icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

majkas
5. jan 2011

ahojte,

princezna spinka tak mam chvilku veget 🙂

@vendulacky vendy aj ja som sa dobre zabavila, myslimz e kebyze si niekto da tu namahu a vykopirival by tvoje prispevky tak ti mozno uz aj vyjde nejaka novela Zo zivota matky s heslom s usmevom to ide lepsie 😀
a mala je zlata, u nas sice tami tiez lozi do suflikov ale zatial holduje len ciapkam a salom, furt si ich omotava a chodi tak po byte. a vcera tam nasla aj slnecne okuliare tak chodila aj v nich 😀 podotykam vcera ze ich mala na sebe premierovo dlhsie ako par sekund lebo v lete si ich furt davala dole 🙂

my sme spinkali clekom dobre, rano do pol 9 tak som sa aj ja vyspala, dneska k nam prisla do postele az rano o pol 6 tak dufam ze sa to uz znova zacne obracat k lepsiemu a noc pred dvoma dnami bola ovplyvnena novom mesiaca 😀 len skoda ze som sa zobudila mierne seknuta do lavej strany, ale to skor pripisujem tomu ze som vcera po druhykrat cvicila po neviem jakej dlhej dobe - teraz pozor - cviky na uvolnenie chrbtice!!!! tak bud som cvicila zle alebo som sa az natolko uvolnila ze ma seklo 😅 😅 😅 tak poctivo nahrievam teplym vankusikom 🙂

chystam sa hladat nieco na narodky pre mm, maju spolu s Tami sviatky na konci mesiaca, chcem nieco ako naradie pre modelara tak idem kuki co existuje. budem tu este chvilu tak piste ak ste online

a suhlasim s vendy ze po veceroch je tu uz nejako mrtvo, mali by sme si tu dat nejake povinne stretko alebo co. aspon raz do tyzdna taky babsky klub 😉

brusinka.pusinka
5. jan 2011

Zdravíčko sluníčka a slunečníci a sluňátka 😉
Nemáme moc času malá je fiškus a musíme hlídat lkozí do výšek 😀 a skáče dolem střemhlav 😉 se divíme že je jěště celá 😉 asik ji pořídíme padák 😉 😀 😀 😀 Jinak u nás hodně pracovně hold leden je nejhorší bléééé roztržitý měsíc 😉
U nás bojkot na kočárek a jakékoliv jiné přibližovadlo.... takže chodíme chodíme chodíme 😉 😀 😀 😀
@vendulacky 😀 😀 😀 😀 😀 šikulka šikovnáááá
@lucia32 pevné nervíky Luci papíry jsou na prdddddd 😉
@lucim šikula Maťko šikulka a hold také čekám kdy věci po záruce odejdou 😉
Jinak se učím šít bo ježuch nadělil i šicí stroj a , moc nám chutná rýže i rýžovar a parní hrnec v jednom donesl Ježíšek 😉

traktor
5. jan 2011

ahojte 🙂 @vendulacky no zas si nesklamala 😀 😀 😀 😀 😀 ..aspon je co citat..inak ja som tu furt..ze zavislak..priznavam...len tu je poslednu dobu prazdno..tak sa baby dohodnite fakt aspon na tom jednom dni a vecer bude parada..oprasime stare dobre casy...to klebetenie a rozoberanie vsetkeho mozneho aj nemozneho mi chyba 🙂

majkas
5. jan 2011

@brusinka.pusinka brusi ahoj a drzim prsty v robote, nech to rychlo odsypa
a luci @lucia32 aj tebe s tymi papiermi, nech su najmenej obliate kavou a co najviac z nich na svojom mieste 😉

majkas
5. jan 2011

@traktor ahoj 🙂

este som vam chcela napisat ze minule si Tami na nakupe kupila korale a uz ich nechcela dat dole 😀

majkas
5. jan 2011

a este dve aktualne, ten citatelsky veget asi podedila po nas oboch 😀

traktor
5. jan 2011

@majkas 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale dobre nakupila 😉 ..nas nakupuje len rozok... 😀
@brusinka.pusinka ahoooj 🙂

majkas
5. jan 2011

idem si lahnut a citat lebo ma boli ten krk jak furt sedim alebo stojim

budem sa tesit ak sa dohodne nejaky vecer, navrhujem napr stredy,alebo piatky, to netreba dalsi den vstavat do roboty 😀

papa zatial

brusinka.pusinka
5. jan 2011

@majkas šikula i u nás letí cetky na ruku a kolem krku jěště že mají babi a prababi zásobu z let minulých 😉 😀 😀 😀
Jinak je krááááásná
Práce se táhne bo to je 3 směny a každá jinak robí , hodl musíme vydržkat 😉
Jinak kuki moje kuřátka po obědě 😀

majkas
5. jan 2011

@traktor no neda mi este, my chodime k regalu s vyrobkami povinne na prazsku sunku, neviem z akeho dovodu jej chuti prave v obchode najviac 😀 asi preto ze jej teta da jeden kusok bez vazenia len tak do ruky 😀 lebo popravde by sme to niekedy ani nekupovali kedze nie kazda je bezlepkova

brusinka.pusinka
5. jan 2011

Holky máme tu nějakou co bydlí v Liptovském Mikuláši nebo poblíž???? asi né že 😒

@traktor ajóóójjjjky

majkas
5. jan 2011

@brusinka.pusinka tomu sa hovori pohodicka 😉 a co su to cetky???

