icon

Júlovky 2009 plánujú stretko. Pridajte sa

lucim
17. jan 2011

Dievcatka, urcite sa tento rok vidime, tesim sa na velke stretko mamin tatinov a hlavne detureniec. zakladam tuto temu, aby boli informacie pokope. davajte sem linky na typy miesta a ubytovania a aj kto by rad prisiel. spolocnymi silami urobime krasnu akciu, verim tomu. 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😉 😉 😉

zmurkaz
20. jan 2011

@pirinka ...no ... sa chystám také niečo nájsť 😀 😀 😀 😀 - tak drž palčeky 😉

pirinka
20. jan 2011

@zmurkaz držím...jen doufám, že máš dost volného času 😀 😀 😀

zmurkaz
20. jan 2011

@pirinka 😀 😀 😀 😀 ...šak počkaj ..si sem sadnem - do rána nesvstanem a uvidíš 😀 😀 😀 ....ale nie 😉 ...hádam sa niečo nájde 🙂

zmurkaz
20. jan 2011

Taká otázka do pléna ... a čo tak niekde v okolí Žiliny? ... ja viem - návhry sa dali ... ale ma napadlo, že bolo by to pri hraniciach, aj je to hlavný železničný ťah .... a ak by sa našlo niečo smer Ćechy....? 😉

zmurkaz
20. jan 2011
sorciera24
21. jan 2011

@inneska no, ono pod tymi Tatrami bolo myslene skor stredne Slovensko,aby to mali vsaetci blizko....o Tatrach sa moc ani nebavilo.....neviem, preco je pod vlakou pisane Tatry 😒

sorciera24
21. jan 2011

@zmurkaz ta ocsadnica je kraasna super, cenz neuveritelne dobre...a co sa mi paci, ye tam je to detske ihrisko 🙂 .....

ani3012
21. jan 2011

@sorciera24 xixi.tak to oprav 😉

sorciera24
21. jan 2011

@ani3012 ved nic v zlom..... 😉 len hladali sme stredne Slovensko a zrazu Tatry...xixi🙂

lucia32
21. jan 2011

@zmurkaz tá Oščadnica vyzerá dobre....splňa to všetky kritéria čo si dala? 🙂

lucim
autor
21. jan 2011

oscadnica alebo terchova je zase pre cesky myslim daleko ... mam pocit, ze to bude skor ta morava... ale je to tam fakt pekne.
ma marakanav ziline je o nicom,to je skor motorest pre kamionistov pri ceste.
ale pekne hladate : 🙂

laurajana
21. jan 2011

@lucim - asi budeš za to zodpovednou osobou ty, že? 😉 tu bude ešte hádok o miesto (viete babenky, nevyhovieme každému) no jedna z nás sa toho lapiť musí, akože spisovať kto sa hlási, kto záväzne pôjde, úhrady vopred na daný účet (myslím super veci) aby dotyčná potom mohla všetko zaistiť...čo to trepem ešte nie je istý flek 😀

traktor
21. jan 2011

@ani3012 aniiiiiiiiiiiiiii kukaj toto sa mi paci https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-komplety...

traktor
21. jan 2011

prepacte ..trafila som inde 😅 😀

ani3012
21. jan 2011

@traktor a ja že zase blbne koník 😀

traktor
21. jan 2011

@ani3012 to blbnem len ja..ako stale 😀 😀 😝

ani3012
21. jan 2011

@laurajana ja som nad tým premýšľala a nebolo by aj zlé,keby sa dala rezervácia na x ľudí ale každá by si to platila sama.Aby neboli potom zbytočné problémy,ak by niekto neišiel. chápeš ?
Myslím,že nie je problém sa dohodnúť s personálom a dať nejakú značku,aby vedeli,že sa predáva rezervované miesto

alebo sa to vyzbiera naraz ? väčšinou pri rezervácii viac ľudí si pýtajú aj nejaké zálohy,ale veď to by sa dalo dohodnúť s prevádzkarmi

