icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

monuska342
20. nov 2011

@marianax jaaj ani nevies ako dlho som sa prehovarala lebo mi svokra zobrala maleho na prechadzku tak som mala tazku volbu spat alebo upratat ale ked som uz videla ten neporiadok tak som nemala chut ani spat lebo ja som strasne poriadkumilovna neznesiem ani jeden tanier v drese uz bezim rychlo umyvat a teraz...musi varit manzel...aj ja by som najradsej ani nevysla z postele ale musim ked som sama z malym doma....kazdy den vymyslam specialny jedalnicek aby som aspon nieco zjedla...uff dufam ze coskoro budeme mat uz pokoj a budeme si len uzivat tehu 🙂

monuska342
20. nov 2011

@briana ahoj aj ja mam 20 rokov konecne som stretla rovesnicku 😉

dedian
20. nov 2011

ahojte dievcata, my sme zacali prave 8tt, je to nase druhe dieta, maly ma 19 mesiacov... 🙂 chcem sa poradit, mne je cele dni zle, najhorsie vecer, tak akoby na zvracanie ale nezvracala som este ani raz... nic mi na to nezabera, len citronova voda ale tu nemozem lebo maly ma podozrenie na alergiu ... takze budem rada za kazdu radu a skusenost.. jaj obcas mi pomoze na chvilku mlieko... inak som strasne unavena a vycerpana ale to asi aj preto lebo maleho stale kojim co moze byt pocas tehotenstva vycerpavajuce... dakujem vam vopred za rady...

briana
20. nov 2011

@monuska342 fakt? tesim sa aj ja mam rovesnicku konečne 🙂 a mama to ako prijala?

monuska342
20. nov 2011

@briana no ked som bola tehotna prvy krat tak to bol sok ale teraz ked uz byvame sami tak sa tesi...vy budete mat prve vsak?uzivaj si tehu ja uz nemam cas ako pri prvom si tolko uzivat 😉

marianax
20. nov 2011

@monuska342 no tak to klobuk dole pred tebou moja ja neviem ci preto ze mam 33rokov ci preto ze je to ako som hovorila 5-tehu ale ja nedokazem sa premoct aby som si upratala hoc ma tiez stve ten neporiadok ved sa mi az snivalo ze mi uz bolo dobre a mohla som si upratat 😀 sila normalne ked idem umyt riad dostanem az triasku tak mi je zle ja uz len dufam ze to coskoro prejde a budeme si konecne to tehu uzivat 🙂 tak sa drzkaj moja a nech ti malinky da v noci spat 😉

labutka
20. nov 2011

Sme v sukromnej skupine ak mate chut sa pridat, piste do IP alebo cez zavinac.

briana
20. nov 2011

@monuska342 ty uz druhe bude mat? ano ja mam prve a strasne sa bojim ci to budem zvladat ty si nemala take pocity?

cobhan
21. nov 2011

@dedian Ahoj, ja som tiez nezvracala ani raz, ale jedine, co som mohla jest bol toast s maslom, niekedy s nastruham syrom a pila som len pomarancovy dzus. Zo vsetkeho ineho mi bolo zle ako psovi.

stela01
21. nov 2011

@briana Dobre ranko , skus zavolat do toho ruzinova a popytat sa aj na ten ultrazvuk ,daj vediet potom 🙂

Jasne vsetko bude v poriadku 🙂 .....

elys
21. nov 2011

@dedian ahoj. mne sice vsetky nevolnosti odisli, ale od 7TT som mala asi 2 tyzdne problemy s travenim, tazkym zaludkom ale bez zvracania. pomohlo mi pomalsie jest, dlhsie prezuvat a jest mensie porcie. potom to zaludok zmakol.. jaj, a este som zapila jedlo duskami original coca-coly, ta troska pomohla rozobrat jedlo.
moja mamka zasa prestala vecer jest a nevolnosti odisli. musis skusat, mozno sa to da okabatit.

silvia0201
autor
21. nov 2011

@marianax ja som mala tiež zo začiatku búšenie srdca, neskutočné arytmie...
kľudne si ho daj, uvidíš, hneď ti bude lepšie. ja keď som ráno vstávlala o 4.50, musela som si ho dať, aby som vládala docestovať do roboty.

silvia0201
autor
21. nov 2011

@monuska342 netreba to brať doslovne (letáčik). keď ti to dal tvoj gynekolog, kľudne si ho daj. 🙂

silvia0201
autor
21. nov 2011

@labutka keby všetky písali len do súkromných tém, o čom by bol tento modrý koník????

