Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Baby a Vy uz viete co budete mat? Mne este doktorka nic nevylustila ...ja mam termin 31.5. ale podla mna to bude zaciatok juna. oni to tak predivne pocitaju ...
@riela aj mne uz pomaly ustupuje ale mam taky problem ze nemozem sladke lebo mi robi v ustach cudnu chut...snad to coskoro prejde...napiekla som kolace a nemozem ich jest...to je hruza 🙂
@marianax samozrejme ze mozes 🙂 ja by som sa pri babetku bala mat dlhe nechty neviem si predstavit ako by som mu ritku umyla...take novorodeniatko je take krehke a ma tak roztomilo zakrivene nozky...juj uz sa tesim 🙂 dnes som bola na sone vsetko je v poriadku aj vysledky tak sa tesim...iba stitna zlaza mi vysla nizsia a bola som s tym na endokrinologii a povedala mi dr ze je vsetko ok ze to iba preto ze som chuda...tak sa tesiiim 😉
@milacik0106 presne ako ja. celú noc hore, potom sa neviem vykpoať s postele 🙂
@danielkabn tak som bola aj ja. na začiatku som spala ako zabitá.
princeznú???? ty už vieš čo budeš mať??? no tak to je paráda 😀
@silvia0201,nie,veď včera som ti napísala,že si to iba myslím,ale ja ju tak volám a verím,že to tak bude 🙂 štvrtok sa možno dozvieme 🙂
ja som sa teraz napraskala torty 😀
@marianax 😀 😀 😀 😀 😀 asi tak nejak, ako si napísala. no máme sa na čo teršiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀
neviem čo to bude 😢 dr ma odporúča 3D sono, že ona nemá také dobré sono, ale keď to bude väčšie, určite bude vidieť aj ona 😝
@danielkabn aha. ja som tak trocha dneska mimo obrazu, lebo od 4.30 som hore potom cesta do BA s chalanom, kukla som aj do roboty čo nové a teraz som ako lemra.
ja sa moje ešte neodvážim nijak volať, ale drahý ho volá: bublinka, čo je ženského rodu 😀
@silvia0201,to nevadí,ja som tiež niekedy úplne mimo 😝
ja sa svojej princezne aj prihováram,hladkám bruško a tak hádam ma počuje,že chcem,aby to bolo dievčatko 🙂
môj mangel má dneska vianočný večierok,tak my budeme mať večer veselo,určite nepríde moc triezvy 😀 ešte že mi príde svokra pichnúť injekciu,lebo jemu by som nedovolila,lebo by to skončilo nie v pleci,ale bohvie kde 😝 😝
@danielkabn no teda. ty si picháš fraxiparín? budeš mať dneska asi veselo 😀
určite to bábo úpočuje. všetko počuje a vníma 🙂
@monuska342 nooo tak to sa tesim s tebou moja super 🙂 ale este nevies co bude ze? ja som tu uz pisala ze som si robila s prstienkom a mi vyslo dievcatko dalsie xixixi no tak uvidime 🙂
@silvia0201,pichám Clexane,to je tuším to isté ako Fraxiparín,najprv sme do bruška,ale potom to pár krát zostalo tak modré,že už radšej do pleca 🙂
@danielkabn účinky má tie isté.
ale do brucha to menej bolí nie?
@silvia0201,práveže to bolí menej do pleca,už to viem porovnať,keď sa manžel dobre netrafil,tak som to mala aj dva týždne modré a bolelo to dosť do toho bruška a teraz by sa už bál to pichnúť tam 😉
@danielkabn ja som si naposledy sama pichala, ale normálnu injekciu do zadku a to proti bolesti. drahý mi nechcel pichnúť 😝
ahojte, mate niektora skusenost so zaseknutym nervom v chrbte? teda myslim ze to bude to. zajtra idem k lekarovi. bolesti su to priserne, pri chodzi ani nie, ale ked stojim na mieste a chcem sa otocit alebo ked prechadzam z lahu do sedu, zo sedu do stoja..,. ledva sa hybem. z coho to moze byt?
ahojte...je tu niekto kto ma termim 15.06.2012 ? 😅
baby poradte, ,,,,,bola ste niektora na 4D ultrazvuk pred 20 tyzdnom tehotenstva?
chcem sa vas opytat ci niektorej z vas zistili pohlavie dietatka skor ako v 20 tyzdni,
ja som teraz v 16 tyz. a idem si to dat pozriet............ ci uz bude vidiet dievca alebo chlapec
ak by mala niektora z vas skusenost ze jej to zistili na ultrazvuku skor a nemusim cakat do 20 tyzdna len ma potesite dik za vase info,
@milacik0106 , ahoj, ja mam termin 6.6. ale asi to bude skor, lebo uz budem mat druhe tak hadam nebudem cakat presne na termin alebo nedajboze prenasat 😉
@briana no urcite chod k lekarovi ja som mala take bolesti ze mi prv zacalo v ramene pravom a prechadzalo dalej na rebra ale to pri kazdom nadychu som skoro plakala taka bolest ani som spat nemohla a zistili mi zapal podhrudnice brala som antibiotika nepovedala by som ze aj taka diagnoza je ale vidis vraj som niekde chytila nejaky virus nechcem ta strasit ale trebalo by ist zelam ti nech to nie je nic zle a skore uzdravenie 🙂

@majulosa preco si sa nevyspala chodila si na wc?