icon

Júlovky 2009 plánujú stretko. Pridajte sa

lucim
17. jan 2011

Dievcatka, urcite sa tento rok vidime, tesim sa na velke stretko mamin tatinov a hlavne detureniec. zakladam tuto temu, aby boli informacie pokope. davajte sem linky na typy miesta a ubytovania a aj kto by rad prisiel. spolocnymi silami urobime krasnu akciu, verim tomu. 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😉 😉 😉

pirinka
20. jan 2011

@sorciera24 kde to vidíš 😅 ?

sorciera24
20. jan 2011

@pirinka pri tych vlajkach, co sme hlasovali, tak ten hlasoval za Moravu,ale neviem kto to je.... 😅

lucia32
20. jan 2011

Tak sa ozýva aj ďaleký východ 🙂 ja sa nezapájam, kedže som čakala ako sa to vyvinie a kedže sa tu dohadovalo prevažne o Morave, tak som zložila zbrane...
Ja to mám napr. do Hodonína 520 km... 😝

lucia32
20. jan 2011

@sorciera24 hlasovať mohol ktokolvek, myslím, že album nie je uzavretý 😠 😝

samayka
20. jan 2011

u nás už definitívne - pôjdem len s eluškou.. a teda možno s havou - podla toho, čo sa vyberie, aké ubytovanie...
náš tatinko si dal záväzok, že ako svadobný dar dokončí kúpelňu.. a potrebuje nás na pár dní dostať z domu. tak mu to krásne vychádza 🙂

sorciera24
20. jan 2011

@lucia32 neskaldaj zbrane predcasne..... 😉 ja som ich este tiez nezlozila......hoci Morava je aj pre nas daleko.....ved este nic nie je jasne......vsak,ale ti, co nepatria do juloviek sa ich hlasy hadam rata nebudu.... 😝 😅 😅

majkas
20. jan 2011

ahojte,

jak tak citam tok vyber bude ozaj velmi tazky a podla tych "paci sa mi" je to zatial 5:5 😅

ja vychodniarky plne chapem, my cestujeme domov do BJ min 7 hodin a to mame 500km, takze s malym bejby by som z vychodu asi na moravu tiez nesla. ono niekedy uz aj hodina je pre deti v aute vela ked sa nemozu hybat.... vlakom je to asi lepsie,len potom by trebalo zohladnit aj to nech sa tam da dostat priamo a netreba x-krat prestupovat...
no je to fakt tazka uloha najst to ubytko

a nas ocko sa vcera vyjadril, ze on nikam nejde... ja ze uz si mi to slubil... a on na to nic.... tak uvidime ci tiez nepojdeme len same dve

lucia32
20. jan 2011

@sorciera24 snad nie 😀 ale však máme jazyky, vyjadríme sa aj slovne...
Ja som ešte len krátko vodič MV, takže nejaka dlhšia cesta autom nepripadá pre mňa samotnú do úvahy a ani by nás ocino nepustil. On sám na takéto akcie velmi nie je...takže na 99% s ním počítať nemôžem 😝 Pustiť by nás pustil, ale asi nie velmi ďaleko, vraj ked budem dobráááá a mám si dať pozor, aby potom nebolo moje video na internete 😝 srandista 😀

lucia32
20. jan 2011

@majkas presne....ak by sme už niekam šli, tiež sa nemôžem z vlaku vyvaliť a šlapať pešo s kočiarom 5 km niekde na salaš 😀

majkas
20. jan 2011

@lucia32 tych 5 km nie je problem ze by pre vas niekto prisiel kto bude autom, hoci aj ja 😉 ak teda pojdeme, a hoci aj na viac otociek, skor som myslela aby netrebalo prestupovat uz pocas cesty kym pridete do nejakeho cieloveho mesta

majkas
20. jan 2011

a ked pocitam hlasy tak je tam 16 hlasov, takze niekto sa este nevyjadril, kedze lucka a traky neboli v tabulke.

baby hlasujeteee, nech sa aspon lokalita vyberieee!!!!

lucianna1312
20. jan 2011

Ahojte baby, aj my by sme prisli, len som to este cele neprecitala, lebo mala vobec cez den nespi, ale vecer si najdem chvilku a precitala by som cele....Inac super napad!!!!

