icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

briana
13. dec 2011

@marianax zajtra poobede idem. a teba to bolelo niekde hore? mna to boli presne v krizoch a odtial vystreluje do noh a vyssie do chrbta

natalia777
13. dec 2011

@alicia28 ahoj ja som bola na 4d sone v 17 tyzdni a povedal mi ze cakame chlapca ale nakoniec to bola baba 🙂 takze ja si myslim ze treba pockat na ten spravny cas 😉

riela
14. dec 2011

Dobré ráno!
@monuska342 mne už je tento týždeň fajn 🙂 už ma ani nenapína.
u mňa to je naopak - pred tehu som sladké skoro vôbec nemusela, chutilo mi viac mäso, šunka, čipsy... prvé tri mesiace som skoro stále jedla len sladké - koláče, croisanty s džemom, sladké ovovcie, to bolo jediné čo mi chutilo.
mäso som nemohla ani cítiť. teraz si už dám, ale len trochu. čudnú chuť som mala len raz - takú železitú, a bolo to vážne nechutné.

baby, čítala som si ako často niektoré chodíte na prehliadky. na tehu knižke mám napísané že mám chodiť každé tri týždne a mňa objednávajú každé štyri týždne....

marianax
14. dec 2011

@briana no nie mna to zacalo boliet v pravom ramene a pokracovalo dole na rebra ty to budes mat asi od chrbtice alebo male tlaci na nejaky nerv ved uvdis drzim palceky 🙂 ja dnes idem o 1-nej na kontrolu na interne a nedavno mi prislo zle musela som zobrat tabletku dufam ze vysledky budu ok 😒 tak potom daj vediet ako si dopadla 😉

marianax
14. dec 2011

@majulosa to je v pohode moja vlastne sa nedivim tvojej reakcii na tvojom mieste by som sa aj ja takto zacudovala 😀 no ale je to tak tak vies ze to nie je jednoduche mm je stale v praci a ja som casto sama ale najstarsi syn bude mat 14rokov dcera v lete 13 dalsia dcera o par dni 9 a najmladsia bude mat v januari 5rokov vobec sme s tym samozrejme neratali aj sme sa chranili nebrala som antikoncepciu lebo zo zdravotnych dovodov nemozem ale chranili sme sa a vidis 🙂 no mm mam velmi dobreho nie je mu problem navarit upratat alebo i napiect ....neboj vsetko zvladnes a budes dobra mamina toho sa neboj 😉

milacik0106
14. dec 2011

@alicia28 Ahoj,mne pri poslednom sone povedali, že termín mám 31.5. ...ale pôrod môže byť +- 2 týždne ... a ja budem mať plánovaný cisársky ... uvidíme aký dátum mi povedia neskôr 🙂 ...
Neviem ako vy babenky, ale ja som momentálne plná energie ... včera som sa pustila do umývania okien - jasné, že to nepreháňam a som sa rozhodla max. 1 izba na deň ... aj vy ste také plné sily? ... Prvé tri mesiace som bola lemra lenivá ... je zvláštne čo tie naše hormóny s nami robia, že? 😉

milacik0106
14. dec 2011

Mená už máte pre svoje bábatko vybrané?

briana
14. dec 2011

@marianax dam jasne, dufam ze ma lekar vypise, strasne sa mi nechce ist do roboty a chcela by som skocit do ikey nejake vianocne ozdoby nakupit 😀 musim ho velmi poprosit. uz nejak nezvladam tu robotu

briana
14. dec 2011

@marianax a dufam ze aj ty budes mat ok vysledky! ja do poradne pojdem az teraz v pondelok taka som zvedava ze co je nove

anjelicek26
14. dec 2011

@alicia28 - nam povedali v 13.tyzdni, desat dni pred vianocami, krpec bol tiez junovciatko, sa poponahlal 🙂 Sorry, ze sa vam sem pletiem 😉 Ale rozoznat sa to uz urcite 🙂 Tak drzim palec, nech ma babo medzi nozkami to, co si zelas 😉

