icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

zmurkaz
16. júl 2010

No a kde je Lucim, Trakuš, .....

riusik
16. júl 2010

ano ano, je uplne najsamkrajsie sledovat to dieta, ze co nove sa obajvi zo dna na den..
@majkas ako vzdy, krasne fotky 😵

a inak, alexandra miluje hudbu.. teda, ak prave nehra tata na gitare, to nemusi vobec..

riusik
16. júl 2010

bola som dat sprchu - uz druhu za vecer.. a neviem kolku za cely den 😝

zmurkaz
16. júl 2010

O vode mi ani nehovorte .... už to tiež ani nerátam - a mám pocit, že deti mám naložené vo vode 😕 😅 ...neviem ako prežívajú "činžiakári" ...nehovoriac o tých čo ani balkón nemajú 😔

riusik
16. júl 2010

@zmurkaz no, prezivame, tazko ale prezivame..

zmurkaz
16. júl 2010

@riusik 😖 ☹ ☹ ☹

Muž robí v hale - kde je 40 a aj viac stupňov ...tak im dali o jednu prestávku navyše - ale plán neznížili..... na čo im dávali tú prestávku? 😕 😨 🙄

majkas
16. júl 2010

@zmurkaz no veru prezivame u nas fakt tazko, som akurat rano pisala ze mam okna na vychod aj na zapad takze mi slnko svieti rano z jednej strany a poobede z druhej

riusik
16. júl 2010

my tak isto - a ako ho mate? my spalna, obyvacka vychod a kuchyna a dve izby zapad..

zmurkaz
16. júl 2010

@majkas 😖 ..tak to mám tiež ... dnes večer som mala v spálni 30,5 stupňa ..... a naši o poschodie nižšie mali o 2 stupne menej ...ale jasné že sa nedá porovnať činžiak a dom ☹

zmurkaz
16. júl 2010

my máme spálňa, obyvka východ...izbičky juh a kuchyňa a kúpelňa západ.....na severe máme len jednu stenu z obyvky, chodbičku a WC 😅 😀 😀

majkas
16. júl 2010

@riusik my presne tak ako vy 🙂

majkas
16. júl 2010

a teplomer na balkone ten taky elektronicky hlasil vcera 46 stupnov

riusik
16. júl 2010

coooo???? fuha, ja nepozeram na teplomer, ja som odhadovala 42.. uz fakt na nervy.. varila som o jedenastej vecer.. uz sa ako tak dalo v kuchyni vydrzat 😝

zmurkaz
16. júl 2010

😕 ...fuj!

Babulky moooooc sa teším, že ste tu so mnou boli ..... takéto večerné pokecy hrozia najbližšie 2 týždne .... 😅 😀 😀 - tak hádam sa tu s vami uvidím častejšie 😉

O chíľu príde mangelík z práce - tak sa idem hodiť do gala 😀 😀 😀 ....a samoška pred tým hodím tú x-tú sprchu 😉

Tak s pozdravom "nech len voda tečie" sa s vami lúčim a želám krááááásne sníčky 😉

riusik
16. júl 2010

@zmurkaz aj mne srdco podskocilo, ze ta vidim 😉 tak papa, uzite si to s manzelikom.................. 😵

zmurkaz
16. júl 2010

😀 😀 😀 😀 😀 ....šak som si sama sebe dala odkaz 😀 😀 😀 😀 😀

ten patril pre @majkas no ale ako tak čítam - tak aj pre @riusik

majkas
16. júl 2010

@zmurkaz dobru zmurka

ja asi pojdem tiez, zacinaju mi klipkat okale a to som si este chcela citat 🙂

rius tak aj tebe dobru 😉

zmurkaz
16. júl 2010

😵 😵 😵

riusik
16. júl 2010

@majkas @zmurkaz dobru nvocku, vycmukajte princezne svoje.. 😵

nina41
17. júl 2010

😵 Dobre ranko 😵 😵

ani3012
17. júl 2010

Ahojte ! Dnes majú jeden rôčik Chiarka a Vojtíšek 😵 😵 😵

@vinka Chiara 🙂
Chiarka sa narodila o 5 dní skôr a váhu mala 3400 gramov a 51 cm dlhá
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/vinka/album/...

