Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@stela01
@danielkabn neviem, či by som niečo také zvládla, ako vy, keby som bola vo vašej situácii. klobúk dole pred vami a aj pred tými ženami, čo si musia sakramensky tŕnistú cestu prejsť, len aby mali vytúžené voňavé balíčky.
@silvia0201,ďakujem 🙂 ale zvládla by si to aj ty,musela by si,keby nemáš inú možnosť a strašne túžiš po bábatku 😉 pevná vôľa všetko zdolá,toto mi hovorí môj manžel stále 🙂 ja budem nesmierne šťastná tomu jednému malému chrústiku,čo nám zostal a dúfam,že si rastie 🙂
@danielkabn asi máš pravdu. musela by som, keby že veľmi chcem.
určite sa má mrňús dobre. neboj, všetko dopadne dobre.
@silvia0201 Dakujem ,ale ked chceme vydrzime .....ked musime 🙂 tak musime 🙂
A ako sa mas ? ani ty si nemala vsetko najlahsie ...
@stela01 díky za opýtanie, ale ja sa mám v pohode. nie nemala. špinila skoro dva týždne, ale prešlo to a teraz je všetko ok. 12. idem na meranie malého mrňúsa a odber. tak som zvedavá, hádam mi ukáže malé podrobne. 2. to bolo dosť rýchle. bola som trocha sklamná.
@silvia0201 ahoj silvi ako?
@zuzu4444 ahoj moja. v pohode a ty ako???
@marianax ale vcera sme si navarili taky dobry gulas ze sme stale chodili nakladat plne taniere a zjedli sme ho skoro za jeden den...poviem ty tak dobre som sa nenajedla odkedy mi zacali nevolnosti...manzel sa mi snazi pomahat ako sa len da....do obchodu chodi uz iba on a aj s malym...umyva riad upratuje ale uz vidim ze je to naneho moc kedze je stale v praci...dufam ze to nejak zvladneme uz nam zacina svitat na lepsie casy... 🙂 nevadi ze na zaciatku ja sa tesim na nase malinke miminko dokonca tak ze sa nebojim ani porodu a to som povedala ked sa narodil maly ze uz nikdy viac 😉 ale odrodila som ho za 5 hodin takze celkom slusny vykon 😎
@monuska342 no jasne ved porod sa da zvladnut a potom je uz vsetko krasne 🙂 to som rada ze si sa dobre napapala tak dufam ze ti to uz pomaly ustupi vsetka ta nevolnost mne je lepsie oproti tomu co mi bolo ale i tak nemozem byt hladna lebo mi je hrooozne zle a teraz sa mi to presuva na vecer vtedy mi je zle a niekedy i v noci no hovorim den ide za dnom a nejak vsetko prejde ved nam nebude staaale zle 😀 drzkaj sa mi pekny dnik 😉
@silvia0201 a tiez v pohode, da sa
@zuzu4444 rozmýšľala si už nad 3D sonom? mne dr odporučila buď do BA, alebo do hlohovca, tak sa neviem rozhodnúť. ale asi pôjdem do BA, lebo tam to tak trocha poznám. mám už aj t.č. na dr. čunderlíka a čo som o ňom čítala, tak je vraj dobrý a všetko vysvetlí.
no a najnovšie si lámem hlavu nad tým, aké menu ukuchtím na štedrý večer, aby som furt nevarila to isté. a konečne budeme všetci pokope doma. teším sa. konečne pôjdem aj s deťmi do kostola, hoci oni nechcú ísť 😝
len neviem aký kabát si oblečiem, lebo tento, čo mám na zimu už pomaličky nezapnem 😕 je mi úzky na prsiach a na bruchu 😵
@chelonka Fakt?? Môj havino spí tiež so mnou, ale je taký malinký, že aj keď sa mi natlačí na chrbát, tak ho ledva cítim. Budeš púšťať havina do postele aj keď sa malé narodí? Ja toho môjho budem musieť odnaučiť.
Inak v pondelok mi brali krv a mali takú studenú podlahu, mala som len hrubé ponošky a žiadne papuče, nachladla som odspodu, teraz ma bolí maternica ako keď som bývala nachladnutá. Vidím, že na seba budem musieť dávať oveľa väčší pozor. Ako sa máte vy?? 🙂 S fazuľkou?? 🙂
Zajtra sonooooo konecne vytuzene prve potakom dlhom cakaniiii 🙂 Babenky drzte mi palce nech je vsetko v poriadku ....aj vy sa drzte a opatrujte so svojimi zlatickami 😵
@slavka1212 tak konečne hodíš nejaké to foto drobizga 😀
@slavka1212 juuuuj tak silno držíme palčeky a daj vedieť ako ste dopadli ! 😀
@meg_junova tak ja mám v posteli vačšieho havina zlatú retriverku 😀 a či bude potom s nami spavať no to veru ešte neviem. No teraz si musíš na seba dávať veľký pozor moja!!!! aaaa máme sa fajn teda aspon dúfam 😀
@marianax jasné, že budem mať pripravený mobil, aj v tedy som mala, ale po sone som sla rýchlo na WC a hned potom mi brali krv tak som na to zabudla, ale teraz určite nezabudnem 😀 fuuuuha 4 také male detičky to musí byť doma riadna divočina, to je dobre, že tie vačšie ti už vedia aj trošku pomôcť 😀
@silvia0201 uz som veru rozmyslala nad 3D, mne kamaratka odporucila Trnavu tak uvidime.
@zuzu4444 ja ešte počkám 2 týždne a potom zavolám. no lenže do toho prídu sviatky, tak neviem. možno brnknem už budúci týždeň.
@silvia0201 noo ved to, ze idu sviatky. A inak ako?
@zuzu4444 fajn, len si lámem hlavu nad tým , čo dneska na obed. asi si spravím zemiakové placky. a ty ako??
@silvia0201 celkom dobre, mna este kazde rano napina na vracanie, poradnu mam az 19.12. tak musim dovtedy cakat, ja mam dnes na obed parene buchty a nic sa mi nechce, len co osm od rana pradlo vyvesala
@chelonka no hej ale aj tak je to jeden kolotoc ale som rada ze ich mam nie som sama a aj ked sa rozculujem nakoniec je aj zabava xiiix no najtazsie je ked je mm v praci ale ked je doma tak to je uz o inom velmi mi pomaha a ja som spokojnejsia no co zrobime ved musi chodit do prace......tak zelam ti krasny dnik nam uz nasnezilo 😉
@zuzu4444 ja som tiež niekdey poriadne lenivá 😀 ja idem v pondelok na odber a presné meranie mrňúsa. ináč poradňa až 30.12.
@silvia0201 ja vsetko tiez toho 19.12
@zuzu4444 ty si tuším na PN? nie? mňa vypísala teraz 2.XII a povedala, že sa budeme vídať každé dva týždne skrz PN. ty nechodíš každé dva týždne na kontrolu??
@silvia0201 ja uz som PN neni, uz ma vypisal ale bohuzial ma zamestnavatel vyhodil ako som v pondelok nastupila do prace po PN
@silvia0201 ale chodievala som kazde 2 tyzdne na kontrolu,
@zuzu4444 a to prečo ťa prepustil. veď to sa nemôže! tehotné sú chránené zákonom. vysvetlil ti prečo??

@danielkabn pijem vela alle nejak nepomaha. bystrinku som mala naposledy pre polrokom po dobre opici a hned som sa z nej aj povracala 😅 ale vyskusat vyskusam mozno tentoraz zaberie 🙂