icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucia32
14. jan 2011

@ani3012 finišujem s papiermííííí...ale to som si nemohla nechať ujsť...ešte možno hodinku a mám to hotovééé...potom búcham šampanské 😝 😀
@brusinka.pusinka Simonka zlatá je...
Skukla som aj Elušku od samayky a fakt je talentovaná......

majkas
14. jan 2011

ahojte,

jaj tak dobre sa kecalo vcera, hned som dosla @ani3012 pochvalit, asi to treba castejsie len tak neplanovane 🙂 a vidis ani jak asi medzi nami dolezita, vsetky sme za tebou dosli na kona 😉 🙂

@brusinka.pusinka Karamelka je krasna copata modelka, ja ju furt chvalim, jak sa mi pacia tie jej vlasky 🙂 ale uz pomaly dobiehame, tami si tiez necha spravit dva copiky, ale nedaju sa este zo vsetkych vlaskov a je ich aj troska menej ale aj tak 🙂

@lucia32 tak uz mas hadam finish s tymi papiermi 🙂

a ja idem zehlit, lebo vcera som pre kona nespravila nic, tak ma teraz cakaju tri varky.... ble 😝 ale z ejdnej sa tesim lebo to sme Tamarke kupili nove veci na jar a aj v tom tecsu sme boli co @traktor pisala na pyzamka a bodynka, to furt treba.
no idem a tesim sa zase na taky vecerny najazd 😉

lucia32
14. jan 2011

@majkas o 14.25 som skončiláááááá...už som sa stihla aj u kaderničky obnoviť...teraz mám zase rok pokoooooj 😀
Aj ja už šmirujem po veciach ale na leto...na jar sme už zásobené...len aby prišla skoro 😀

brusinka.pusinka
14. jan 2011

@majkas jojo kukala jsem na foto s Vánoc myslím jak má vlásky 😉krásnéééé
@lucia32 děkujeme šikula

samayka
15. jan 2011

@ani3012 - kludne zverejníme 🙂 len je to v nižšej kvalite ako to je vo videokamere, tak som to chcela ešte raz nahrať na YT.
@brusinka.pusinka - aj naša sýkorka je taká ako karamelka 🙂 akonáhle zbadá kameru, už aj beží Ja-Ja a ide sa pozrieť čo sme natočili, nafotili a podobne 🙂 takže posledné kúsky do nášho archívu sú všetky na tajnáša 🙂

a tu je link 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=ogPYel6WCBI

inak ona takto tancuje sama od seba a už viac ako tri týždne nám tu frčí dokola len Jackson 🙂 a nikdy videoklip nevidela a ani my sme jej netancovali 🙂 ale ako som už písala, on keď zomieral, tak sa Eli tlačila na svet. tak ju možno lízlo to čo rozdával 🙂

kristina1984
15. jan 2011

@samayka Ahoj super tancuje

kristina1984
15. jan 2011

My sme včera vonku skákali do kaluže aj sme tam spadli na zadok a boli sme celý mokrý až do plienky le to bolo smiechu tak prezliecť a nanovo do kaluže.......... 🙂

kristina1984
15. jan 2011
ani3012
15. jan 2011

@kristina1984 aký krásny pršiplášť máte ? 🙂 a ako sa darí ? EEG ako dopadlo? Tuším si aj niečo písala,ale neviem to nájsť.

@samayka v
všimla som si,že kvalita je horšia na tom videu ale dá sa na to pozerať. a potočte toho veľáááá ja sa rada pozriem,aj mm som ukazovala sa mu to páčilo 😵

@brusinka.pusinka popri prehrávaniu videa som si pustila aj Karamelku,ako krotí kapra ,no chutná tam je a sa mi páčil Patrik,sa ma spýtal asi tri krát,či to je Eva a potom až zistil,že né 😀

@majkas no ale to nebol tak celkom môj nápad,ono s tým došla @traktor a ja som sa toho chytila-mm bol v práci 😅
ale tiež sa mi páčila takáto vlna, by sme mohli takto spraviť viac krát do mesiaca 😵

@lucia32 tak ty si vynovená čo ? no super ,aj ja by som chcela ísť...teda aj som bola ,ale nie som spokojná.chcela som prirodzení melír a vlasy ostrihať pod uši a mám ho moc silný a vlasy ,že mi nechá dlhšie,lebo že by som to mala moc krátke...

ani3012
15. jan 2011

@traktor trpezlivosti...ona by aj bola,ale čas na ňu není 😀 😀 😀

kristina1984
15. jan 2011

@ani3012 Ďakujem ten pršiplášť má ešte po Miške po sesternici.Darí sa celkom fajn,ale EEG nedopadlo podla mojich predstav že vraj nato že beriem lieky sa toho moc nezmenilo. 🙂 Ďakujem za opýtanie dufam ze to bude ok.

kristina1984
15. jan 2011

@ani3012 som si myslela že to je mimino a nie babika 🙂

kristina1984
15. jan 2011

Včera mal Matejko presne 18 mesiacov.Ako to strašne rýchlo utieklo

nina41
15. jan 2011

Ahojte 😵 😵 😵

vendulacky
15. jan 2011

http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-859-...