lucim
autor
20. jan 2011

ani @inneska nie je v tabulke
a terza by sa sem zase mohli vyjadrit cesulky nemcurky a moravacky, ako su na tom s cestou na to stredne slovensko... @vendulacky je zbehla a urcite by si to spojila s navstevou rodiny, @brusinka.pusinka, okrem toho, zase planujete dovolenku v tatrach, je nejaky dovod, preco by ste mohli nemohli na SK? @pirinka tu zase chapem,ze pre teba je to na stredne SK tak ako pre vychodnarky morava.
a lu spominala, ze by ste isli popripade viacere vlacikom?
a suhlasim a pripajam sa k @majkas - kyvadlovku nasimi autami od autobusov a vlakov zabezpecime, to nemusite mat obavu. kazda mame v aute sedacku, a mase mimi zatial postrazia tatikovia.
😵 😵 😵

brusinka.pusinka
20. jan 2011

@lucim já bych přijela asi sam s malou a na slovensko si netroufám sama musela bych jedině vlakem autem nééé. moji chlapy nechtěj syn bude mít přípravný květen máj na pionýrský tábor celé víkendy budou na stanovišti připravovat tábořiště a manžel asi nebude moct má jen tu dovču volnou už teď není ani s námi na chalupě 😉Tak nevím jak bych to z malu batožinou vlakem zvládla já 😉

lucim
autor
20. jan 2011

@brusinka.pusinka tu ma este napada jedno riesenie ... keby si isla autom za nejakym nasim autom, popripade by ta niekto odsoferoval? to je len napad 😉

brusinka.pusinka
20. jan 2011

@lucim zlatko nápad jo ale tak né já se sama nebojím ale s malou jo kdybych přesvědčila manžu nebyl by problém , jinak vlakem a pak by mě mohl někdo vyzvednout 😉 😀 😀 😀

lucim
autor
20. jan 2011

ale ako to tak sledujem, zacina sa nam to naklanat na tu moravu? 😉
kocicky, pripisujte sa, kto este nie ste ahlasujte.pliiiz.
a popriiiiiiiiiiiiiipadeeeeeeeeeee, mozeme urobit aj ine velke stretko, 1 morava, 1 slovensko. (na jesen?) vsak to este nie je koniec. 😉

pirinka
20. jan 2011

@lucim no právě ☹ . Když se kouknu třeba na Tatry, tak od nás z DC je to všechno tak od 600km víc a 7-8 hodin cesty což je nereálný ☹ . Proto bych radši tu Moravu někde přímo u hranic se Slovenskem. Pokud by to mělo být na Slovensku, tak bych brala maximálně tak k Bratislavě nebo taky podél hranic, ideálně kdyby se to vešlo tak do 5 hodin jízdy, protože i tak už to bude brutus s mrnětem vzadu 😒 . Ale moc bych Vás chtěla vidět. Vím, že už jste měly u Vás několik stretek a mohly jste se lépe poznat...já bych byla šťastná, kdyby mi to vyšlo alespoň jednou 🙂

a Vendulka je jistě ostřílený jezdec, ale už takhle to má z Německa přes Čechy k hranicím pěknou štreku, takže by určitě taky ocenila něco poblíž lomítka (ostatně proto taky hlasovala pro Moravu) 😉

uvidíme, jak ještě budou holky psát, protože hodně se jich ještě ani nevyjádřilo...

ani3012
20. jan 2011

no ja by som len rada povedala,že vždy sa nájde niekto,komu to nebude pasovať.
Preto treba vybrať to,čo bude vyhovovať väčšine. bohužial,tak to je vždy ☹
ale ako napísala @lucim , nech sa spraví potom aj druhé stretko na jeseň buď na Morave alebo na strednom Slovensku,lebo aj tak nie všetky čo sa zapísali prídu(choroba,nečakané udalosti atď.)

anavi85
20. jan 2011

my sa tesime, nech to bude na strednom, ci morave...hlavne, ze sa stretneho, pokecame, deti pohraju a mozno aj oddychneme 😀

lucianna1312
20. jan 2011

@anavi85
@ani3012

@lucim ake su moznosti, ze sa pojde?

lucianna1312
20. jan 2011

@anavi85
@ani3012
@lucim teda chcela som, ze kde sa pojde... 😀 😀 😀

sorciera24
20. jan 2011

@lucianna1312 tu treba hlasovat, ze ci si za Moravu, str. Slovesnsko,alebo ti to je jedno🙂potom sa konkretizuje miesto....
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/cervenec_200...

