Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
😀 😀 😀
ale už sa strašne tešííííííííííííííím !!! Som zvedavá na detičky naše najkrajšie 😉
pedale-su tie srandy na bajku, na com mate nohy...
kupeneho pol obchodu...mm robi laszszszane..oravaci na ceste k obedu...vecer poucenie v TTk nedelnemu krstu..predtym navsteva dracika-bo mm odtial odniesol hracku s nausnicou-rozumej...s tym zariadenim, co pipa...a nejde to dat normal dole...prisli sme na to az vcera, ked sa darcek rozbalil, ze jeej...zajko ma naaausnicu...aj pipal, ked siel z dracika...ale holka, ze to je ok...to ma take srandy schovane 😀 😀
teraz prišiel Patrik za mnou,aby som mu skontrolovala,či už má chlpy pod pažou 😀
Vravela som mu,že keď bude hrešiť a nadávať,tak bude celý chlpatý.
Keď som mu povedala,že nič tam nemá,tak sa nevinne spýtal: A prečo nemám chlpy ,keď hreším? 😅
a ze Vas pozdravujeme...a sme unaveni....ale dobojujeme ...jej ozaj-dnes som dostala masku na vlas-mliecny grc sa to vola...to je novy modny hit 😉
😀 😀 😀
Ani nas maly sa furt pyta, preco ma pipka jak skala
brin 😀 😀 😀
jej, a mne sa túto noc snívalo,že nás nachytal Patrik v intimnej chvíli.To keď spomínaš toho pipíka 😀
no a co mu mam povedat, aby ho to uspokojilo? 😉
nič,som sa smiala jak koza a išla referovať
hojte maminy
joooj mne to včera so sýkorkou tak krásne zafungovalo. po papaní šup do šatky, po 15 minutach ešte položivú do postielky na bruško, kreslili sme si a písali na chrbátik a do 10min bola tuhá. potom asi po pol hodke som ju otočila a hajala do druheeeeej!!!
bez hojdania, mojkania a kňučknia!!!
ale keďže som sa vám s tým pochválila tak to dnes nebude fungovať... no uvidíme 🙂))
ahojte...ja som zufala..boli sme dnes zase u doktorky...včera večer maly hnačkoval,teplota39 a zvracal a zase krv v stolici...
ja už neviem čo s tym.....
😀 😀 😀 brin, ani 😀 noo pekné otázky na vás ťahajú 😀
vosky, to mi je strašne lúto. a nevedia ho poriadne vyšetriť, že čo mu je? veď to je sila... chúúúúďatko malinké takto sa trápiť... a ako bojujete s tým refluxom?
vosky,najlepšie by bolo,keby vás poslala do nemocnice na vyšetrenia.Tam sú predsa len viac skúsení. Sú veci,ktoré decká lekárka by nemala riešiť,aby ešte viac neublížila.Naša doktorka napr.vysadila malej fosfor a vápnik,lebo krvné testy boli v poriadku a na Kramároch nám ho dr.Vicianová nasadila s tým,že ona rozhoduje o takých veciach.
Teplota a hnačky vôbec niesú dobré,možno ma tiež neznášanlivosť laktózy alebo bielkovinu krav.mlieka. Pokial sa na to nepríde hneď,tak to môže mať vážne následky na zdrav.stav a vývoj bábätka. Tak kašli na svoju doktorku a choď na Kramáre a oni už niečo spravia.Samozrejme ak niesi veľmi ďaleko.Neviem odkiaľ si.
ani, tak sa mi zdá že vosky je z oravy - ale veď aj tam musia mať nemocnice...
to ano,ale na Kramáre posielajú aj také detičky,kde si inde nevedia dať s nima rady.Sú tam naozaj skúsení.Bolo tam veľa maminiek s deťmi,ktoré boli po 2-3 týždňoch nič nerobenia poslaný na Kramáre a až tam prišli na to,čo tým deťom bolo.Určite by bola hospitalizovaná na oddelení patologických novorodencoch.
Idem s deťmi von.Ahojte
ahojte mamulky a babulky , ani vsetko dobre k 3 mesiaciku 😉
a oddnes je aj matko v klube, mrk na album... 😀 😵
voski a pustili vas z nemocnice zo zaverom ze maly je uz ok?
Ahojte baby.Ani to som si na syna svojho spomenula.On by mal ísť na rok na prímanie a povedal mi,mže nemôže lebo on hreší a velmi hreší.A to mu pánbožko neodpustí. 😀 😀 😀 Tak neviem ako to myslel,že greší ked ja ho nadávať nepočujem.No ale čert nikdy nespí-. 😀 😀
Aj minule ked sme mali krstiny bol s babkou na omši a po omši mali byť krstiny.A on sa pýtal jednej pani za ním.Teta a vy ešte nejdete domov?To do kedy tu budete.Moja mama skoro odpadla od hambi.A ona,že ešte sa trošku pomodlím a potom pôjdem.A ty nejdeš?A Damián nie mne idú teraz sestričku krstiť ešte nemôžem odísť. 😀
😀 😀
Voski a čo malému zistili do teraz?Ak nevedia prísť na nič urob ako baby radia chod sama do nemocky.Aj na pohotovosť a oni vás príjmu.Chudatenko mslinké.Joj to je hrozné ked sú detičky choré a nevieme im pomôcť. ☹ ☹ Mne ide vtedy srdce puknúť od žialu. ☹ ☹ Držím palčeky nech sa rýchlo drobátko dostane z toho.
nepisala voski ze z nemocnice odisli na reverz? 😕 sa mi zdalo
a zistili tam alergiu na bielk.kravskeho mlieka..
😉 ani gratulujeme vam!!! 😀
vosky, aj ked sa nepozname, mrzi nas to a myslime na vas aj s Natalkou!drzime paste nech to dobre dopadne!! 😔
vinka, mi sme sa tu tusim este nestretli , ahojky 🙂 mas pekneho humoristu doma 😉 😉
brin - mnaaaam lazane, milujem 😀 😀 spomenula som si na kresleneho garfielda 😝
meine kleine schatzi robi haji haji...milujem ju, najme ked haja, je to krasne.... 😎
a dnes sme boli aj doobeda na prechadzke 😉 po dlhom case hajinkala dlhsie ako 30 min... a teraz pereme takze spinka na balkone... 😉
sme boli dnes prvyraz v satke von 🙂 chudak sa spotil aj so mnou, a cele telo mal vzorovane, otlacene jak som ho mala napevno 😅 ale chrnel, ludia cumeli 😝
tych sumiacich ludi poznam aj na nas cumakovali vcera ked sme boli na poste... 😎
a moja bola tiez spotenucka, cele vlasky mala mokre a aj telicko-ako precikane... 😅
strasne je teplo vonku, phuj... 😠
som dnes bola von naostro 😀 v bielej sukni 😉
ahojte rei dnes som bola u doktorky s malym,v noci mal na plienke ked sa vycikal oranžove ,červene neviem,zobrali mu moč na vyšetrenie a že ked dlho nepije tak sa mu vyplavuju z tela nejake soli,neviem či ho v noci budiť piť--spava aj 7 hod.v kuse.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
chuuudatka nase deti, to bude vysetlovania, ze preco im hovorime julovcata, ked sa narodili v inom mesiaci 😀