Koukejte holky, 5 dní (4noci) v luxusních apartmánech v nízkých tatrách....(inkl. snídaně)
...to já jen, že chceme jarní zájezd koníkovek🙂 a tohle mi přistálo v mejlu...

vendulacky
15. jan 2011

ještě jsem zapomněla napsat, že těch 5 dní stojí 1405 kč (50% sleva)

ani3012
15. jan 2011

a mňa akurát napadlo,že kto by všetko išiel ? Som pozerala na nejaké ubyt.,ale keď neviem počet ĺúdí,tak je to zlé.Tak by sa mohla spraviť tabuľka...

Iba informačne: kto by chcel ísť na stretko koníkoviek ČS?
čas,miesto ani cena nie je známa 😅 priebežne sa to tu bude dopisovať 😉
ak máte nápady,sem s nimi 🙂

napr. meno.......................predpokladaný počet deti........dospelí
ani3012............................................2.............................................2

pirinka
15. jan 2011

ahoj kočky, jen nakukuju než půjdu spát🙂
@samayka vy máte doma vtělenýho Michaela to není jinak možný 😀 😀 😀 . Je naprosto dokonalá a chvílema jsem tam skoro viděla moonwalking 😀 . Asi začnu věřit na nadpřirozeno 😉

@vendulacky vypadá to pěkně 🙂 . Akorát v diskuzi pod tím píšou, že jsou to pokoje pro 4 a pak je cena těch 1400/osobu 😒

ani3012............................................2.............................................2
pirinka..............................................1.............................................1-2 (taaaaak moc bych chtěla jet, snad to vyjde...)

kristina1984
16. jan 2011

@ani3012 Platí to aj pre nováčikov?

ani3012
16. jan 2011

@kristina1984 samozrejme,čím viac-tým lepšie 😉

ani3012
16. jan 2011

@pirinka ale aj tých 1400na osobu nie je veľa...ja som aj pozerala kúpele Lúčky,ale to by bolo oveľa drahšie...a tú akciu,čo dala Ven,tak pravdepodobne nebudeme stíhať

ani3012
16. jan 2011

@nina41 ahoj Ninka ! no čo,v poriadku ? Žiadne nehody úrazy a choroby ? Ako sa darí chalanom ?

sorciera24
16. jan 2011

ahojte, kukam, ze vy uz aj o stretku...akurat som zahliadla v marcovkach sa chystaju na stretko niekde sem:
http://www.hoteltenis.sk/hotel.htm
a ja som tu uz davnejsie hadzala link na nieco ,co sa mne paci a celkom zaujimave cenovo a v krasnom prostredi, tak kuknite:
http://www.juniorpiatrova.sk/sk/uvod/
tak kto ma napady, nech hodi, ak nieco objavil 😉

sorciera24
16. jan 2011

alebo toto som tam odkukala...sa mi to paci...
http://fatrapark2.sk/

samayka
16. jan 2011

@pirinka - piri, moonwalk dáva pravidelne 🙂 len ťažko nafilmovať 😀 😀 😀 ale máme ešte takéto videjko :

https://www.youtube.com/watch?v=veyJ0kPme7w
majkas
16. jan 2011

ahojki,

jeej stretko, zavisi od terminu ci si bude mm moct zobrat volno ale predbezne ano 🙂

pozerala som tie apartmany kamzik na Donovaloch co tu dala @vendulacky a celkom sa mi to pacilo, nasla som este trosku iny link http://www.aplend.com/sk/apartmany-kamzik je tam aj cennik http://www.aplend.com/Pages/AccommodationPriceL..., tych 35 eur na noc za dve osoby sa mi nezda az tak vela v tom studiu. aspon tak som to pochopila, nikde som sa nedocitala ze je to cena za osobu. pri min 30 ludoch vedia dat hromadnu zlavu.

@sorciera24 aj ten fatrapak vyzera dobre, len je tusim drahsi

@samayka eluska super tancuje, a ked ste jej to fakt neukazovali tak to je potom iny talent 😉

majkas
16. jan 2011

STRETKO KONÍKOVIEK ČS
čas,miesto ani cena nie je známa priebežne sa to tu bude dopisovať
ak máte nápady,sem s nimi

pirinka..............................................1.............................................1-2 (taaaaak moc bych chtěla jet, snad to vyjde...)
majkas.............................................1.............................................2

majkas
16. jan 2011

a termin, co tak napr druhy majovy vikend plus piatok, prip. aj stvrtok 12-15.5? to som len tak strelila, nejako sa zacat musi 🙂 ale to uz by mohlo byt celkom pekne pocasie aj na nejake prechadzky 🙂

ani3012
16. jan 2011

miesto ani cena nie je známa priebežne sa to tu bude dopisovať
ak máte nápady,sem s nimi

čas navrhnutý 12-15.5.2010 ... miesto ????????......... cena ????????

meno.............................predpokladaný počet deti.................dospelí
ani3012...........................................2.............................................2
pirinka..............................................1.............................................1-2
majkas.............................................1.............................................2