majulosa
14. dec 2011

@marianax dalukejm ti veľmi pekne veľmi si ma potešila no dúfam že budem naozaj dobrou maminou. A ty sa držkaj a prajem ti aby ste boli zdravučkýz ako rybyčka lebo to je najdôležitejšie v každej rodine ale prajem ti ešte jedno aby sa ti pošťastilo a aby ste mali aj veľa peniažkov lebo v takej rodine je aj to podstatné.. 😉 🙂

marianax
14. dec 2011

@majulosa veeelmi ti dakujem moja ano nie je to jednoduche s peniazkami mm pracuje v cechach a moze byt ze sa tam nastahujeme takze neviem ci budem rodit tu alebo tam mam z toho zmiesane pocity ale dufam ze bude uz len dobre lebo v poslednej dobe sa nam smola lepi na pety najhorsie bolo ked nam nedavno ukradli auto bolo nove 2rocne tak dufam ze ta zmena prinesie len to dobre 🙂 ja som velmi vdacna za tuto temu a za vas tehulky ze si mozeme popisat 🙂 tak sa mi drzkaj aj ty a nemaj strach lebo to nase materstvo mame zakorenene a viem ze budes dobrou maminou ved sa na male vemli tesis a to je najhlavnejsie 😉

marianax
14. dec 2011

@briana ano aj ja som stale zvedava ked idem do poradne ale radsej do poradne ako chodit na to interne ale i tam musim chodit kazdy mesiac vies mam trocha problemy so srdieckom tak musim byt teraz sledovana viac...tak drz sa mi a ozvi sa co a ako 😉

marianax
14. dec 2011

@briana no to urcite nie len poprosit ale normalne mu povedz ze sa necitis dobre ze to nezvladas ved to musi pochopit...aaa aj tie nakupy treba urobit ved potom je taky zhon ze az ze sice ja nemam kupene nic xixi ale cakam na mm ved nebudem sama chodit po obchodoch 🙂

majulosa
14. dec 2011

@marianax no to ma veľmi mrzí. Ja nechápem ľudí ktorý sú v tejto dobre niečoho takéhoto schopný. Alke verím že sa Vám bude v Čechách dariť sú tam iný ľudia ako na Slovensku ja mám väčšiny koreňov v Čechách. A dakujem že mi veríš že budem dobrou maminou. 😉 🙂

monuska342
14. dec 2011

@riela ja som zase hrozne mala rada sladke a teraz si ledva dam trosku cokolady ale dufam ze to coskoro prejde...aj mne uz je fajn uz jem skoro vsetko a ani ma uz nenapina som hrozne rada ze uz to mam zasebou....ja uz sa neviem dockat toho ked zistim co cakame som strasne nedockava 🙂

monuska342
14. dec 2011

@marianax ten moj dr je taky divny ani pri prvom mi nepovedal co to bude aj ked som sa stale pytala som sa dozvedela az na 4 D co cakame...asi caka ze mu dam do vacku prachy alebo co...a zevraj uz by mohlo byt nieco vidiet...no uvidim co mi povie v januari ked pojdem do poradne...aj ja chcem dievcatko a to s tym prstienkom aj funguje?? 🙂

silvia0201
autor
14. dec 2011

@milacik0106 prečo budeš mať plánovaný cisarák??
ak to niíe je tajomstvo?

