icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

ludka77
5. okt 2011

@julenka ja mám ešte 8 dní do MS a teda budem testovať ak nepríde až za 9 dní 🙂

julenka
5. okt 2011

@ludka77 držím palce,nech mrcha nepríde 😉 ,nech sú na teste krásne / /

meatfly24
6. okt 2011

dobre ranko dievcata.... takze ja len tichucko sa tu naspat hlasim ...vcera som si robila test rano ale isla som do prace a nepozrela som sa nnanho lebo som sa bala sklamania a prisla som domov a bol tam dusik... moj prvy duch v zivote...asi po roku kazdomesacneho testovania ... takze este sa zatial uplne netesim aby som nieco nezariekla... citim sa asi tak ze neustale chodim na vecko..mam pocit ze este len docuram a uz mi treba zasa 🙂 mam pocit ze mam mrchu ale ja ju nemam ...teplotu mam vyssiu taze asi tak ... prikladam aj grafik teploty a ked stiahnem toho mojho mini pidi dusika ta dam aj fotku... dnes som sa netestovala lebo sa bojim ze dusika tam nenajdem uz. som 30DC - 15DPO..tak radsej vydrzim ked tam ma bzt tak tam bude aj neskor 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4

katti77
6. okt 2011

dobre ranko, tak bola som dnes na krv tak som zvedava ake cislo hcg mi doktor zahlasi, bojim bojim
vitam medzi nami nove tehulky a vam drzim palceky

hermivona
6. okt 2011

@zuzu4444
@lienocka23
@lucy125 Dakujem baby ja som toto iste prežívala minulý rok v máji podla podla krvi zistil, ze som tehotná, ale na sone nebolo nič vidieť, takže mi tiež vravel, ze to môže byť mimomaternicove...nakoniec t bolo normálne tehotenstvo, ale v 8tt sme o babetko prišli....nechcem aby sa to opakovalo aj teraz....

katti77
6. okt 2011

@meatfly24 ahoj, no vidis, co sme ti vraveli 😉 , nic si za to nedala, ze si sa pozrela a oplatilo sa, neboj duch bude len tmavnut a tmavnut, tak za zajtra sa tesim na nove spravy a drzim palce

meatfly24
6. okt 2011

chcem sa aj s vvami podelit o mini pidi dusika 🙂

evuliki
6. okt 2011

Ahoj baby,rada by som sa k vam pridala 😵 Podla PM som v 5tt,mam 6 pozitiv tehu testov a taktiez krvny test za sebou,ktory mi to len potvrdil 😎 😵 24.10 mam prve sono,tak som zvedava. Nech len vsetko dobre dopadne,taktiez aj vam vsetkym 😉

katti77
6. okt 2011

@meatfly24 no aky pekny dusik, tak zajtra bude silnejsi urcite
@evuliki gratulujem

zuzu4444
6. okt 2011

@meatfly24 nooo vidis 🙂 Super 😉

zuzu4444
6. okt 2011

@evuliki vitaj medzi nama 😉

petuska123
6. okt 2011

ahojte baby vyzera to ze sa k vam pridam mam 3 pozit.testy a dnes som bola na mrvy tak poobede budu vysledky.my po 2 rocnom snazilkovani sme skoncili v care na umele oplodnenie kde nam 1 pokus nevysiel a teraz ked sme mali ist do druheho pokusu ostala som tehu teda dufam sono mi uz bolo robene a ze vyzera to na tehutenstvo len tam este neboli nic vidiet.tak cakam na krvicku 😉

katti77
6. okt 2011

@petuska123 aj ja dnes cakam na vysledok krvicky ... drzim palce a kedy si mala dostat mrchu?

petuska123
6. okt 2011

@katti77 v pondelok

lucy125
6. okt 2011

@meatfly24 Ahoj, novidíš, predsa tam len niečo bolo, tak ešte jeden dva dni vydrž a miesto ducha tam budú pekné sliné // 🙂 🙂

lucy125
6. okt 2011

@evuliki Ahojček vitaj a gratulujem aj ja som v 5 tt plus 2 😀 😀 ja mám prvé sono 18.10. v BA a druhé 24.10. u mojej Dr. takže skoro ako ty.Pekne tehulkuj a oddychuj 🙂 🙂

lucy125
6. okt 2011

@katti77 Ahojček no ako? Ešte žiadne výsledky z krvi?Držím palce, potom podaj info, ako si dopadla, ok? 🙂 🙂 Určite tam nejaké to HCG bude neboj 🙂 🙂

lucy125
6. okt 2011

@petuska123 Ahoj, vitaj aj tebe gratulujem ale sa nás tu pekne zbiera, tých tehuliek. 6 pozit. testov, pekný začiatok, tak držím palce, potom podaj info o krvičke, ok? 🙂 🙂

evuliki
6. okt 2011

Baby dakujem 😵 No sa nam to tu rozbieha,parada 😎 Ja mam termin 6.6

monuska342
6. okt 2011

ahojte ale sa to tu pekne rozbieha ja mam testovat za 5 dni ale uz sa neviem dockat musim vydrzat aby som nebola zbytocne sklamana

cleo55
6. okt 2011

@evuliki vitaj medzi nami tehulkami 😀 aj ja mam termin 6.6 🙂 pekny datum co?

zuzu4444
6. okt 2011

Ahojte baby 🙂 peke sa nam to rozbieha temicka, tesim sa 😉

katti77
6. okt 2011

@lucy125 tak ja som dnes 8 den po KET a hcg mam 87 ake si mala ty? teraz dufam, ze bude rast a nie ze zase pojde dole, mrchu mam dostat az v sobotu tak to som 26 DC

lucy125
6. okt 2011

@katti77 Ja som mala HCG na 10 deń 106,potom 316,349 av pondelok naposledy 2459j. 🙂 🙂 Ja som mala menzse dostať min. štvrtok, tak ja to už mám 7 dní za sebou. Gratulujem ti, držkaj sa a len tak ďalej. 😀 😀

evuliki
6. okt 2011

Ja som mala HCG na desiaty den 293, mne sa to zdalo síce malo, ale Dr nic nevravel, len to, že som skutočne tehotna 😉

petuska123
6. okt 2011

ahojte tak hcg je zatial 164,54.

petuska123
6. okt 2011

dnes by mal by 4 den kramovy.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lienocka23
6. okt 2011

ahojte babulky, potrebujem malicku radu, moj manzel ma uz tyzden nadchu, poctivo sa lieci, izoluje odo mna, vetrame, ale aj napriek tomu, nieco na mna lezie, zatial je to skor nadchoveho charakteru, len som si merala teplotu a je 37. A zajtra ma byt navyse este vonku aj ta kosa, a bojim sa, ze sa to este zhorsi. Co si mozem dat, aby to neuskodilo drobcovi? Pocula som ze paralen by bol v pohode, len mam respekt. Dakujem za radu ☹

cleo55
6. okt 2011

@lienocka23 ja som si davala vacsie davky vitaminu c a preslo to po 3dnoch,to bolo pred tyzdnom.ked som bola tehotna s malym tak som v 8 tt mala 38 teploty a to som na radu dr brala homeopatika oscillo,chod si ho kupit mal by zabrat mne do pol dna klesla teplota a o 2 dni som bola ako rybka 😀

firstbaby
7. okt 2011

ahojte kocky, pridam foto mojich testikov, dnes som 35 DC a uz testiky nerobim, ku doktorovi idem az 19.10..Citim sa dobre, len som dost unavena a tak vyuzivam vsetok volny cas na spanok 😉