@mifinka Vojtíšek 🙂
Vojtíšek sa narodil o jeden deň skôr a mal 3130 gramov a krásných 48 cm
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/mifinka/albu...

Meniny oslavuje: Bohuslav, Božislav, Svorad
Meniny oslavuje v ČR: Martina

Martinkám do ČR prajeme všetko najlepšie k meninkám !!!!

Kalendárium:
♦ Výročie Deklarácie o zvrchovanosti Slovenskej republiky

vtip:
Sedí Indián pri vodopáde a pozerá sa na svoju nádhernú ženu ako perie
V tom z vodopádu jej padne na hlavu kameň a zabije ju.
Indián na to:Do kelu! To je už tretia práčka, ktorú mi zničil vodný kameň.

ani3012
17. júl 2010

a som troška premýšľala,keď čítam tu na MK rôzne príbehy,že som rada,že ma moje deti jedujú ,že sa niekedy vytočím nad blbosťami,lebo to znamená,že sme šťastní a zdraví.

@zmurkaz byt mám otočený na juhozápad,som bez balkónu a pred činžiakom mám len chodník a potom začína plot s rod. domami,kde majú trampolíny a bazény a krby a altánky.....je to spravodlivé ? 😠 😀
Ako som písala,školu nezávidím,ja som tiež povedala nikdy,ale nikdy asi najbližších 10 rokov.Ja si radšej otvorím nejakú knihu 😉

@riusik ahoj mámo! vidím na FB,že si leto užívate 😀 Na T-com pláži som ešte nebola a ani neviem kde to je.Majú tam aj nejaké zábavné veci tak pre Patrika ? Alebo je to len tak na oddych ?

@majkas a ty čo čítaš ? Ja som začala to Proroctví,zatiaľ sa dá. A aj moja Evička večer zle zaspáva,ale keď zaspí,tak aj potiahne.A to aj cez deň.Včera som na ňu čakala skoro až do piatej než vstane.
A keď ti bude poisťovňa preplácať koľko zaplatíš napr. za kilo múky ? A pekáreň si už kúpila ?

@nina41 dobré ránko Ninka ! Vyspinkaná ? Ideš do práce?

nina41
17. júl 2010

@ani3012 čo ideš dnes variť?
Oslavenčekom prajeme všetko naj naj najlepšie 😵 😵 😵

traktor
17. júl 2010

dobre ranko, oslavencom chiarke a vojtiskovi gratulujem a posielame cmuk 😵 😵
@ani3012 vtip 😀 😀 😀 😀

ani3012
17. júl 2010

@nina41 a som čítala za náušničky...pekné od neho ! Uvidíš,keď budú dospeláci,budeš sa mať ako kráľovná pri nich 😵

nina41
17. júl 2010

@ani3012 vôbec som sa nevyspala,celu noc som rozmyšlala,do prace idem až v pondelok,ale sa mi ani nechce 😝

ani3012
17. júl 2010

@traktor 🙂

@nina41 čo variť ? Mäso vytiahnuté,ale nič sa mi nechce. Spravím mm do práce rezne a nám asi mäso na šťave.

traktor
17. júl 2010

@ani3012 veru ani..ja som si tu stale okukovala fotky jednej baby..ma krasnych kuceravych chlapcekov...a teraz tomu mensiemu zistili leukemiu....boze , nech sa z toho dostane a vdaka za vsetky zdrave deticky..

ani3012
17. júl 2010

@nina41 veď je len sobota a ty už uvažuješ nad robotou ? HIHI 😀

ani3012
17. júl 2010

@traktor tiež som to čítala a preto ma to aj napadlo,že som rada,že môžem riešiť banality a malému capnúť po riti,keď je toho už moc