icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

wydata
26. aug 2009

no ajojte, tak zasa mala zahajala, ale na kolko to netusim... snad aj na dlhsie 🙂
idem ju skusit supnut do kocika a prejst sa aspon na tu pol - hodku...
tak drzkajte mi paste 😉
ja som mala spontanny aj ked rano pred porodom chceli robyt nasledujuci den cisarsky a potom si to zrazu rozmysleli a nakoniec sa natalka vypytala aj tak na svet ten den povodne planovany...
a aj tak cisarsky nakoniec robili...
ooo tak prave sa mala zobudila takze je po prechadzke ☹

majkas
26. aug 2009

ahojte,

len na info od pondelka va lidli zase akcia na detske veci http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c.o.200908... 🙂

wydata
26. aug 2009

jeej, dakujem za link maji,aj ked neviem ci sa tam s cicuskou zajtja dostaneme,bo dnesok bol presne ako predosle 3dni-absolutna anarchia!skoro vobec nehajala,ja nechapem kde sa ta energia v nej bere..ani v noci vcera poriadne nehajala...

leniccka
26. aug 2009

majkas, diki za link, uz mam na chladnicke listok ze mam v pondelok naklusat do lidlu hned rano 😀 😀 😀

wydata
26. aug 2009

ideme sa kacickovat tak drzte paste nech sa sykorenka unavi aby maminka mohla pozehlit 😝

leniccka
26. aug 2009

wydata a nie je mala nervozna ked malo spi???
lebo nasa mala nespala jeden den a podvecer uz zacala byt taka zuriva ze hroza...

leniccka
26. aug 2009

inac tie akcie na detske veci zacinaju az v pondelok, tak zatra tam ani nechod 🙂

wydata
26. aug 2009

leni sekla som sa, myslela som na pondelok 🙂 no zuriva ani moc nie je,aj som sa toho bala ze bude,ale ona si tu pol hodku pospinka a potom zacne vycinat 🙂 uz ju ani neskusam prekladat do postielky ci lehatka..a aj teraz sa prechadzame po byte.pisem z fonu...

leniccka
26. aug 2009

mne nase male zabiatko zaspalo na podlozke ked som ju kojila a lezi v takej polohe ze cakam kedy sa skotula na gauc... inac pocas dna ked podriemkava tak spi kdekolvek, bud na rozlozenom gauci (to mame nonstop) alebo s drahym v spalni... ale obedny spanok davame v detskej nech si zvyka, ze ma byt vtedy v postielke 🙂

leniccka
26. aug 2009

to som chcela napisat, ze my nasu malu neprekladame ked zaspi, proste kde ju odstrihne tam ju nechame spinkat, len vecer ju uz prenesieme do izby, a ten obedny spanok to zaciname hned v detskej 😉

wydata
26. aug 2009

no ja uz ked ju dvihnem nech spravi grg tak je hned hore a ke aj necham ju spinkat a negrgame tak sa zobudi na to ze ju to tlaci v bjusku..je to jak nekonecny pribeh.ona inak jak na didine nevie zahajat,no a dojcime sa u nas na manzelskej postely a to som ju chcela pjelozit koly tomu ze neni na sikmo a ma asi reflux...pozerate spravy na joj-ke?v indii pjezilo batola zosyp 5 poschod.budovy...

inneska
26. aug 2009

ak máte čas, tak sa testnite 🙂 http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=577450

wydata
26. aug 2009

halooo de ste zienky? Som tu3 dni nebola a teraz ked som online aspon cez phone tak nikto nikde???

lucim
26. aug 2009

halllooooo

inneska
26. aug 2009

my už driememe na rukách 🙂

lucim
26. aug 2009

jaaaaj, my este bolujujeme ... ale snad to nebude dnes tak dlho trvat.
potom vlozim fotecky 😉

inneska
26. aug 2009

celý podvečer erikovi klipkali oči, ale spať ani za svet....tak snád už teraz bude 🙂

lucim
26. aug 2009

matko uz bol tatinom vozeny v kociari 2x, papal, prebaleny, len furt nespi a trapi sa. dudluje o 106 a kopka.
ale mal pred chvilou zaujimavu polohu. lezal mi na kolenach dolu bruchom a na hodnu chvilu bol v klude. 😉 aj som to cvakla, ale bez blesku. 😒
prave zaspal, ale to

reilyy
26. aug 2009

dnes sme spali od 13.30 do 17.30 😉 uvidime aka bude noc, ale som rada ze maly uz vie natiahnut cas na mliecko na 3-4 hodinky, necuca kazdu hodku a pol

lucim
26. aug 2009

..ale to asi este nebude nadlho. ale mam ho po ruke na gauci.
no co vravim, je hore.
a aky bol dnes den?

lucim
26. aug 2009

rei, to su pokroky, potisku sa s tebou tesim 🙂
u nas su noci v pohode. intervaly sice roz

lucim
26. aug 2009

jooj, vidno ze tukam jednou rukou a druhou pridrzam dudlik.
.... ze mame sice intervaly rozne, ale napapame grgneme a spime.

blani2
26. aug 2009

Ahoooojte 🙂

brýýý večer 🙂

Musím se vám přiznat....dnes odpoledne jsem mordovala vlastní dítě průplachem sl. kanálků ... ☹ V práci řádi epidemie zánětu spojivek, tak byla akce u nás doma. Kolegyňky přišly do kouta a mimo krásné dárečky, donesly broučkovi kanylu a stříkačku... Teda nervy to byly hrozné, ruce se klepaly, ale povedlo se 😉 Překážky na obou stranách 😠 , všude plno hnisu...zmordovaný miláček už spí pátou hodinu... ☹

blani2
26. aug 2009

Rei, co Peťko, kuká na Tebe ? 🙂

riusik
26. aug 2009

ahojte
alexandra spi od pol piatej... som ju chcela budit na kupanie, ale kedze mojho cteneho P seklo, tak som musela sprchovat tomasa, ale aspon mu isiel precitat rozpravku a asi tam zaspal... no a teraz sa mi uz nechce kupat, pockam kedy vstane sama... ak do deviatej, este okupem, ak neskor, iba prebalim a nakojim...

rei: super 😵 petkov rezim sa meni k lepsiemu 😉

inn, lu: takze vasi chlapi moc nepospali dnes ☹ aj alexandra nejak nemohla zaspat, resp. vzdy ked zaspala, tak sa do polhodinky pokakala a zobudila... no a pol piatej zalomila a este chrni...

blani2
26. aug 2009

Rius, chudák P ☹

lucim
26. aug 2009

blani ty si sikulka, zvladla si to urobit vlastnemu synacikovi. a sama vies, ze sa mu uz ulavi. 🙂 chvalim. 🙂 a kubik sa aspon dobre vyspinka.

riusik
26. aug 2009

blani: joooj, tak ta to neobislo ☹ ale sama vies, ze je to tak lepsie... on sa z toho vyspinka a bude dobre...

monikabe
26. aug 2009

Ahojte, ja som si dnes spapkala nejaku cerstvu zeleninu a maly sa potrapil kym zaspinkal, ale uz som chcela zacat. 😒

inneska
26. aug 2009

tak mi už sme v postielke 😎

a večeriam...som dnes spravila kuracie na syrovo-hríbovej omáčke a cestovinka 🙂 mňamka 🙂

a my dnes klasika ceň, nespali sme, len v kočíku ..aj to sa erik stále budil 😅 ale pohodička...a asi 5x sme mali total plnú plienku 😀