Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@petuska123 vies mohol, lebo som bola v skusobnej lehote, predtym som pracovala u neho len na dohodu
@zuzu4444 jaj. 😒
@silvia0201 hodim hodim 🙂 akurat som na odchode ...potom napisem co a ako ...pekny dnik 🙂
@chelonka dakujem moja 🙂 neskor napisem...pekny dnik 😵
@marianax to ani ja nemozem byt hladne vtedy mi je hrozne zle...dnes som sa tak hrozne nastvala kvoli zubarovi lebo som sa tam trepala aj z malym cakala 3 hodiny a nakoniec som sa nastvala a isla som domov a hned som zmenila zubara 😠 toto ja fakt nepochopim ako taky sprosty ludia mozu existovat 😠 musela som skoro vstavat a bolo mi hrozne nevolno 😖
jaj baby trochu som vás zanedbavala ale akosi poslednu dobu niesom vo svojej koži a je tu nejaká babenka ktorá absolvovali umele prosím vás dokedy vás boleli vaječníky?...ja som už v 11tt a niekedy to je dosť silná bolesť hlavne na pravej strane, ľavý cítim len niekedy...dakujem vám za radu ...
@katka159,ja som tiež po umelom,teda po Ketku a vaječníky ma bolia stále,teda nie v kuse,ale občas to príde a tiež ako ty,raz v ľavej a raz v pravej intenzívna bolesť,asi to tak má byť 😉
@danielkabn jej nie že by ma to tešilo že aj ti maš bolesti ale potešila si ma touto spravou ja mam normalne také bolesti ako keby mam dostať mrchu v celom podbrušku ale hlavne pravý vaječník som s toho už na nervy...a presne ako hovoríš v pondelok, utorok nič a dneska celý den strašná bolesť...
@silvia0201 no ahoj silvi ...mam to zasebou ...srdiecko krasne silno bije a jak si tam pozovalo 😀 zeby mala modelka ? 😝 vsetko je v poriadku fotecky mame zaplatili sme za tri a dali nam sest za tie pozy 😀 pridam zajtra lebo nemam ten skener ci co 🙂 poslala som ti modre srdiecko pre teba a pre drobizga 🙂
@slavka1212 jéééééééééééééj, normálne sa mi slzičky nahrnuli do očí. ďakujem pekne za srdiečko 🙂 joj. som stráááááááááááááášne zvedavá na foto. ja hodím na net asi v pondelok. teda dúfam, že mi dr spraví pekné foto. malého drobca..
@monuska342 och tak to ti faaaaakt verim no je to o nicom najradsej ked clovek nemusi ist k lekarovi vies nikto nepozera ci si tehotna a ako sa citis hmmm moja tak si si uzila no co urobis......drzkaj sa mi a ozvi sa pa ja mam mm doma tak len tak narychlo som tu 😀
Dievčatá, tie, čo už máte skúsenosti s pôrodom. Ktorá je podľa vás najlepšia pôrodnica na SR? Teda, nie nemyslím len jednu.. Ale ak máte niektorá dobré skúsenosti s niektorou nemockou, tak by som sa potešila hocijakému info. U mňa to vyzerá na Ružinov, ale snívam o pôrode do vani, tak idem zisťovať čo najviac možností... Ako sa dnes cítite? Ja super, okrem toho, že by som stále spala.. Cmuk
@chelonka Retriverku? No tak to máš dobrý kurič 😉 🙂 🙂 mňa ten môj krpec moc nezohreje.. zažijeme s ním ale kopec sradny.. hlavne pri milovaní, keď sa zrazu objaví a kuká na nás ako na telku :D
@silvia0201 tiez sa tesim na tvoje fotecky pokladika 🙂Silvi kolko by asi tak malo merat malinke ked som 12+5tt ?? lebo mne sa zda ze moje nejak vela meria ...ale vravela ze vsetko je ok tak to neriesim...lepsie povedane nenamyslam si 🙂
@slavka1212 tak to neviem, koľko by malo merať. zisti si to cez internetovú kalkulačku. http://tehotenstvo.academy.sk/ ja to kukám stále tu. je to síce orintačné, ale aspoň viem, či aj moje zapadá do priemeru.