labutka
21. nov 2011

@silvia0201 slubila som, ze raz za cas sem link na sukromnu skupinu dam 😉
Ja pisem aj do verejnych tem, ale su veci, ktore proste nemusia vediet uplne vsetci. Nikoho nenutim, aby sa pridal, len davam moznost. 🙂

briana
21. nov 2011

@stela01 ahoj, ja uz som objednana do gynfivu ale az na 30.11 lebo skorej nemali volne terminy. no a pozajtra idem k svojmu lekarovi na tu krv. fuj dnes mi zas bolo strasne zle rano asi tri krat ma naplo na vracanie. to uz sa mi dlho nestalo 🤐

marianax
21. nov 2011

ako sa mi mate babenky ja mam dnes hrozny den ☹ uz v noci som nemohla spat strasne ma boli prave rameno ale moze to byt tym ze stale spim na pravej strane mala som aj triasku a mierne zvysenu teplotu a inac cely den som v posteli no hroza ☹ dufam ze vam sa dari dobre 🙂

silvia0201
autor
21. nov 2011

@marianax joooooooooj. a to čo? aj mňa občas bije zima, ale teplotu som zvýšenú ešte nemala. nemala by si ísť k dokimu????

marianax
21. nov 2011

@silvia0201 no vies co som z toho hotova ne len ze mi je stale zle ale este i toto ked to do zajtra neprejde urcite pojdem k lekarke len neviem ci ku gynekologicke ci k svojmu obvodnemu ale k nemu by som radsej nesla je to taky suplikar 😒

stela01
21. nov 2011

@briana A ja ze si hned vyberies aj noveho gyn. v tom ruzinove ....
Mna zajtra rano caka ten ultrazvuk 🙂 uz sa tesim ...dufam budu len same dobre spravicky 🙂 a z coho ci len tak samo od seba si hladna bola ?

briana
21. nov 2011

@stela01 mozno budem chodievat do toho gynfivu uvidim ako sa mi tam bude pacit. ponukaju tam aj starostlivost o tehotne. mam to tiez blizko domu. no to bola zasa taka ranna nevolnost ma to zase prepadlo ale uz je lepsie. len mi vobec nefunguju creva teraz 😒 inac uz ti rastie brusko?

stela01
21. nov 2011

@briana Trosicka sa mi zda ze sa zvacsilo 🙂 Ked na neho mrknem 🙂 ,ale spat uz na nom nemozem 🙂 ma to tlaci aj nohavice tlacia ..... 🙂

briana
21. nov 2011

@stela01 ja spim stale na bruchu 🙂 ja inak spat neviem tak som zvedava co bude potom neskor. ja som celkovo pribrala vazievala som tak 50 kil a teraz mam uz urcite viac. brucho mam aj ja trocha vacsie podla mna, hlavne vecer ho mam uplne nafuknute. a kedy citit prve pohyby nevies? a pohlavie kedy budeme vediet? 🙂

stela01
21. nov 2011

@briana Aj ja som spavala len na bruchu hold ,teraz na boku :( ale budim sa a som na chrbte 🙂,
pohyby cca 20 tt 🙂 niekto aj o nieco tyzden skor ...
Tento ultrazvuk co pojdes uz pomaly vie urcit ...len to nieje 100 % 🙂 zalezi aky to bude ultrazvuk ako baby bude otocene atd 🙂

briana
21. nov 2011

@stela01 to uz takto skoro? no ja tam idem az o tyzden tak snad uz budu vediet 🙂 co by si chcela aby ti bolo? je to tvoje prve? ja by som strasne chcela dievcatko 🙂

stela01
21. nov 2011

@briana Prve 🙂 absolutne neviem 🙂 vazne neviem ... ..... manzel vravi ze to bude dcera 🙂 a ja nemam sajnu ...Chcela by som aj aj 🙂 xi xi ... Niektore zeny vravia ze to citili co to bude ....ale mna to ako si obchadza 🙂

briana
21. nov 2011

@stela01 ja mam pocit ze ja budem mat chlapca. ale preto si to myslim ze chcem dievca 🙂 kolko mate rokov? ja mam len 20 a priatel 35

stela01
21. nov 2011

@briana 30 a 45 : tiez 15 r. rozdiel 🙂

myska183
21. nov 2011

u nas je to 24 -24🙂

katka159
21. nov 2011

ahojte baby tak mali sme byť až julový ale posledný termín ktorý nam dali je 30.6 čiže by sme mali byť junový ....teším sa