Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
dobre ranko dievcata.... takze ja len tichucko sa tu naspat hlasim ...vcera som si robila test rano ale isla som do prace a nepozrela som sa nnanho lebo som sa bala sklamania a prisla som domov a bol tam dusik... moj prvy duch v zivote...asi po roku kazdomesacneho testovania ... takze este sa zatial uplne netesim aby som nieco nezariekla... citim sa asi tak ze neustale chodim na vecko..mam pocit ze este len docuram a uz mi treba zasa 🙂 mam pocit ze mam mrchu ale ja ju nemam ...teplotu mam vyssiu taze asi tak ... prikladam aj grafik teploty a ked stiahnem toho mojho mini pidi dusika ta dam aj fotku... dnes som sa netestovala lebo sa bojim ze dusika tam nenajdem uz. som 30DC - 15DPO..tak radsej vydrzim ked tam ma bzt tak tam bude aj neskor 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
dobre ranko, tak bola som dnes na krv tak som zvedava ake cislo hcg mi doktor zahlasi, bojim bojim
vitam medzi nami nove tehulky a vam drzim palceky
@zuzu4444
@lienocka23
@lucy125 Dakujem baby ja som toto iste prežívala minulý rok v máji podla podla krvi zistil, ze som tehotná, ale na sone nebolo nič vidieť, takže mi tiež vravel, ze to môže byť mimomaternicove...nakoniec t bolo normálne tehotenstvo, ale v 8tt sme o babetko prišli....nechcem aby sa to opakovalo aj teraz....
Ahoj baby,rada by som sa k vam pridala 😵 Podla PM som v 5tt,mam 6 pozitiv tehu testov a taktiez krvny test za sebou,ktory mi to len potvrdil 😎 😵 24.10 mam prve sono,tak som zvedava. Nech len vsetko dobre dopadne,taktiez aj vam vsetkym 😉
ahojte baby vyzera to ze sa k vam pridam mam 3 pozit.testy a dnes som bola na mrvy tak poobede budu vysledky.my po 2 rocnom snazilkovani sme skoncili v care na umele oplodnenie kde nam 1 pokus nevysiel a teraz ked sme mali ist do druheho pokusu ostala som tehu teda dufam sono mi uz bolo robene a ze vyzera to na tehutenstvo len tam este neboli nic vidiet.tak cakam na krvicku 😉
@petuska123 aj ja dnes cakam na vysledok krvicky ... drzim palce a kedy si mala dostat mrchu?
@katti77 v pondelok
@petuska123 Ahoj, vitaj aj tebe gratulujem ale sa nás tu pekne zbiera, tých tehuliek. 6 pozit. testov, pekný začiatok, tak držím palce, potom podaj info o krvičke, ok? 🙂 🙂
Baby dakujem 😵 No sa nam to tu rozbieha,parada 😎 Ja mam termin 6.6
ahojte ale sa to tu pekne rozbieha ja mam testovat za 5 dni ale uz sa neviem dockat musim vydrzat aby som nebola zbytocne sklamana
Ahojte baby 🙂 peke sa nam to rozbieha temicka, tesim sa 😉
Ja som mala HCG na desiaty den 293, mne sa to zdalo síce malo, ale Dr nic nevravel, len to, že som skutočne tehotna 😉
ahojte tak hcg je zatial 164,54.
dnes by mal by 4 den kramovy.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte babulky, potrebujem malicku radu, moj manzel ma uz tyzden nadchu, poctivo sa lieci, izoluje odo mna, vetrame, ale aj napriek tomu, nieco na mna lezie, zatial je to skor nadchoveho charakteru, len som si merala teplotu a je 37. A zajtra ma byt navyse este vonku aj ta kosa, a bojim sa, ze sa to este zhorsi. Co si mozem dat, aby to neuskodilo drobcovi? Pocula som ze paralen by bol v pohode, len mam respekt. Dakujem za radu ☹
@lienocka23 ja som si davala vacsie davky vitaminu c a preslo to po 3dnoch,to bolo pred tyzdnom.ked som bola tehotna s malym tak som v 8 tt mala 38 teploty a to som na radu dr brala homeopatika oscillo,chod si ho kupit mal by zabrat mne do pol dna klesla teplota a o 2 dni som bola ako rybka 😀

@julenka ja mám ešte 8 dní do MS a teda budem testovať ak nepríde až za 9 dní 🙂