icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
24. nov 2011

@zuzu4444 ahoj. no ja sa mám celkom fajn. od pondelka som doma. už nerobím, tak sa pomaly začínam nudiť ☹ a ty sa máš ako ?

silvia0201
autor
24. nov 2011

@monuska342 mám, ale nie je to už každý deň. tak asi 2x-3x do týždňa. som zvedavá, kedy ma to prejde. ja idem tiež 2.XII na poradňu. strašne som zvedavá na malé. ešte týždeň musím vydržať ☹ dlhoooooooo.

zuzu4444
24. nov 2011

@silvia0201 ja tiez celkom fajn, som stale PN a ty si preco doma?

silvia0201
autor
24. nov 2011

@zuzu4444 neviem, či som ti písala, že ja robím ako zdrav. sestra v BA a to som dochádzala do roboty a cestovala som skoro denne 120km. no a najnovšie mi vrchná povdala, že si musím dať žiadosť o zaradenie do jednosmennej prevádzky, lebo som tehu. tak som jej povedala, nech mi dá ešte dovolenku do konca novembra, ktorá mi ešte ostala, a od 2.XII idem na PN,. lebo mne by sa absolútne nechcelo denno-denne cestocvať do BA a boh vie kam by dali do ambulancie. pochybujem, že by som ostala na oddelení. takže tak. teraz dovolenkujem 😒 dobrovoľne-nasilu 😝
keby už bola jar, hneď by mal človek lepšiu náladu.

briana
24. nov 2011

jee ja vam tak zavidim ze nerobite ☹ ja robim od jednej do deviatej vecer, v kasine. fajci sa tam, nervy mam, neznasam tu robotu. ked si predstavim este kolko tam musim chodit je mi do plaču

zuzu4444
24. nov 2011

@silvia0201 ja som tiez zdrav.sestra ale pracujem na ambulancii

stela01
24. nov 2011

@briana Ahoj ,ale ano sem tam to citit.......podla toho o co ide 🙂 ale vsetko sa da zvladnut 🙂 xixi...
8 Rok co sme manzelia 🙂

silvia0201
autor
24. nov 2011

@briana veď sa môžeš hodiť na PN po dohode s dr, nie?

silvia0201
autor
24. nov 2011

@zuzu4444 ale áno, už si pamätám, písala si mi o tom. chcela som sa ťa ešte opýtať, ty nemáš foto bublinky?

zuzu4444
24. nov 2011

@silvia0201 nemam este ☹ ale uz mam slubenu, v utorok idem na kontrolu tak mu mam hned pripomenut ze foto 🙂

silvia0201
autor
24. nov 2011

@zuzu4444 no tak to budem zvrdavá. ja som si vypýtala hneď 😀 ale keď som bola naposledy, dr mi povedala, že sa za sono foto platí. nevadí. veď ešte tých pár evrášov na fotečku mám 😝

marianax
24. nov 2011

@monuska342 dufam ze ti to coskoro prejde moja velmi ti to zelam...no ja mam vysledky zle musim ist zajtra lezat do nemocnice asi ma daju na interne neviem lekarka sa boji co to nie je ten zapal podhrudnice ale ja ani nekaslem a na hrudi ma ani neboli ale rameno a rebra a v pase na pravej strane ☹ uz som si aj poplakala lebo nedavno som bola v nemocnici co si mysleli ze som mimomaternicne tehotna a den pred operaciou sa ukazala ze nie tak tiez som si prezila stresy hlavne s detmi kde ich dat a tak lebo manzel nebol doma ani moja mama no a samozrejme ze teraz je to ta ista situacia tak zajtra oni do skoly a skolky a ja do nemocnice a poobede pride svokra ich vziat k sebe 😒 mam strach zo vsetkeho v poslednej dobe sa vsetko kopy myslym vsetko zle 😒 potom dam vediet ak budem moct co a ako zatial sa drz a vlastne vsetky babenky 😒 z tejto temy 😉

briana
24. nov 2011

@silvia0201 to neviem uz som mu raz hovorila ze robim v zafajcenom prostredi ale nejak nereagoval. mam ho normalne poziadat nech mi napise PN-ku?

silvia0201
autor
24. nov 2011

@marianax joj moja, držím veľmi palčeky, nech sa to čo najskôr vyrieši a nech si za chvíľu doma.

silvia0201
autor
24. nov 2011

@briana jasne. a môžeš to aj trocha prifarbiť, že ťa bolia kríže a že je ti straaaaaaaaašne zle atď. hádam máš chápavého dr a vypíše ťa na PN.

briana
24. nov 2011

@silvia0201 križe ma naozaj bolia ☹ kedze musim byt 8 hodin v lodičkach... ale potom ako je to s platom? kolko sa plati PN-ka?

marianax
24. nov 2011

@silvia0201 dakujem ti moja dufam ze vsetko bude ok mam strach ale nejak bude 😒

z.vrablova
24. nov 2011

@briana 55% z vymeriavaceho zakladu

hrasiak
24. nov 2011

@marianax drzim palceky, nech Ti vsetko dobre dopadne. A skus mysliet pozitivne, aj ked viem, ze je to tazke - ale aspon trochu sa Ti ulavi na dusi a potom sa to prejavi aj na tele.... drz sa

marianax
25. nov 2011

@hrasiak dakujem moja budem sa o to velmi snazit 🙂

silvia0201
autor
25. nov 2011

@briana prvých 10 dní ti platí zamestnávateľ, ale neviem presne koľko asi 60%??? z paltu a potom sociálka, tiež neviem koľko lebo ja som strašne dljho nebola na PN asi toľko čo napísala z.vrablova. je to len almužna, ale čo už narobíme.

silvia0201
autor
25. nov 2011

@marianax každá z nás by mala strach, keby mala ísť do nemocnice. aj ja som strašne pokakaná, keď mám ležať v nemocke a to som sestrička 🙂 nemznášam byť pacientom 😝
držkaj sa.

z.vrablova
25. nov 2011

@briana ... aj od zamestanavatela je to len 55%... prvych 10dni, od 11. dna plati socialka a tiez len 55%

briana
25. nov 2011

@silvia0201
@z.vrablova dakujem za odpovede..je to fakt strasne malo. 😒 to neviem ci este nejaku dobu v tej robote nevydrzim lebo peniaze bohuzial potrebujem ☹

briana
25. nov 2011

@stela01 a na tom skriningu si uz bola?

monuska342
25. nov 2011

@marianax dakujem...drz sa v nemocnici a potom sa ozvy ked budes moct ako sa ty dari...mne stale tak isto vraciam dva krat za den uz je to na nervy...papa a drz sa 🙂

monuska342
25. nov 2011

@silvia0201 noo ja uz sa neviem dockat videla som iba zarodocny list ani srdiecko som nevidela a teraz idem az 2....tebe je fajn ze uz nemas nevolnosti kazdy den...zavidim 😉

keira
25. nov 2011

ahojte, ako casto chodite na prehliadky (ci poradne?)

silvia0201
autor
25. nov 2011

@monuska342 tak to ideš vtedy keď ja. 🙂 však ani u teba nebudú nevoľnosti trvať večnosť, prejdú a bude fajn. 😉

monuska342
25. nov 2011

@silvia0201 ja viem ideme na rovnako 🙂 uz sa tesim...no inac mam pocit ze tie nevolnosti tak skoro neprejdu ja uz skoro nic nemozem jest zo vsetkeho zvraciam 😒