icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucim
9. nov 2009

som som 🙂
aj vy mate doma s markytkou coraz veselsie? 🙂

aspine
9. nov 2009

....a uz zase ne ☹

aspine
9. nov 2009

hura 😵
no jo je to kazdy den nove....porad pridava neco 😀 nejlepsi je to jeji vyskani....vzdycky se hooooodne nadechne a pak vyskne 😀 a nekdy se pri tom svem obrovskem nadechu zakucka a kouka co se to jako deje 😀 😀

lucim
9. nov 2009

co ne???? 🙂
🙂 musela som pozbierat urodu, ked uz net poslucha 😨

aspine
9. nov 2009

a co vase plavani? nasel si tam Matej nejakou frajerku? 😉

aspine
9. nov 2009

jsem pred chvili procitala nase tehu temata....a uplne jsem se prenesla v case 😵 i si presne pamatuju co jsem delala a kde jsem byla kdyz jsem ucitila prvni bublinky v brise 😵 😵

lucim
9. nov 2009

neeeee, eluska a markytka su krajsie ako kocky tam, on sa radsej venuje sportu a blazneniu 🙂 😵 😵
zajtra IDEME. som rada, ze to co nas chcelo strasit ako nadcha - ryma - nebolo nic, len rano ma suchy nostek. lebo v stredu aj ockovanie.

lucim
9. nov 2009

a co jsi delala a kde jsi byla? ja neviem .. lebo som ich dlho necitila ... teda vieeem, v praci za pocitacom. 🙂

aspine
9. nov 2009

no jasne a hlavne je jako budouci tchyne znas uz od narozeni 😀 😀

nam plavani dokina tvrde nedoporucila ☹ ze pry nam to nemuze zakazat, ale ..... tak jsme to zatim nechali konovi 😅

my na dalsi ockovani jdeme zacatkem prosince. to prvni jsme zvladly docela v pohode....jen jsme meli mensi teplotu a tot vse.
vy mate i rotaviry? jsi se myslim o tom nekdy zminila.... ja jsem na to posledne zapomnela se zeptat doktorky 😖 tak priste...

lucim
9. nov 2009

co konkretne ma proti plavaniu? ked sa to dietatu paci, tak je to fajn, ne?
ano, ja som priplatila aj rotavi, akurat som nasla v casaku letak, ze stacia 2 davky.

aspine
9. nov 2009

sedela jsem v praci za pocitacem 😀 😀 no fakt! 😀

aspine
9. nov 2009

ze muze neco chytit 😖 jsou tam s nima i dospeli a pry buhvico maj oni a dostava se to do vody a ty mimca v tom plavou....no ja nevim.....

lucim
9. nov 2009

hihihi to je nahodicka 😵 😵 😵 😵 😀

aspine
9. nov 2009

uz zase sklizis? 😅
jdu se venovat drahe polovicce 😵 hezkou a klidnou noc 😉
paaaaa

lucim
9. nov 2009

aha, u nas su celkom prisne podmienky, aj to tam stale cistia , ja sa toho nejak neobavam. a sme tam 4, robia to max. pre 6 deti naraz.

lucim
9. nov 2009

peknu noc aj tebeee, uzite si to sa poloviciakom. 🙂

inneska
9. nov 2009

je tu niekto?? erik až teraz zaspal...

lucim
9. nov 2009

ja sa este pohybujem po nete .. si tu inn? 🙂

inneska
9. nov 2009

som tu...erik sa zobudil 🙄 to dieťa vôbec nepotrebuje spánok či čo?? 😒

lucim
9. nov 2009

ja cakam na kojenie ... matko v poslednej dobe tiez menej spava. 🙂 dnes je uz vo svojej postielke, prala som navlek na moj matrac, tak je funkcna len polka postele. 🙂

inneska
9. nov 2009

erik si leží a hladí na tv...ako keby sa nechumelilo 🙄 na, a už leží na brušku 😅

lucim
9. nov 2009

zlaticko to je .. vsak on zase zalomi 🙂
ja uz matka na vecer neukladam, ved sa vyblbne a potom nam da najavo, ze uz haji 🙂

ani3012
10. nov 2009

Dobré ránko !
A čo vy nemôžete spávať ? 🙂

Dnes oslavujú:
46.reilyy.....................10.7.......................Peter ......5 mesiačikov
47.voskovka...............10.7.......................Adamko ...5 mesiačikov
48.monikabe..............10.7 ......................Tibor .......5mesiačikov

Detičkám prajeme hodne šťastíčka hlavne Peťkovi a veľa veľa zdravíčka najmä Adamkovi!

držíme päste,máte to baby ťažké aj keď každá úplne inak.
Júlovčatká bozkávajú !

Dnes je:
Európsky týždeň kvality
Svetový deň vedy pre mier a rozvoj

meniny oslavujú:
SR:Tibor
ČR:Evžen

josifek
10. nov 2009

krásné raníčko všem
Oslavencům vše nej ale myslím že budou mít 4 měsíce 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 cmuky a cmuky

Ani kronika supr 😀 😝

inneska
10. nov 2009

ránko 🙂

ani...ja by som aj spávala, ale to moje dieťa nechce spávať...až po pol 1 zaspal, ked sa zhaslo a mal cicik v puse 😅

josi...krásne aj tebe 😉

a oslávenčekom všeeeetučko naj...hlavno to zdravíčko 😵 😵 😵 😵

a malému tiborkovi od moniky všetko naj k meninkám 🙂

a aj môjmu T všetko naj...aj ked to nečíta...šak on večer príde 😀

ani3012
10. nov 2009

no tak 4 mesiace! 😀 😀 😀 😀 😀
Jáj trdlo makové!
Robila som to na rýchlo,než som išla s Paťkom do škôlky 😀

OSPRAVEDLŇUJEM SA MÓÓÓC!

ani3012
10. nov 2009

no nejako to teraz špliechlo!
Mala sa pokadila 😀

lucim
10. nov 2009

dobre ranko,
vsetko naj petkovi, adamkovi, tiborkovi a tiborovi.... 🙂 maly tiborko to ma v 1 den aj aj? 😅

my ideme dnes na 2hu plavat.

a my to nemame tazke, to len ja som buntosila , matko pytal papat az 2 20. 🙂

samayka
10. nov 2009

ahojte...

:(((

a my dnes nejdeme plavat.. to by mi az tak nevadilo.. horsie je za soplikujemeeeeee!!! a strasne dost moc... vrrr..

inneska
10. nov 2009

lu..a to si dovtedy buntošila?? 😀

samy..to ma mrzí..aj erik je asi 3 deň soplíkový 🙄 poctivo odsávame..dnes chcem zájsť za dokim, či čosi na to, alebo stačí libenar a odsávačka 😅

a chcem sa spýtať..nemá niektoré vaše dietko zapálené pršteky pri nechtíkoch?? my sme mali prsteníčky, to mu zmizlo a teraz má na palčeku na ruke aj nožičke...tak ideme aj to dokimu ukázať..