majkas
5. jan 2011

@brusinka.pusinka a dakujem za pochvalu 🙂

brusinka.pusinka
5. jan 2011

@majkas Majky korálky přívěšky a náramky , brože a td. však jak chodili na plesy do divadla pokaždé něco koupili a jen se za léta hromadilo a malá teď má poklady 😉 😀 😀 😀 i klipsny náušnice z těch je uplně vyprdlá , připína je panenkám ným no prostě všude 😉

majkas
5. jan 2011

@brusinka.pusinka jaj aha, akoze hromadny pojem na bizuteriu 🙂

no idem uz kym este tami spinka

papa

traktor
5. jan 2011

tak ja mam asi fakt divne dieta....v obchode ho zaujima len rozok, v tescu pagac..ine nie..ziadne hracky, sunka..len sedi v kosiku a bud komentuje, alebo si spieva ale hlavne zuje 😀 ..alebo soferuje..a cakam, ze to aj ku nam dôjde...

traktor
5. jan 2011

@brusinka.pusinka
@majkas mate doma slecny - paradnice 😉

brusinka.pusinka
5. jan 2011

@traktor no zlaté dítě naše neposedí v košíku , lítá v regálech ale nemůžem si stěžovat nikde nic nebere 😀 😀 😀 ale maso - šunku to jo to ona má ráda 😉 😝

traktor
5. jan 2011

@brusinka.pusinka 😀 😀 ..u nas je to mozno aj v tom, ze chodime na nakup do mesta, tak ho auto tak uspi...tak v obchode je potom taky zlikvidovany 😀 ..ale tak vsetky deti mi presli takymi *nakupmi*, tak aj na matka to urcite pride...a este pamätam, ze pri detoch sme museli aj tasku nosit..teda bud mali v rucke, alebo maly ruksacik a tam si nakupili 😀

brusinka.pusinka
5. jan 2011

@traktor jj to znám svůj nákup sy odnášel i Domiš a malá je tajfun v autě nepí ani za nic a to někdy cestujeme celý den , ona prostě nespí 😉 a i doma dá těch jen 20-30 minut odpoledne a pak je čilá jak rybka 😉 😀 😀 😀 jak jsem psala kočárky sáně a boby néééé my jen chodíme chodíme a chodíme 😉

traktor
5. jan 2011

@brusinka.pusinka 😀 😀 😀 ..den nie je dôlezity..hlavne ze vecer ti krasne zaspinka 😉

brusinka.pusinka
5. jan 2011

@traktor jj to ona spí jak dudek jen v polospánku kojíme večer a ráno 😉

vinka
5. jan 2011

Ahojte baby.Ináč želám Vám ešte krajší nový rok ako bol ten starý 😉 Ako rastiete?Myslela som,že tu už nenapíšem lebo som tu dlho nebola a asi si ma už nikto nebude pamätať 😀 😀 Ale brusinka.pusinka ma vymákla na receptoch a,že dlho ma tu nevidela tak som prišla Vás pozdraviť a čoto počítať 😉

vinka
5. jan 2011

Pozrela som si fotečky čo su tu zavesené.Ale majú vlasiská tie deťúrence vašu.To len mojím trvá celá večnosť kým im vlasy narastú.A to sa Vlasaté volajú 😀 😀 😀 😀 Pridala som pár fotiek z vianoc ako sme už vyrástli aj my.Pekný večer želám. 😉

inneska
6. jan 2011

hoc trochu neskoro, ale presda VŠETKO DOBRÉ V NOVOM ROKU 😵 😵 😵 😵

u nás silvester super, erik pospal od pol 8 do pol 9 a potom bol hore s nami do 1...o polnoci sme šli von na ohňostroj do 3/4 na 1 a potom zaspal..my sme ešte sedeli do pol 3...

a máme novinku 😵 už sme úplne odstavený od kojo(3deň) 😎 takže súťaž o naj mliekoholika nevyhráme 😅 ale neva..ale keby som nebola tehu, tak by sme statočne bojovali až do finále 😀 v podstate sa nám to krásne podarilo zo dňa na deň, použila som fintu s citronom od @brusinka.pusinka a úspech..pár krát skúsil a bolo kyslé, tak viacej nechcel...ani v noci neboli plače nič..dnešná noc dokonca posledné mesiace najlepšia, bol len raz hore, chvílku sa poprehadzoval a spinkal dalej...takže som moooc rada, že sme to takto krásne zvládli...a cez deň, ked som mu aj ponúkla, že či chce, tak že nie..a vôbec sa nedožaduje...toť náš velký úspech 😎

brusinka.pusinka
6. jan 2011

@inneska gratulka Eričko je supr chlapák a mamina bude v klidku užívat těhulkování 😉 gratulinka oběma 😀 😵

ani3012
7. jan 2011
ani3012
7. jan 2011
ani3012
7. jan 2011

že lama 🙄 ...veď som to upravovala 😠 ...čo mi to neuložilo ? 😕 Ale aj tak veselé narodeniny 😀

traktor
7. jan 2011

@ani3012 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to si dobre vystihla...a dakujem 😀 😀 😉

ani3012
7. jan 2011

@traktor hlavne že sa s tým tady ....už pol hodinku 😀