icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
29. nov 2011

@bosorka3113 a kedy ides? neboj druhy krat uvidis viac hlavne ze je vsetko v poriadku ozvi sa ako sa mas 😉

bosorka3113
29. nov 2011

@marianax do 2 poradne a na 2 ober na vrodene vady idem 19.12 a na 3D idem 21.12 🙂 a ty mas kedy dalsi termin?

marianax
29. nov 2011

@silvia0201 ja som brala len jednu denne a okrem toho uz len vitaminy v strave 😉

marianax
29. nov 2011

@bosorka3113 no ja 27decembra mam ist na dalsiu poradnu a genetiku mi bude robit asi az hm myslym kolo 16tyzdna dnes mi ukazalo podla ultrazvuku 11tt tak uvidim 😉

bosorka3113
29. nov 2011

@marianax ale ved genetika sa robi na 2x nie?

hrasiak
29. nov 2011

@marianax tou genetikou myslis odber krvi na testy ? Lebo mne na toto brali krv uz teraz, ale neviem, ci budu brat aj neskor - este vsetky tie testy nemam nastudovane...
@bosorka3113 Ak sa v tych testoch orientujes - nevies prosim, ako dlho sa caka na vysledky mocu ? Lebo som v 10.tt mala doniest moc, ale prisla som neskoro (sanitar uz odisiel), dnes sa mi to stalo znova - a kedze moj lekar robi rano iba 2x v tyzdni (ordinuje poobede) a ja som z toho vzdy 1 den mimo bydliska, tak namiesto v 10.tt im ho donesiem v 12.tt, a v 13.tt idem na poradnu.... tak neviem, ci tam uz budu mat vysledky...

bosorka3113
30. nov 2011

@hrasiak no mne povedali ze genetika sa robi na 2x z vysetrenia krvicky a to teraz okolo 10-12 tt a potom v niakom 16 tt a vysledky sa povedia az potom, ked sa tie dva odbery niak porovnaju. A moc nosim kazdy krat , ale to mi don pichnu iba taku papierovu palicku, ci nemam niake bakterie v moci a to je vsetko inak mi nic s mocom nerobili

silvia0201
autor
30. nov 2011

@bosorka3113 na 3D sa asi treba objednať čo? a to v ktorom tt budeš?

marianax
30. nov 2011

@hrasiak no ani ja nemam dobry prehlad v tych testoch len viem ze v 16tt mi pri predoslych tehotenstvach brali krv na AFT to je to ci nie je nejaka geneticka odchylka ci je dietatko v poriadku a este nieco sa berie ale to uz neviem 🙂 nejake odbery mi uz boli brane ale vysledky su v poriadku okrem toho hemoglobinu beriem zelezo no s tym som mala stale problemy...tak sa mi drz 😉

marianax
30. nov 2011

@bosorka3113 no viem ze v 16tt mi pri predoslych tehtotenstvach brali krv na AFT to je ci nie su nejake vrodene vady 🙂

jana3720
30. nov 2011

Ahojte žienky,chcem sa k vám pridať.Termín pôrodu mám 1.júna 2012. Dve malé deti to bude fuška uf.Už teraz sa bojím 😅

bosorka3113
30. nov 2011

@silvia0201 budem okolo 16 tt, u mojho sa na to objednava, ale tak 19.12. idem do poradne a 21.12 na ten 3D, ten sa robi podla tahaku co som dostala maly v 10tt a 16 tt a potom je velky 3D a ten sa robi vo vyssom stadiu ale ten uz je moc drahy

bosorka3113
30. nov 2011

@marianax no a este na zaciatku sa bere v 10-13 tt a potom v 16 tt

monikapd1
30. nov 2011

dakujem za prijatie 🙂 i ked dopredu upozornujem, ze sem asi casto chodit nebudem, ale tak obcas ano, mam totiz doma uz jedneho ziveho drobceka a ten si vyzaduje dost pozornosti 🙂