@marianax jaaaj dnes mam strasny den rano mi volala mama ze mi zomrel dedko to je hrozne ☹ takto pred vianocami 😒 som z toho hotova...dnes nemam az take nevolnosti uz aj upratat som si stihla varit sa mi nechce maly uz spinka a ja neviem co robit aby som nato nemyslela
Ahojte babenky, pridávam sa do vašej skupinky JÚNOVIEK 2012 ... termín mám 1.6. - a ešte ktorá z vás? Zatiaľ moje tehotenstvo je úplne v poriadku, netrpela som žiadnymi nevoľnosťami. Koľko ste už pribrali? Ja som v 14+6 a už mi váha vyskočila +2,5 kg. 😉
@milacik0106 ahoj aj ja mam ten isty datum 🙂
@stela01 ahoj a ja po vas 14 dni 🙂 mne to nejak uteka ....ale asi ku koncu sa to bude vliect 😒
@slavka1212 Mozem sa spytat ,na amnio pojdes ?
Meg junova - ja som rodila v Bratislave na Kramaroch... co je najlepsie je otazka preferencii. Pre mna bolo dolezite ake je novorodenecke odd. V tomto smere Kramare splnili moje ocakavania. A je to jedna z mala porodnic, kde si navstevy, ktore vas pridu pozriet mozu babo zobrat na ruky, ziadne ukaozvanie cez sklo... a ocko moze prist na oddelenie a spolu mozete drobciatko okupat. Je tam skvela pani laktacna poradkyna. Vdaka nej kojim. Ked sme z porodnice odisli, dostala som vizitku, ze im mozem zavolat kedykolvek by som mala nejaky problem.
Sestricky na sestonedeli si spravili co mali, nejak nic navyse, ale ked som bola slusna ja, boli slusne aj ony.
Na porodnom boxe praxovali mlade porodne asistentky, takze to bolo tiez fajn.
Neviem aky je tam teraz stav, vraj polovica lekarov dala vypovede, tak tam asi bude trochu chaos, ale ja som bola spokojna.
Inak porod do vody ponuka malo porodnic, pred casom jednou z nich boli Topolcany, ale neviem aky je sucasny stav
@stela01 takto popravde ti poviem ze niesm este rozhodnuta ...a ty ?
@slavka1212 Ja som po ivf mala by som ,ale pockam na vysledky co pojdem teraz na vysetrenia a krv ,a rozhodnem sa ... moc ju podstupit nechcem ... :(
@stela01 ja tiez sa moc do toho nehrnem ...a co je ivf?
@milacik0106 ahoj ty si fakt nemala nevolnosti to ty zaaavidim ako je to mozne??mna trapia este stale 😒
@slavka1212 Umele oplodnenie 🙂
ja som pako do tych veci ....ja mam dve deti ale ani sama neviem ako som ich vynosila 🙂 ....vtedy ma nezaujimalo nic a teraz to prezivam jak keby som bola prvorodicka 😀
@slavka1212 Cim sme starsie 🙂 sme viac opatrnejsie 🙂
@monuska342 noo nemala som žiadne nevoľnosti, jediné čo ma trápilo je časté chodenie na malú 😉 Som prvorodička a sama sa čudujem, že to zvládam úplne v pohode .. a je pravdou, že donedávna som si akosi ani neuvedomovala, že čakám bábatko. Verím, že tie nevoľnosti ťa čo chvíľu opustia, držím palčeky .... Absolvovala už niektorá z vás morfologický ultrazvuk? 😉

@zuzu4444 presne tak ,zamestnavatel ta nemoze prepustit. a povedala si vobec zamest.ze si tehu??