laurajana
21. jan 2011

@ani3012 viem, ako sme sa pri Mattiaskovi - septembrovky zbierali - jedna to mala všetko na starosti, jej sa poslali na účet peniažky (ak išlo vopred o zálohu) tak sa poslala najskôr tá a potom sa zvyšok posielal, jednoducho aby v tom nebol chaos a zmätok a viem, že pri "rázovom" počte nahlásených, poskytli zľavu a až potom sa platilo čo žiadali, tak to bolo super, len prosím Vás berte ohľad na "všetkých" a nech to nie je nejaký penzión pre kamionistov 😀 😀 😀 skôr príroda, preliezky, bazény a tak, no nie? 😉

laurajana
21. jan 2011

@traktor 86 by nám tarky bola už malá...vy ešte stále oblečiete?!

laurajana
21. jan 2011

@traktor keby si nemala chalana tak aj áno 😀 😀 😀

ani3012
21. jan 2011

@laurajana šak ja som sa len pýtala 😀 ja som ešte nebola na takomto hromadnom stretku

laurajana
21. jan 2011

@ani3012 ani ja moja, len viem ako to plánovali a mali to tak vraj jednoduchšie, no mne je jedno kto sa o to postará, len nech som to nie ja 😀

sorciera24
21. jan 2011

@laurajana a vy idete? 🙂

laurajana
21. jan 2011

@sorciera24 a prečo nie? 😉 zatiaľ som sa pridala aj s mm a dvoma deťmi 😝

laurajana
21. jan 2011

STRETKO KONIKOVIEK CS
čas navrhnutý 12-15.5.2011 ... miesto ????????......... cena ????????
mamina......................deti.....................dospeli.....................odkial .......morava ......stredne SK
ani3012.......................2.........................2 ............. ...................MA
pirinka.........................1......................1-2................................DC
majkas........................1............................2 ..........................BA,BJ
sorciera24.................1.............................2 ..........................MT
lucim ..........................1 ............................2 ...........................SE ..............X...................X
laurajana ...................2.............................2 ...........................KA
jennna....................... 1..............................2 ..........................BB
samayka....................1 (+0,5)..................2 + havo?? ........PK
aďka12.......................1............................1-2 .......................BB
kristina1984...............1...........................1-2 ....................... SI
zaba2707....................1..............................2...........................BA
zmurkaz .....................2.............................1-2........................TT
anavi85......................1.................................2..........................PK
katica5 ?.....................1.............................1-2.......................NZ
blani2..........................1...............................2...........................HO
lucka_m.....................1...............................1-2.......................MB
inneska.....................1(+0,5).......................2..........................IL...........X.........................
lucianna1312............1...............................1-2........................BA

sorciera24
21. jan 2011

@laurajana jaj, prepac, lebo som si ta nevsimla v tabulke...resp. v tom hlasovani... 😉

laurajana
21. jan 2011

@sorciera24 ale veď sa neospravedlňuj...ja to chápem a beriem v dobrom, a vy? 😉

sorciera24
21. jan 2011

@laurajana 😀 ved aj my sme v tabulke 😀 😀 ......ja som myslela to hlasovanie, ze tam nie si....ze si nehlasovala 😉

laurajana
21. jan 2011

@sorciera24 a čítam, že ktosi berie aj psa...teda našá mala zošalie, tá odkedy Mattiaska v parku napadli dva psy, tak má z nich strašný strach a to je jedno, či je to bytový malý psík ☹ ...nehlasovala, za čo sa hlasuje - Morava alebo stredné Slovensko? Ja by som brala stredné samozrejme...

sorciera24
21. jan 2011

@laurajana to fakt? chuuuuda, taka trauma uz za mala.....to zas nas Risko uplny opak, ten by nahanl psov, tahal ich za chvosty....no to bude... 😀
hej, tu sa hlasuje.....
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/cervenec_200...