Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)
@asparaguska ahooooj Zuzka ! A vy ste boli v Piešťanoch ? mohli sme menšie stretko dať 😞
@asparaguska ty ma nemáš rada..... 😉
Neboj,keď nie vy za nami,tak my za vami 😃
Neboj,keď nie vy za nami,tak my za vami 😃
@ani3012 no uvidíme, kto za kým príde prvý... 😃 😃 😃 (a kedy je stretko v KE?)
@lucim uuuuž ? 😃
@asparaguska tak stretko v Ke ešte nie je aktualizované resp. nie je ešte ani navrhnuté 😃 ale aj tak sa už tešííím !
pravdepodobne ale asi bude Č-S stretko,tak by som potom dala prednosť tomuto x-)
@asparaguska tak stretko v Ke ešte nie je aktualizované resp. nie je ešte ani navrhnuté 😃 ale aj tak sa už tešííím !
pravdepodobne ale asi bude Č-S stretko,tak by som potom dala prednosť tomuto x-)
@lucim šak som vysielala signály, vidíš zachytila si, došla si, ale zle si si ho vysvetlila... 😃
ahoj aj tutuuuuuu
@lucia32 slamena? 😉
@asparaguska, si minule slubila, ze das vediet, ked pojdes do pietan a zase si zabudla , fnuk. 😢
@lucia32 slamena? 😉
@asparaguska, si minule slubila, ze das vediet, ked pojdes do pietan a zase si zabudla , fnuk. 😢
Začni písať odpoveď...

Odošli
inak ja som akurát vravela,že som nejaká na figu...neviem sa sústrediť poriadne na šoférovanie a už som mala dve menšie nie búračky ale nehody-žiadna škoda,len moje ego utrpelo...asi tá blbá jeseň. Je krásna,ale mne s a zdá,že je stvorená na stres a depresiu... :-p :-p :-p
ešte že mám také úžasné deti x-) x-) x-)