icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

brinzulka
11. jún 2010

@ozi aj chces povedat....ze coho sa bojis?

babyzuzana
11. jún 2010

cau luci, no vanze, leniva som......

brinzulka
11. jún 2010

babyzuz-klima nem?

ani3012
11. jún 2010

ozi ma rada svokrovcov,že ? 🙂

brinzulka
11. jún 2010

aspon niekto 😀 ja pojdem za totok do pekla...ale kedze byvame pod nimi a splacame im byt..tak asi sa budeme o nich raz starat..tak snad mi bude odpustene

ani3012
11. jún 2010

tuším teda ona písala aj za maminku a aj za svokru,že mali v jeden deň nejaké zdrav.problémy,že?

lucim
11. jún 2010

brin zuz, ja mam 5 klim ... a ziadna nechladi 😒 my traja sme klimy, v autach su namontovane .. a nikde chladno. 😒 😉

brinzulka
11. jún 2010

na my nemame nist, ci nyst...no nic 😉

ani3012
11. jún 2010

@brinzulka ono je to aký požičaj-taký vráť
Teda u mňa to platí a nielen u ss ale aj u známych

babyzuzana
11. jún 2010

uff vooobec neviem o com tu tocite? nejake svokrovske problemy klasicke?? 😉

ani3012
11. jún 2010

@babyzuzana to len tak všeobecne .Na s. sa dá sťažovať vždy,nie ?
Len som zvedavá,aká budem ja svokra 😝 😀

brinzulka
11. jún 2010

ze detom hovorit pravdu a svokren klame maleho a chudak je potom dopleteny a v noci sa budi a caka na ich navstevu, ze ved slubili, ze pridu

brinzulka
11. jún 2010

ja budem deprimovana a upodozrievava.. 😉

brinzulka
11. jún 2010

som dnes lutovala tehule...v horku nosit brusenko...
akoze super brusenko mat...ale v tejto teplote och joj

babyzuzana
11. jún 2010

briiiiiin vsak aj my sme mali co uz nepamatas???? 😎

brinzulka
11. jún 2010

bruso?

brinzulka
11. jún 2010

akoze moje raz julove a raz augustove 😀 😀

ozi
11. jún 2010

sorry, malá bola hore, trápia zúbky, dnes vyliezol piaty a nateraz sme ešte neskončili 😝

@brinzulka , je to ťažká operácia, hlavne hojenie bude zdĺhavé, možno celé leto, zistili jej rakovinu v počiat.štádiu, horšie je to, že má 130 kg, tak sa všetci toho boja 😝, ako sa to bude hojiť, a kto s ňou pohne po operácii
@ani3012 , jasné, že máme občas aj trochu rozbroje, ale to je asi normál, mám ich rada, a aj pri nejakýchnedostatkoch ( veď, kto ich nemá), tak viem, že svoje vnúčatá ľúbia nadovšetko, a myslím, že aj to ich drží nad vodou

nykyta
11. jún 2010

dobry wecer babulky 😉 😉 no tak mozem trochen potukat s vami 😉 a co to citam zo stetka v pn nic nebude? 😕 lu co bude stretko 😕 vsetci sa pomaly vytracaju 😕 ale ja ideeem 😀 😀

babyzuzana
11. jún 2010

aj bruso a aj horko 😉

lucim
11. jún 2010

vlani som sa v tejto teplote dogulavala do finisu, aj ked som to este netusila ... tie opuchnute nohyyyyyy .. som vytiahla vlanajsie slapky, take roztahaneee, este ze maju remienky na zmensenie. 😝 takto pred rokom sme boli na vylete v boniciach a martine. 🙂

ozi
11. jún 2010

@brinzulka , aj ja raz júl a raz august, ale dalo sa....Maťo bol január, ale práveže tie letné som si vychutnávala viac, neznášam totiž zimu 😝

brinzulka
11. jún 2010

ozi-to jo...rakovina furt nejaka niekde...mm by vedel rozpravat, kolko je sono, CT a mlade stare... 😢

ale mozno dobre bude...nikto nevie, co ho caka...treba verit 😉

nina41
11. jún 2010

brin odkukal,ale už robia po byte zatarasy 😀 😀 všetko im berie 😀
a aky unik kyseliny,unas idu väčšinov rozpravky 😵
ani janik dostal meno po otcovi,jurko po mojom dedkovi,no a na j ,jozefov už mame dosť tak som dala jakubko a maťkovi už aby sa to rymovalo ,a riškovi-pačilo sa mi to meno aj stale pači,ale ake mena chceli dať chlapci,keby bolo dievča--frančeska 😀
lucim včera som si vyvrtla členok,večer som bola na pohotovosti-že jeto vyvrtnutie,vyklbeniea natiahnutieklbov a väzov,dali mi octan ale dnes to ešte horšie opuchlo,to si asi dokedy obviazovať tu nohu ,lucim porad prosim

babyzuzana
11. jún 2010

mne takto pred rokom zacala oficialne materska DOVOLENKAAAAAAAAAAAAAAAAA 😀 😀 😀

brinzulka
11. jún 2010

ja som bola v pohode....kym neudrelo toto teplo a tutok na zapade v noci 26stupnov...na Oravu, ked sme sli..zapadlo slnko-zima...ale tu? dusno...spis na holaka..nepomaha....

nykyta-stretko sa kona...len babyzuz sa ondzi....treba ju trosku prehovorit

nykyta
11. jún 2010

no nie je mi sudene tu dnes byt musim ficat za macikom ☹ aj sme ho prestahovali k nam,ale aj tak to nepomohlo ☹ takze zase bude spat s nami 😉 este chvilku pockam a potom idem za nim 😕 😉

lucim
11. jún 2010

cau nyky .. jasne ze stretko bude .. a ako vzdy, pocet zucastnenych je otaznikom .. posledne blavacke nas bolo 5 ? 😉 v TT bolo viac. 🙂
ja mam svokrovcov v pohode ... byvaju v blave, my sme sa odtial odstahovali, na navstevu k nam pridu teraz druhy krat, po roku, to ich vzdy dovezie ich a moj kamos, do vychovy nekecaju, matka raz za cas okukaju a vychvalia a zijeme dalej. ale zase - nemam pre matka ziadnu babku na strazenie ci prazdniny ... proste zivot ..

nykyta
11. jún 2010

@brinzulka to mas pravdu nemomaha nic v tomto hice 😕 my sme dnes napocne kupili cestovnu postielku,aby mohol spat pri nas ako za starych casov,ale aj tak som tam bola teraz ho upokojovat ☹ zima zle-teplo tiez sak ja uz neviem co je vlastne dobre 😀 🙄