icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

bosorka3113
28. nov 2011

jasne ze by ti to povedal a aj tak co nam teraz brali krv na geneticke testy tak vysledky nam povedia az po druhom odbere v 16tt ked sa porovnaju tie dva odbery 🙂 neboj nic 🙂

chelonka
28. nov 2011

@bosorka3113 no baby ja som tiež už pribrala 2 kg a doktorka v poradni ma zdžubala, ale popri tom sa moje proporcie moc nezmenili jedine čo je viditelne sú prsia a nič viac preto myslím že vačšina hmotnosti isla tam.

Som ale doktore povedala, že čo mám robiť ked ja sa v noci o 4 hodine ráno zobudím s tým že mi skrka v bruchu a som hladna, alebo cez víkend v sobotu som mangela ráno o 6:30 budila, že podme už ranajkovať. 😀

chelonka
28. nov 2011

@silvia0201 Ďakujem za privítanie 😀

monuska342
28. nov 2011

@silvia0201 haha nestras ma pri prvom som pribrala necelych 9kg a to som sa ku koncu uz bala stupit na vahu ked som videla kolko uz mam pribrate 🙂 dnes mi bolo trosku lepsie bola som z malym aj na vianocnych trhoch a prepadla ma vianocna nalada 😉

monuska342
28. nov 2011

@marianax ahoj ako sa ty dari??mne uz je trosku lepsie ale snazim sa to moc neprehanat s aktivitou...dnes som bola na vianocnych trhoch vsetko bolo take pekne vysvetielkovane 🙂

monuska342
28. nov 2011

@chelonka ahoj aj ja ta vitam v klube tehuliek 🙂

silvia0201
autor
28. nov 2011

@briana ahoj. no keby si mi ich napísala, možno by som ti vedela preložiť zopár skratiek 😉

silvia0201
autor
28. nov 2011

@monuska342 nestraším 🙂
aspoň ste si užili vianočných trhov trocha.

bosorka3113
28. nov 2011

@chelonka no mne doktor nic nepovedal na to aj som sa bala ze co povie... ja som prestala fajcit tak asi pre to tak ryclo priberam ☹

chelonka
28. nov 2011

@bosorka3113 no mne hej a povedala, že tak max by som mala priberať od jeden poradne ku druhej po 1 kile. :D

bosorka3113
28. nov 2011

@chelonka no pekne ale ked sa to tak zobere, tak som pribrala kazdy mesiac po kilecku 😀

chelonka
28. nov 2011

@bosorka3113 presne aj mne to tak vychádza bo ked som bola v poradni tak som bola v 10 týždni a mala pribraté 2 kila tak neviem čo sce :D

marianax
28. nov 2011

@monuska342 no vies co i ja uz lepsie ale momentalne mam nevonosti asi vecerne uz sa tesim do postele 🙂 wow urcite to bolo krasne ja milujem svetielka a lampy och to je moje 😀 no a zajtra idem na poradnu tak uvidim co mi povie pani doktorka nove xixi musim s nou porozpravat o tom mojom nizkom hemoglobine urcite mi predpise sorbifer ale pocula som aj o B12 ze i to pomaha tak sa chcem poradit 🙂 tak sa mi drzkaj a ozvi sa ako sa mas 😉

bosorka3113
28. nov 2011

@chelonka by som chcela ich vidiet kolko oni pribrali 😀 ale ja ani vela nepapam ☹

bosorka3113
28. nov 2011

@silvia0201 ja uz som jej to niak prelozila na predchadzajucej strane, tak si to mozes pozriet a zasmiat sa kedze robis v zdravotnictve a vies toho viac ako ja a ja som si to sama niak vydedukovala 🙂

danuskap19
29. nov 2011

ja som v 12tyzdni a pribrala som necele kilo.stravujem sa normalne tak ako doposial co som nebola tehotna.no niekedy mam stavy co by som len jedla.na co mate chute?ja na kyslu kapustu tu by som len jedla a jedla.a este aj na slane 🙂

marianax
29. nov 2011

tak kocky dnes som bola na poradni a videla som malinke 😀 uzasnaaaa vec ako si podskakovalo a cumlalo palcek a kopkalo s nozkami podla ultrazvuku som v 11tt inac chvala Bohu vsetko ok okrem toho hemoglobinu mam ho nizky ale uz mam lieky 🙂 pekny dnik vam zelaaaaaaam 😉 aaaa mame 4cm 😀

bosorka3113
29. nov 2011

@marianax a to ti aky ultrazvuk robili? mne robili vnutorny a ja som babo videla ale ziadne pohyby ☹

marianax
29. nov 2011

@bosorka3113 no mne uz normalny ultrazvuk robili tak mozno sa babu nechcelo skakat 😀 neboj na dalsom sone bude aktivnejsie 😉

monikapd1
29. nov 2011

ahojte babule, mozem sa k vam pridat?

bosorka3113
29. nov 2011

@marianax takze tebe robili uz normalny ultrazvuk...hm tak snad nabuduce uvidim viac a hlavne na to 3D ultrazvuku uz sa nan strasne tesim 🙂

bosorka3113
29. nov 2011

@monikapd1 ahoj jasne ze mozes 🙂

briana
29. nov 2011

a kedy uz nam budu vediet povedat co cakame? ci chlapca alebo dievcatko? a co by ste radsej chceli? 🙂

chelonka
29. nov 2011

@bosorka3113 hej to by som chcela vidieť aj ja, ja zas jem veľa velmi vela, až sa čudujem, že zatial su to len 2 kila, ale ja by som sa tolko neprežierala ale mne furt škrka v bruchu a som hrozne hladna 😀

bosorka3113
29. nov 2011

@briana no ja dufam ze ked pojdem na ten 3D ultrazvuk v 16tt ze nieco uvidia 🙂 nam je to jedno len nech je to zdrave, ale tak potesil by chlapcek ale aj dievcatko 🙂

bosorka3113
29. nov 2011

@chelonka aj mne stale skrka, ale ako som presla do 4 mesiaca tak mi zas rano zle byva ☹

chelonka
29. nov 2011

@danuskap19 ja tiež mám veľku chuť na kysle a to som nikdy nejak extra nejedávala a teraz hltám 😀

eemmaa
29. nov 2011

ahojte, tak ak mozem aj ja sa k vam pripojim a mam hned aj otazku ci by ste mi nevedeli poradit ked v praci odovzdam papier od lekara, ze by bolo pre mna najlepsie keby som pracovala len na jednu zmenu a neakceptuje mi to co potom?

sijust
29. nov 2011

Ahojte dievcata,som v 10tt...uz mam teda riadne brusko,ako keby tam dve boli 😉 pribrala som zatial 1,5kg...nevraciam,nebyva mi zle, len by som sa vas chcela spytat...nemate nahodou niektora problemy s dychanim?ze sa tak rychlo zadychate...alebo sa vam zle dycha?dakujem za kazdu odpoved.... 🙂

briana
29. nov 2011

@bosorka3113 mna by zase potešilo dievcatko 🙂 mne uz moc nebyva zle ale vobec mi netravi jedlo zaludok 😒 a maso uz vobec neviem stravit. ja som bola dlho vegetarianka. kuracie mi taky problem nerobi ale hovadzie som nejedla uz par rokov a ked som si ho dala som myslela ze zomrem co mi robili čreva