Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@monuska342 🙂
@lenca6482 inak aj mna este stale trapia nevolnosti ale uz je to lepsie ked to porovnam zo zaciatkom 🙂 ja sa strasne tesim na babo 😉
@monuska342 no vidis tak budes mat dievcatko ano mne vyslo vsetko tak ako mam a to co teraz cakam by malo byt dievcatko 😀 moj syn stale hovori len nech je to konecne brat 😀 tak neviem ci ho potesim ale ja to tak beriem s rezervou nemusi to vyjst hlavne nech mame zdrave deturence a nech sme i my zdrave 😉 no tak dufam ze bude snezit lebo pocasie ako v mechu aspon sa rozvidnie ked bude bielo 🙂
@monuska342
@lenca6482 ahojte kocky, pozeram ze cakate junove babatka, blahozelam....ja tiez patrim medzi vas... 🙂
@marianax bodaj by si mala pravdu a bolo to dievcatko....lebo si ani neviem predstavit mat doma taku silnu chlapsku prevahu 🙂 ale hlavne je aby boli babetka zdravucke....jaaaj uz aby bol jun nemozem sa krpca dockat planujem nosit male v satke aby som mohla nahanat starsieho uvidim ci si nakoniec kupim aj kocik 😉 nech uz snezi neviem sa snehu dockat 😉
aj ja to mám už lepšie oveľa v porovnaní s tými prvými tromi mesiacmi,ale nieje to ešte ono...Máš krásneho chlapčeka,som pozerala fotečky 😵 .... čo ma tak najviacej štve,že mám stále taký napnutý žalúdok..
@meyby ahoj aj ja ty blahozelam pozeram ze chcete meno patrik aj mi mame patrika 🙂
@monuska342 😀 ty si taka nedockava ze xiiix no ono to vecsinou aj zena vyciti co to bude a kedy to mas ist na sono?
@monuska342 ano ak to bude chlapček, tak by som chcela Patrik...ale velmi tuzim po dievcatku🙂 tak uvidime...
@marianax na sono az 12.1 teraz som bola a povedal ze to nieje vidiet ale za chvilku sa objednam na 4D ultrazvuk nato sa tesim najviac....a ty snad nie???niesi nedockava 😝
@meyby aj ja som velmi tuzila po dievcatku a mam chlapceka snad to vide aspon na druhy krat ked uz som mala take silne nevolnosti....tesim sa na obliekanie satociek a stuziek a pod 🙂
@monuska342 no vies ze ano stale hovorim nech uz to mam za sebou a nech je malinke na svete 🙂 ja idem na poradnu 27meho decembra a ona mi robi stale ultrazvuk tak neviem mozno sa nieco ukaze rada by som bola keby bolo vidno co to bude ale neviem no ci bude inac si pockam az na ten velky co sa robi myslym v 20tt 🙂
@monuska342 pri dievcatkach byvaju ranne nevolnosti? ja som praveze mala na zaciatku skoro celodenne a teraz zvyknem ich mat vecer ...a musim stale nieco mat v ustach aby mi nebolo zle, cize neustale nieco jem🙂
@marianax aj ja som to pri prvom hovorila a potom mi bolo smutno za kopkajucim bruskom 🙂 ale pohlad na take malinke babetko je na nezaplatenie je to zazrak take male nevinne stvorenie...len keby tie noci neboli take hrozne ale mi zeny zvladneme vsetko 😀 ja dufam ze na najblizsom mi uz povie co to bude
@meyby ja som mala aj pri chlapcovi ale zevraj pri dievcatku byvaju silnejsie...tiez som mala celodenne a teraz sa mi presunuli na vecer...ja cely den chrumem nejake keksiky aby mi bolo dobre....beries aj neake vitaminy?ja beriem calibrum mami a neviem ci si mam dat 1 alebo 2 tablety lebo niekto tu spominal ze staci 1
@monuska342 no to iste hovorim i ja vsetko nadhera ale tie noci ooooch uz dufam ze to malinke bude kooooonecneeeeee po mne a bude pekne spinkat 😀 ale ako hovoris my ZENY to zvladneme 🙂 no tak ti zelam nech ti to ryyyychlo ubehne a pri najblizsom sone uz budes vediet co to bude 🙂
@monuska342 presne taketo nevolnosti mam aj ja ako ty opisujes🙂 doberam kyselinu listovu a ked doberiem tak zacnem brat baby vitaminy , tie som si kupila u svojej gynekologicky , vola sa to konkretnejsie BABY VIT...inak ja nemozem ovocie zeleninu vobec, z toho zvyknem vracat...takze ja aspon vo forme tabletiek musim vitaminy🙂
@marianax aj ja dufam inac aj maly pekne spinkaval cele noci ale od roka sa zacal 1 krat v noci budit...ale da sa to zvladnut 🙂 dakujem dufam teda lebo ten moj dr je divny.....tak nech nam to rychlo plynie a chodime uz s velkymi bruskami 🙂
@meyby o tych som este nepocula aj ja nemozem stale jest vsetko preto uzivam vitaminy a mozem potvrdit ze pomahaju lebo pri malom som uzivala tiez a maly bol zatial chory iba 1 krat tak to malo nejaky vyznam 🙂 na zaciatku som jedla len jablka ale raz som sa s nich povracala a od vtedy ich nechcem ani vidiet...nevolnosti ty zachvilu prejdu mne je teraz uz pomalicky lepsie kazdym dnom a uz si hovorim ze uz nikdy viac to nechcem zazit...dve deti mi bohato stacia 🙂
vcera sme s manzelom videli babo mame 13cm, sa mi zda ze to akosi rychlo rastie pred 3tyz.sme mali iba 4cm...brusko mi uz vidno...tiez jem vytaminy a planujem pokracovat mozno ich nebudem brat uz kazdy den al.kazdy 2hy nech nie som moc nimi nadopovana a nemam 100kg 😀 a hlavne prirodzene vela zelennky a ovocia...nevolnosti ustupili len obcas ked sa prejem tak mi je blbie..ale inac uz nie..nech sa nam darii zenusky.. 😉
Ahojte tak dnes mi môj priateľ poumýval okná na dome 😉 lebo v podkrový som dočiahla ale na spodku si musím zobrať rebrík tak nechcel aby som sa strepala 🙂 a dnes idem na sono na 18:00 už sa neviem dočkať ako sme narástli?? 🙂 Júúúúúj už nech je 17:30 a nech som na ceste.. 🙂 😉
ahojte 🙂 my sme dnes po poradni a čakáme dievčatko,už sa ukázala v plnej kráse 🙂 🙂 aj morfologický ultrazvuk mi doktor spravil a všetko je ok,som strašne rada 🙂 🙂
@danielkabn a je to tutovka???????? gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂
@monuska342 tiez som mala doktora ktory bol ako hovoris divny ale teraz chodim k lekarke je mlada ale dobra a aj sa zasmejeme je to uvolnenejsie 🙂 ach jaj ja sa neviem v mojich terajsich mierach vyznat lebo pred tehu som tu svoju pneumatiku mala a teraz neviem ci nieco narastlo alebo este nie ale na nohaviciach citim a aj ked si lahnem 😀 ono moze byt ze to brucho sa mi vykukne tak odrazu 🙂 to az vtedy budem fucat na posteli 😀
@silvia0201 a nasi chalani sa kedy ukazu 😀

@lenca6482 ahoj vitam ta 🙂