Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@stela01 pevne verím, že áno 😉
@zuzi73 presne ako píšeš. myslieť pozitívne a veriť, že všetko dobre dopadne 😵
Ahojte baby,,,,ako vidim uz pisete menej a menej...ani ja nemam tolko casu...chcem sa spytat... vytratili sa z vas niekomu nejake tehu priznaky? lebo mna uz nebolia prsia...nechapem tomu...mam ich vacsie nez predtym ale nie su take naliate a citlive...hm...:(
@lulu1988 baby pisu do sukromnej temy
@petuska123 no bola som pozriet aj v sukromnej ale dokopy tam nic neni :(
@petuska123 jaaaj teraz som bola opat pozriet a prehodilo ma to inam a tam je uz toho omnoho viac ... 🙂)
@zuzi73
tak ja som take nieco citala,ze hlavne na zaciatku:
Počas tehotenstva
Zázvor môžu používať aj tehotné ženy. Tie by si však mali v začiatkoch tehotenstva dávať pozor. V tehotenstve je vhodnejší ďumbier vo forme prášku alebo tabliet. Maximálna dávka je 1g na jedno použitie!
* Zázvor lekársky: vo veľkom množstve môže spôsobiť prekrvenie panvovej oblasti
a niekde som aj citala,ze vyvolava kontrakcie
Ale popravde ktovie comu verit 🙂
@lulu1988 ahoj. dávno si tu nebola. všetky sa presťahovali do súkromnej témi a na túto sa vykašľali. 😒 ináč, máš sa?
nemate niektora probelmy s bolestami hlavy? mna uz dva dni priserne boli hlava. nikdy predtym som to nemavala 😔
@lenkajankova presne tak, ktovie čomu veriť, pre istotu ho piť radšej nebudem, ale myslím že 1 šálka denne by neublížila, zas na nevoľnosti je ten čaj ozaj dobrý.
@silvia0201 ahoj ako sa mas?
Ahojte Tehulky... 🙂
Mozem sa aj aj kvam pridat ??? Pokecat svami niake dobre rady dat, pomoct si dako budem velmi rada ked sa budem moct kvam pripojit 🙂 Nevolnosti daju zabrat poznam to a zazivam to 🙂 Ale aspon vieme ze babetko je o.k a dobre sa vivija 🙂 Ja pijem magnesiu vodu tu mineralku a mne velmi pomohla poradila my to doktorka ma nieco ta voda niaku latku ktora velmi ulahcuje zaludok a vobec my nebyva uz tak zle ako byvavalo 😉 Ako sa mate a ako tehulkujete???
@cicka22312 noooo ahoj
@zuzu4444
Ahooooj konecne som tu 🙂 Dakujem ze si my sem poradila ist 😉 Ako sa inak mas a citis???? Kedy mas presni termin???? Ja mam 27.6 2012 ale to je predbezne este zatial 🙂 moze sa skvor moze sa neskvor narodit 🙂 A co brusko uz rastie??? ja ho mam nafuknute len zatial 😀
@cicka22312 ja mam predbezny 6.juna ale teraz idem na poradnu 22.11 a tam ze mi to uz doktor upresni. Brusko uz rastie veru...
@zuzu4444
No ja mam 23 poradnu a tam my tiez uz upresny vsetko mne tiez povedala ze je to predbezne ze to nie je presne 🙂
Tak sa tesim stebou budeme si uzivat tehulkovanie 🙂 kde chces rodit ?? Uvazovala si nad tym uz troska??? Lebo to tehotenstvo rychlo ubehne a zachvilku budes rodit 😀
@cicka22312 ja som zo Senice, tak rozmyslam bud Skalica alebo Trnava
@zuzu4444
Jaaaaj no tak super potom ked uz predbezne vies ja este neviem ci na kramaroch alebo inde uvidime 🙂 Musim sa poradit u bab ktore uz maju odrodene a maju skusenosti 🙂 Tak potom das hadam foto zo sona ake uz je to babo velike 😀 Ja tiez isto budem davat ...
@cicka22312 dam si do albumu
@zuzu4444
O.k hehe super tesim sa 😀
@cicka22312 aj ja 🙂
@zuzu4444 no ahoj. dlho si tu nebola 😉 ja sa mám v pohode, len ešte stále ma trápia nevoľnosti. a to som čakala, že už bude lepšie, ale mne sa zdá, že je to horšie. tak som zvedavá dokedy... a ty ako?
@silvia0201 mna tiez stale trapia nevolnosti, uz sa zdalo ze je dobre a dnes som opat vyvracala ranajky ☹
@silvia0201
@zuzu4444
Babenky nebojte to prejde 🙂Pre malicke vytrpime toho dost 🙂 narodia sa nam krasne babenka 🙂

@silvia0201 neustále v strese nie som, to nie, len sa mi tak striedajú nálady, raz som hore, raz dole, to je všetko... 🙂 Ale ja som mala takéto problémy aj pri prvom tehotenstve a dopadlo OK, tak musím myslieť pozitívne aj teraz....