marianax
30. nov 2011

@bosorka3113 ano asi tak 🙂

briana
30. nov 2011

@sijust ahoj. dnes som bola na tom vysetreni. trvalo to cele asi 5 minut 🙂 mam aj dve fotky babatka. lekar mi povedal ze je vsetko v poriadku, male meria 6 cm. nemas sa coho bat 🙂

monuska342
30. nov 2011

@marianax no dufam inak mne pomahaju tuhe cukriky na nevolnosti som rada ze to najhorsie uz mam snad zasebou...teda co sa tyka nevolnosti...to muselo byt krasne ja idem 2.12 a uz sa neviem dockat ked uvidim to drobuliatko...dufam ze bude vsetko ok 🙂

monuska342
30. nov 2011

@silvia0201 fakt aj ja by som chcela aby siel so mnou ale neviem ci gyndos dovoli 😒

monuska342
30. nov 2011

@jana3720 ahoj vitam ta aj ja budem mat malicky rozdiel medzi drobcami 😉

adulka165
30. nov 2011

juj sa teším babenky , som v 13tt a bola dneská na kontrole a poslala ma na sono že chce vedieť rozmery tak máme 61 mm bolo to krásne asi 5 min mi ho ukazoval na monitore a vysvetloval čo čo je a riadny zážitok bol keď mi doktor hovorí vidíte ako trepoce nožičkami a ručičkami 🙂 takže všetko je OK a o 4 týždne idem na krv tiež to AFT takže 28.12. po sviatkoch. Tlak aj moč dobrý len tak ďalej tiež sem často nechodím, ale keď už som tu čítam podstivo a sledujem ako sa Vám darí 🙂

marianax
1. dec 2011

@monuska342 neboj bude dobre uz bude len dobre 😉

marianax
1. dec 2011

viem ze uplne odbocim od temy ale toto povazujem uz za nestastie alebo prekliatie manzela mal ist konecne domov ale ukradli nam auto uz ani neviem ako rozmyslat 😢

silvia0201
autor
1. dec 2011

@monuska342 🙂 ved to neviem ani ja, či ho odo dverí nevyhodí 😀 ale mám taký ciťák, že nie. minule, keď som sedela na chodbe, dobehli taký dvaja mladý a obidvaja šli do vnútra. a po vyšetrení obidvaja vyšli von.

silvia0201
autor
1. dec 2011

@marianax bože. to fakt???? aj nám minulý týždeň ukradli auto. bolo síce už staršie, ale slúžilo hlavne na to, aby sa drahý vedel dostať k vlaku a na nosenie materialu. ešte šťastie, že máme aj druhé, novšej výroby.

marianax
1. dec 2011

@silvia0201 to vazne och ...no my sme mali nove auticko 7miestne a manzel ho mal ako za druhu manzelku nevie sa z toho spametat v poslednej dobe sa vsetko kazi uz mam pocit ci nas niekto nezarieknul ☹

silvia0201
autor
1. dec 2011

@marianax joj, no tak to je poriadna strata. mali ste ho aspoň poistené??
neuriekol, to je len blbý čas, ktroý prejde. neboj.

monuska342
1. dec 2011

@marianax no neviem dnes rano som bola vracat...asi som to zakrikla 😒

monuska342
1. dec 2011

@silvia0201 jaaaj tak to musim aj ja skusit lebo vzdy ked s nim niekam idem tak ho chcu vyhodit ale on sa neda:DD

marianax
1. dec 2011

@monuska342 no ono je to tak clovek nemoze povedat ze mu je dobre lebo sa to hned otoci tak sa mi drz a nech ti tie nevolnosti uz konecne prejdu 😉

nella1
1. dec 2011

vcera som videla opat babo mame 4cm a termin porodu mi vypocital na 4 te vyrocie nasej svadby 😀 aj ked je to mala pravdepodobnost ze to bude presne v ten den ale datum potesil 🙂 mne by va tiez este blbo ale uz to nie je take ako uplne na zaciatku tak sup sup zenusky nech nam to prejde a mozme sa naplno potichucky vytesovat... 😉