lucianna1312
20. jan 2011

@sorciera24 dakujem za link, my sa prisposobime, cestujeme z BA do KE dost casto 🙂 Tesim sa,ze Vas spoznam, lebo ja tu ani nemam, kedy byt, lebo mala ma stale niekde taha...ale citavam vas.. 😀

inneska
20. jan 2011

STRETKO KONIKOVIEK CS
čas navrhnutý 12-15.5.2011 ... miesto ????????......... cena ????????
mamina......................deti.....................dospeli.....................odkial .......morava ......stredne SK
ani3012.......................2.........................2 ............. ...................MA
pirinka.........................1......................1-2................................DC
majkas........................1............................2 ..........................BA,BJ
sorciera24.................1.............................2 ..........................MT
lucim ..........................1 ............................2 ...........................SE ..............X...................X
laurajana ...................2.............................2 ...........................KA?
jennna....................... 1..............................2 ..........................BB
samayka....................1 (+0,5)..................2 + havo?? ........PK
aďka12.......................1............................1-2 .......................BB
kristina1984...............1...........................1-2 ....................... SI
zaba2707....................1..............................2...........................BA
zmurkaz .....................2.............................1-2........................TT
anavi85......................1.................................2..........................PK
katica5 ?.....................1.............................1-2.......................NZ
blani2..........................1...............................2...........................HO
lucka_m.....................1...............................1-2.......................MB
inneska.....................1(+0,5).......................2..........................IL...........X.........................

hlasovat, zuzujeme vyber

inneska
20. jan 2011

my sme sa s mm až dnes o tom bavili, skôr akosi nevydalo 😝 moravu máme podstatne bližšie ako tatry, takže som zahlasovala za moravu..tiež sa síce vyjadril, že nevie čo bude v máji, akú bude mať robotu(hladá novú prácu), ale že ked by, tak by sme šli 🙂 tak sa predbežne určite hlásime 😎

lucianna1312
20. jan 2011

STRETKO KONIKOVIEK CS
čas navrhnutý 12-15.5.2011 ... miesto ????????......... cena ????????
mamina......................deti.....................dospeli.....................odkial .......morava ......stredne SK
ani3012.......................2.........................2 ............. ...................MA
pirinka.........................1......................1-2................................DC
majkas........................1............................2 ..........................BA,BJ
sorciera24.................1.............................2 ..........................MT
lucim ..........................1 ............................2 ...........................SE ..............X...................X
laurajana ...................2.............................2 ...........................KA?
jennna....................... 1..............................2 ..........................BB
samayka....................1 (+0,5)..................2 + havo?? ........PK
aďka12.......................1............................1-2 .......................BB
kristina1984...............1...........................1-2 ....................... SI
zaba2707....................1..............................2...........................BA
zmurkaz .....................2.............................1-2........................TT
anavi85......................1.................................2..........................PK
katica5 ?.....................1.............................1-2.......................NZ
blani2..........................1...............................2...........................HO
lucka_m.....................1...............................1-2.......................MB
inneska.....................1(+0,5).......................2..........................IL...........X.........................
lucianna1312............1...............................1-2........................BA

pirinka
20. jan 2011

@inneska jupííííí 😵

zmurkaz
20. jan 2011

Ahojte kočky ...tak ja nad tým rozmýšľam čím Ďalej tým viac a viac ....a mne teda vychádza ....

... pre "pokoj v rodine" zobrať mapu ... prelomiť horizontálne a vertikálne a kde sa to pretne +okruh 50 km tam dať stretko ....
... ubytko - nájsť také, aby bol aj "vlk sýty aj koza celá" ...tj- čisté, pekné, kúpeľka +WC na izbe - ale finančne nenáročné ...treba rátať aj stravu a cestu ... čož nie malá suma ....
...ideál by bol ak by dané zariadenie malo nejakú herňu, kútik na hranie sa .... ak by bolo fuj počasie vonku tak aby deti nebehali kade tade po schodoch
...no a pre SAMY by bodlo aby tam mohol pes a pre mňa a majkas by bolo fajn keby sa tam dalo "variť" príp. jesť bezlepkovo 😅

....a tak mám jednu otázku - existuje také miesto? 😕 😕 😕 ...verím že áno 😵

pirinka
20. jan 2011

@zmurkaz zrovna jsem chtěla napsat jestli něco takové vůbec existuje 😀