciu Deň Krásy a Zdravia sa dajú zakúpiť mailom, telefonicky, ale aj osobne po dohode v Senci. Takisto aj v Antikvariát Kaviareň Senec v čase 10-19.00h. Ideme?
UŽ VIETE ČO BUDETE ROBIŤ V TÚTO NEDEĽU?
Oslávte s nami MDŽ. Kým VY sa budete hýčkať v rukách vizážistky, kaderníčky, manikérky, masérky, merať tlak a cukor, počúvať prednášky o zdraví, zdravej strave, esenciálnych olejov, dentálnej hygieny, popri tom vychutnávať si kávičku s koláčikom a bohaté občerstvenie - Vaše dieťatko sa zahrá pod dozorom pedagóga v detskom kútiku plnom hračiek 🙂
Navyše urobíte dobrý skutok, pretože celý výťažok z akcie zabezpečí zdravotne postihnutým detičkám v EURO DEŤOM n.f. potrebné rehabilitácie, či pomôcky nevyhnutné k ich liečbe.
A tu je len časť z ponuky SUPER TOMBOLY:
Poukážka do reštaurácie Marathon v hodnote 30 eur, rodinná vstupenka do Termálneho kúpaliska Veľký Meder (1+1), rôzne kozmetické balíčky, balíčky zdravej výživy, balíček vlasovej kozmetiky Loreal Professionnel, poukážky do wellnes centra a množstvo ďalších hodnotných cien.
POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAVYŠE každý VOPRED zakúpený lístok sa dostáva automaticky do žrebovania o 2 VSTUPENKY na KONCERT SAMUELA TOMEČEKA 🙂
(víťaz Superstar 2014 - TOP 10), Milujem Slovensko RTVS, TOP 3 - ocenenie OTO 2016).
Tak už viete, čo budete robiť v túto nedeľu ? 🙂
Organizátor Benefičnej akcie: DEŇ KRÁSY a ZDRAVIA - Euro deťom n.f. Vás srdečne pozýva v nedeľu 6.3.2016 v čase 13.30h - 16.30h do MSKS Labyrint, 2 posch., Nám.1. mája 2, Senec
PREDPREDAJ LÍSTKOV: info@eurodetom.sk, +421 917 55 44 55
Ahojte, hľadám opatrovateľku k 4 ročnému synovi- nepravidelne, viete mi niekoho doporučiť?
Chceme ísť do Senca na ten maďarský cirkus 20.4.2016.Kde to bude na Jazerách,sever,juh ?Dík
AHOJTE, kocky, prosim Vas o radu - nie som zo Senca, ale zvazujeme dovolenku v Hoteli Senec. Nikdy som v Senci a pri Seneckych jazerach nebola, tak Vas prosim o info ... Aky je to hotel ? a co okolie a Aquapark ? Budem Vam vdacna za info .... 😀 😀 😀
@nicky182 Ak môžem odporučiť tak jednoznačne HOTEL ZÁTOKA. Mám osobné skúsenosti a vrelo odporúčam.
http://www.zatoka.sk/
Ahojte,pracuje niekto v logistickom sklade DM v Senci?
ahojte,mate prosim tip na penzion v Senci ? nie hotel,ale sukromie,resp.rodinu,ktora poskytuje ubytko vo svojom dome.Vdaka
predavaju niekde superfity topanky ??? dakujem
@hermiona368 ano, v obuvi ktora je smerom od synagogy k poste cestou
Ahojte🙂 som na materskej, asi pred rokom sme sa pristahovali do senca a nikoho tu zatial nepoznam, ak je tu niekto v podobnej situacii, kludne mozme niekedy vybehnut na kavu🙂
Ano ja so. Zo Senca
@silvia296 ahoj ja byvam v senci dlhsie, ale tiez tu nikoho velmi nepoznam
Ahojte, poprosim tip na sukromnu skolku v sc, ktora je dobra v anglictine, ale aj ostatnych veciach /pristup k detom, venovanie sa nie pustenie telky =ano toto robia aj v drahych sukromnych":(( ) vdaka.. pre 2,5r.zabku
Ahojte, nemate nahodou skusenosti s MUDr Otapkovou ako porodnickou? Som k nej len nedavno zacala chodit a temer kazdu poradnu mam s niekym inym :-// koho by ste odporucili ako porodnika? Dakujeem
Kocky, mate niektora skusenost so skolkou v sv. Martine? Dakujem
@evkanovaa Ahoj Evka, mne rodila Dr. Otapkova mladsieho synceka (mala som planovanu sekciu) a mozem len odporucat. Velmi prijemna, empaticka, profesionalny pristup. Ked mam zhodnotit, vybrala by som si ju opat.🙂
@katarina_k11 dakujem 😊
@silvia296 od okt budem na materskej, mozme dat kavu 😉
Natrafila som na dost prekvapivu informaciu tykajucu sa seneckej kaviarne s hernou Space Mania, ktora vraj dlhuje peniaze byvalej zamestnankyni. Pridavam info do tejto skupiny (dufam, ze mozem🙂), mozno vas to bude zaujimat. Pre mna su taketo veci dost klucove pri rozhodovani, kam pojdem s (buducim) dietatom :-/ https://www.facebook.com/Priama.akcia.MAP/posts...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahojte baby, určite sa to tu už riešilo... logopéd..... Práve som volala Mudr.Kotúlovej, bola milá, ale povedala mi, že skôr ako v apríli nás nezoberie a že úprimne má toho veľmi veľa, tak keby sme vedeli ísť k niekomu inému, ale že v Senci iný logopéd nie je.... kam chodíte s deťmi, skúsenosti ? Ďakujem