Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@katti77 Jasné, že ma pobolieva bruško, presne tak ako teba, aj krče mávam 😒 , ale vraj ako malé rastie, sa maternica rozťahuje, vraj ak pri tom nekrvácaš, je to úplne ok.Ja sa doma šetrím, v robote by som byť fakt nemohla, lebo by som od nervov o to prišla, takto mi je fajn. Držím palce, ty aspoń do stredy čakáš, ja do bud. utorku 18.10 😒 a to je ešte dosť dlho. 😉 😉
@lucy125 tak si ma trosku ukludnila, ze aj teba to pobolieva, lebo sa strasne bojim toho potratu...no do 18. je daleko ale ubehne to rychlo, ale doma ti asi cas ide pomalsie ako mne v robote, tu sa nestihnem ani obzriet a uz je obed a za chvilu idem domov... po prvom IVF som bola doma celych 14 dni, a aj tak sa mi to stalo, takto cez den na to aspon tak velmi nemyslim ako doma 🙂
a hlavne ty v ten utorok uz budes pocut srdiecko/ka, davali ti dve sa mi zda, vsak?
@katti77 Jasné, dávali mi dve, ale asi je tam iba jedno,ale to nevy, len nech je zdravučké, neskôr by sme išli na IVF opäť 😉 😉 No v utorok, by som mala byť 7 tt, keď ideme na sono, tak dúfam, že bude všetko v poriadku a srdiečka tam budú. Aj ja sa bojím potratu a mimomaternicového oplodnenia, ale hádam to nehrozí, aj keď som počula, že aj pri IVF sa to stáva.
v pondelok ku dokimu dufam ze potvrdi 🙂
Ahojte, tak sa pridam do skupiny, v pondelok som si robila testy a oba pozitivne, na gyndu idem az 17.10, tak uz iba cakam co pride.
Ahojte, test mi vysiel pozitivny ale doktor to este necitil, v pondelok budu vysledky krvi, ak budu pozitivne tak na sono az koncom mesiaca, neviem sa dockat, mame doma 2 rocneho chlapceka, tak dufam ze to bude baba a ze bude vsetko ok 😉
Ahojte baby, mám takú otázku, tie čo ste tehu, nebolí vás okrem podbruška, niekedy aj vaječník? Lebo mńa hej, nie stále ale také sem tam picnutie, alebo bolesť, hlavne na pravom vaječníku. Na sono idem o 10 dní a bojím sa mimomaternicového tehu, ktorý môže byť aj po umelom oplodnení, inak ja mám vyječníky ok, nikdy som nemala zápaly, zrasty ani nič iné, pred IVF mi robili prefuky vaječníkov. 😒 😒 Ale aj tak mám strach, vraj na začiatku sú prejavy ako u normálnej tehotnej ženy 😒 😒 Neviete mi poradiť, či ma môže bolievať len jeden vaječník?
ahojte baby. ako sa vsetky citite??ja fajn az mi je to dake divne. 😒 mam strach ci sa daco nestalo.
@petuska123 Ahoj, aj ja sa mam dobre, sem-tam ma pichne v podbrusku ale ziadne nevolnosti ci nechutenstvo. 😉 Ale za to mam nadchu, tak sa liecim homeopatikami. V ktorom si asi tyzdni, kedy ides na sono?
@petuska123 si z BB priamo?
@firstbaby ano som z bb na sono idem vo stvrtok a som cca 4 tyzden.neviem vcera som ribila test ale inej znacky a sa mi zdalo ze palice boli svetlejsie tak preto sa bojim.sice som ho robila poobede a ani curat v noci nechodim ako daktore baby
a ku komu chodis? ja k Fruhwaldvi, je to uz moje druhe tehu, prve sa skoncilo cisarskym, tak dufam, ze tentokrat to vyjde spontanne 🙂 A kedy si mala naposledy ms?

dobre ranko, tak aj ja som si uz spravila fotoblog dufam, ze tam uz budem len pridavat pekne veci ako fotku z ultrazvuku a tehu knizku a tak...
ako sa citite tehulky?
@lucy125 a dokedy chces byt na PN?