Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@marianax do 2 poradne a na 2 ober na vrodene vady idem 19.12 a na 3D idem 21.12 🙂 a ty mas kedy dalsi termin?
@silvia0201 ja som brala len jednu denne a okrem toho uz len vitaminy v strave 😉
@bosorka3113 no ja 27decembra mam ist na dalsiu poradnu a genetiku mi bude robit asi az hm myslym kolo 16tyzdna dnes mi ukazalo podla ultrazvuku 11tt tak uvidim 😉
@marianax ale ved genetika sa robi na 2x nie?
@marianax tou genetikou myslis odber krvi na testy ? Lebo mne na toto brali krv uz teraz, ale neviem, ci budu brat aj neskor - este vsetky tie testy nemam nastudovane...
@bosorka3113 Ak sa v tych testoch orientujes - nevies prosim, ako dlho sa caka na vysledky mocu ? Lebo som v 10.tt mala doniest moc, ale prisla som neskoro (sanitar uz odisiel), dnes sa mi to stalo znova - a kedze moj lekar robi rano iba 2x v tyzdni (ordinuje poobede) a ja som z toho vzdy 1 den mimo bydliska, tak namiesto v 10.tt im ho donesiem v 12.tt, a v 13.tt idem na poradnu.... tak neviem, ci tam uz budu mat vysledky...
@hrasiak no mne povedali ze genetika sa robi na 2x z vysetrenia krvicky a to teraz okolo 10-12 tt a potom v niakom 16 tt a vysledky sa povedia az potom, ked sa tie dva odbery niak porovnaju. A moc nosim kazdy krat , ale to mi don pichnu iba taku papierovu palicku, ci nemam niake bakterie v moci a to je vsetko inak mi nic s mocom nerobili
@bosorka3113 na 3D sa asi treba objednať čo? a to v ktorom tt budeš?
@hrasiak no ani ja nemam dobry prehlad v tych testoch len viem ze v 16tt mi pri predoslych tehotenstvach brali krv na AFT to je to ci nie je nejaka geneticka odchylka ci je dietatko v poriadku a este nieco sa berie ale to uz neviem 🙂 nejake odbery mi uz boli brane ale vysledky su v poriadku okrem toho hemoglobinu beriem zelezo no s tym som mala stale problemy...tak sa mi drz 😉
@bosorka3113 no viem ze v 16tt mi pri predoslych tehtotenstvach brali krv na AFT to je ci nie su nejake vrodene vady 🙂
Ahojte žienky,chcem sa k vám pridať.Termín pôrodu mám 1.júna 2012. Dve malé deti to bude fuška uf.Už teraz sa bojím 😅
@silvia0201 budem okolo 16 tt, u mojho sa na to objednava, ale tak 19.12. idem do poradne a 21.12 na ten 3D, ten sa robi podla tahaku co som dostala maly v 10tt a 16 tt a potom je velky 3D a ten sa robi vo vyssom stadiu ale ten uz je moc drahy
@marianax no a este na zaciatku sa bere v 10-13 tt a potom v 16 tt
dakujem za prijatie 🙂 i ked dopredu upozornujem, ze sem asi casto chodit nebudem, ale tak obcas ano, mam totiz doma uz jedneho ziveho drobceka a ten si vyzaduje dost pozornosti 🙂
@bosorka3113 ano asi tak 🙂
@marianax no dufam inak mne pomahaju tuhe cukriky na nevolnosti som rada ze to najhorsie uz mam snad zasebou...teda co sa tyka nevolnosti...to muselo byt krasne ja idem 2.12 a uz sa neviem dockat ked uvidim to drobuliatko...dufam ze bude vsetko ok 🙂
@silvia0201 fakt aj ja by som chcela aby siel so mnou ale neviem ci gyndos dovoli 😒
@jana3720 ahoj vitam ta aj ja budem mat malicky rozdiel medzi drobcami 😉
juj sa teším babenky , som v 13tt a bola dneská na kontrole a poslala ma na sono že chce vedieť rozmery tak máme 61 mm bolo to krásne asi 5 min mi ho ukazoval na monitore a vysvetloval čo čo je a riadny zážitok bol keď mi doktor hovorí vidíte ako trepoce nožičkami a ručičkami 🙂 takže všetko je OK a o 4 týždne idem na krv tiež to AFT takže 28.12. po sviatkoch. Tlak aj moč dobrý len tak ďalej tiež sem často nechodím, ale keď už som tu čítam podstivo a sledujem ako sa Vám darí 🙂
@monuska342 neboj bude dobre uz bude len dobre 😉
viem ze uplne odbocim od temy ale toto povazujem uz za nestastie alebo prekliatie manzela mal ist konecne domov ale ukradli nam auto uz ani neviem ako rozmyslat 😢
@monuska342 🙂 ved to neviem ani ja, či ho odo dverí nevyhodí 😀 ale mám taký ciťák, že nie. minule, keď som sedela na chodbe, dobehli taký dvaja mladý a obidvaja šli do vnútra. a po vyšetrení obidvaja vyšli von.
@marianax bože. to fakt???? aj nám minulý týždeň ukradli auto. bolo síce už staršie, ale slúžilo hlavne na to, aby sa drahý vedel dostať k vlaku a na nosenie materialu. ešte šťastie, že máme aj druhé, novšej výroby.
@silvia0201 to vazne och ...no my sme mali nove auticko 7miestne a manzel ho mal ako za druhu manzelku nevie sa z toho spametat v poslednej dobe sa vsetko kazi uz mam pocit ci nas niekto nezarieknul ☹
@marianax joj, no tak to je poriadna strata. mali ste ho aspoň poistené??
neuriekol, to je len blbý čas, ktroý prejde. neboj.
@marianax no neviem dnes rano som bola vracat...asi som to zakrikla 😒
@silvia0201 jaaaj tak to musim aj ja skusit lebo vzdy ked s nim niekam idem tak ho chcu vyhodit ale on sa neda:DD
@monuska342 no ono je to tak clovek nemoze povedat ze mu je dobre lebo sa to hned otoci tak sa mi drz a nech ti tie nevolnosti uz konecne prejdu 😉
vcera som videla opat babo mame 4cm a termin porodu mi vypocital na 4 te vyrocie nasej svadby 😀 aj ked je to mala pravdepodobnost ze to bude presne v ten den ale datum potesil 🙂 mne by va tiez este blbo ale uz to nie je take ako uplne na zaciatku tak sup sup zenusky nech nam to prejde a mozme sa naplno potichucky vytesovat... 😉

@bosorka3113 a kedy ides? neboj druhy krat uvidis viac hlavne ze je vsetko v poriadku ozvi sa ako sa mas 😉