Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lucy125 a to budes brat az do konca tehu ten prednison? no najlepsie je ked ti nic nie je, vsetko je ok a predsa sa nedari, a este horsie ked vidis a vies, ze si tehu ale nikto nevie zabranit tomu aby to babo neodislo...teraz beriem utrogestan, dufaston a aj tie tabl. co sa brali na KET ale doktor povedal, ze uz nic ine sa neda a nevie nic spravit ak by som zase zacala krvacat, tak cakam co sa ide diat... ale teraz tomu dako verim, a dufam, ze sa dockam, ze mi aj v heliose povedia, gratulujeme ste tehu 🙂
@katti77 No asi hej, celé tehu budem brať lieky ja beriem Estrofen, prednison, Utrogestan a kys,listovú 😉 .Veru tomu aby bábo neodišlo, sa nedá zabrániť, tak sa šetrím ako viem a ja dúfam, že keď sme ho tak ťažko vybojovali, že s namí zostane až do pôrodu a aj po pôrode dlhéééééééé roky 😀 😀 .Aj ty sa pekne šetri, nech je všetko ok. 🙂 🙂
Ahojte tak aj ja sa pridávam 🙂 1.10. som si urobila test a 2 čiarky , dnes som bola na gynde /brala mi krv/ a teda potvrdené som tehotná termín 8.6. 2012 predbežne. 19.10. mám isť na sono a doniesť moč. Teším sa je to naše prvé a snažíme sa od júla 😉 som rada že nás tu je toľko aspoň od Vás získam nejaké info a cenné rady 🙂 Manželovi som v sobotu povedala o teste a dnes som mu volala od doktorky taký je rád tešil sa ako malé dieťa z hračky xi na hlase bolo riadne počut už ho čakám domka juj ako ma vystíska 🙂
@adulka165 Aj ja sa pripajam ku gratulacii, tiez cakame prve babo 🙂
@silvia0201 No to je kraasa Silvia 🙂
@lenkaks ďakujem ti veľmi pekne 😉
Žienky to je super že sa takto možeme potešiť a podeliť . Ďakujem za gratulácie 🙂
Ahojte baby aj ja by som sa rada pridala k vám, poslednú mrchu som mala 2. septembra, u doktora som bola včera, ale na sone zatiaľ nebolo nič vidieť, takže mi zoral krv a teraz čakám na výsledky, ešte mi povedal, ze môže ist o mimomaternicove tehotenstvo tak teraz sa dosť bojím mam k nemu ist 14.10 je to hrozne takéto čakanie. príznaky mam presne ako tehotní, býva mi zle , hrozme ma bolia prsia a troch aj kríže, tak dúfam, ze to dobre dopadne.....
@silvia0201 krasne 🙂
Ahojte baby, dnes sme boli na prvý nákup, kúpila som si tehu podprdu,tuniku a tehu sveter, a pre bábo ešte rôzne veci a odsávačku aj sterilizátor flašiek mám objednaný 🙂 🙂
@hermivona Ajoj, neboj, ešte nemusí byť nič vidieť, ja som 5 tt plus 1 a ešte som na sono nebola 😉 😉 , až 18.10. idem na prvé sono do BA a mojej Dr. až 24.10. takže mimomaternicové to byť nemusí, neboj.Lebo to je ešte skoro dosť.Mne na HCG brali krv 4 y do týždńa posledné bolo 2495 j. Držím ti palce 🙂 🙂
@silvia0201 Ahoj, krásne gratulujem ti, aj ja chcem také, ešte 13 dní do sona, a hádam aj ja uvidím taký pekný obrázok 🙂 🙂 a už snáď bude aj srdiečko 🙂 🙂 hádam to všetko dobre dopadne.
ahojte mamicky junovky este nesmelo ,ale pridavam sa zatial k Vam nemam nic oficialne test som si nerobila necham to na osud podla kalkulacky mam termin 12.06.2012 cize som 4tt+1den citim,ze som tehotma zatial nepocitujem,ze mi je zle akurat castejsie mi spolocnost robi wcko rozne ,,sladke chute´´ boli ma na spodku bruska takze kedze je to moje fuuuuuuu 4tehotenstvo tak mam,,prehlad´´ 😀 😀 😀 tesim sa na spolocne tehulkovanie ,pocity radosti aj tie starosti verim ,ze to vsetky zvladneme stastne 🙂 🙂 🙂 🙂
@hermivona Ahoj, ja som tiez sla k lekarovi, ze mi meska, a tiez najskor tvrdila, ze nic nevidi, a ze ked mam krce ze to moze byt mimomaternicove, a nakoniec je to klasicke tehotenstvo. Obcas lekari skutocne len strasia. 🙂 Kazdopadne drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne.
@anzelik Ahojček, tak ti potichúčku gratulujem, ja som 5tt plus 1 deń,toto je moje prvé tehu 🙂 takže ja som si to nechala overiť krvou u Dr. a aj tak som tomu nemohla uveriť.Taksa teším s tebou, užívaj si to 🙂 🙂 ja si to užívam doma na Pnke 😀 😀 držím palce, aby nám to dobre všetko dopadlo.
@zuzu4444 ďakujem zuzi 😉
@lucy125 ahoj. veľmi pekne ti ďakujem. držím ti palčeky.
aha takže + 2tt teda 5tt 🙂

@katti77 Tak to je super, aj mne povedali do tel, že genetika je ok, tak som zvedavá, aj hematolog, testy ja mám ok, manžel ešte neviem, to sa dozvieme v pondelok. V prahe robia gynekol. imunológiu, ja npr.mám vysokú imunitu maternice a preto sa nám nedarilo ani 2X IUI ani IVF ani KET až keď mi pred druhým KET Dr. nasadila Prednison kortikoidný hormón, až potom sa uhniezdili, lebo dovtedy ich maternica, vyhadzovala ako cudzí predmet. 😒 😒 Prednison beriem doteraz 2,5 mh denne