marianax
14. dec 2011

@monuska342 no takto moja robi sa to nad lavou rukou zoberies si na nit obrucku alebo snubny a zavesis ho na tu nic tak potom vedla ruky das 3krat hore a dole a potom to nastavis nad dlan daj pozor aby si ty sama netocila ono sa to roztoci ak sa bude tocit hore dole tak chlapcek ak do kruhu dievcatko ale ide o to ze tam ti ukaze vsetky deti teda ak mas doma uz chlapceka ukaze sa ti prv chlapcek potom zas 3x vedla dlane das hore dole s prstienkom a potom zas a to druhe co cakas teraz sa ti ukaze co bude a ked chces pokracovat mozes a uvidis ci este budes mat nejake deti alebo nie ked sa uz tocit nebude tak uz viac deti nebudes mat ufff dufam ze si to vsetko pochopila daj vediet ci sa ti to podarilo 😉

marianax
14. dec 2011

@majulosa dakujem moja no vies ked vidim ako sa o male bojis a ako ho lubis tak jasne ze budes dobrou maminou o tom niet pochyb 😉 dufam ze vsetko zle sa na nas uz vyzurilo a bude uz len dobre drzkaj sa mi 😉

meg_junova
14. dec 2011

@silvia0201 určite to prejde, ale potom nás možno bude trápiť zmena polohy :D alebo bolesť chrbta 🙂)) vždy sa niečo nájde, ale musím uznať, že aspoň papať môžem dosýtosti a to je super. Z toho som mala veľké obavy, ale už sa nemusím vôbec ničoho strachovať 🙂 každý deň si hovorím, že všetko bude dobré a budeme mať šťastie.. Pozitívne myslenie robí veľa.. Darčeky na Vianoce už máš? 🙂)) Ja idem ešte chytro doobjednávať...

meg_junova
14. dec 2011

@milacik0106 My máme pre dievčatko, ale pre chlapca stále hľadáme.. Nemá niekto nejaký dobrý nápad?

silvia0201
autor
14. dec 2011

@meg_junova darčeky už mám. teda deti majú, svokrovci tiež aj drahému včera došiel darček 😉
len poriadok ešte akosi nemám 😝 nechce sa mi upratovať, lenivá som. 🙄

alicia28
14. dec 2011

@anjelicek26 , tak dik za info, zajtra idem na ultrazvuk som v 16 tyzdni a pre mna je dolezite vediet pohlavie, nech je to dievca, chlapec by bol mozno z genetickej strany problem, nemala by som mat chlapca lebo su tam vselijake rizika,,,,tak dufam ze ked jedno dievcatko mam uz doma tak aj v bruchu ma caka dievca zajtra budem hadam vediet viac

lenca6482
14. dec 2011

pridávam sa k Vám 😵 Ahojte,volám sa Lenka,som momentálne v 14 tt....čakám prvé dieťatko,len pre nevolnosti si to ešte až tak neužívam,dúfam že to čoskoro pominie.. 🙂

majulosa
14. dec 2011

@lenca6482 ahoj no niekoho to prejde a niekoho nie dúfam že si z tých čo ich to prejde... 😉

milacik0106
14. dec 2011

@meg_junova A my máme zasa pre chlapčeka a nevieme sa rozhodnúť pre dievčenské meno... 😉

milacik0106
14. dec 2011

@lenca6482 Vítaj medzi nami 😉

lenca6482
14. dec 2011

@milacik0106 Ďakujem...no to dúfam aj ja....no a s tými menami,tiež pre dievčatko máme a pre chlapca ešte nie,pre dievčatko máme Terezka 🙂 pre chlapca sa nám to zdá ťažšie vybrať..už by som aj rada vedela čo to bude...na kontrolu ideme 29.decembra este,tak keď bude dobre otočený drobček,tak sa snáď aj dozvieme 🙂

monuska342
15. dec 2011

@marianax ahoojky skusila som to a vyslo mi prve chlapca a druhe dievca a potom sa to zastavilo....dufam ze to tak bude 🙂 a tebe vyslo vsetko spravne?juuj tesim sa ma babetko a keby to bolo dievcatko tak by to bolo uplne super...cez vikend ma u nas snezit dufam ze bude a vyjasim sa s malym na snehu lebo minuli rok bol este malicky 😉