Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 jej to musi byt krasne ja sa uz neviem dockat 😵 takeho pocitu, no este si musim pockat ☹
@stela01 veď to neviem, či je to malé, alebo sú to len črevá 🙂
ale keď ležím, viem, že je to malé, lebo mám na jednej strane tvrdé bruško-niekedy 🙂
@katus193 príde to ani sa nenazdáš 😀
Tak a na večeru som si urobila grízik..mňáááááááááááám... 😉 🙂
ahojte maminky, prepacte, som tu nova. je tu niekto zo Žiliny alebo okolia na jun 2012?
Ahojte baby je normálne že ma pobolieva trochu bruško ako keby som mala také menšie krče 😒 ?????
@majulosa ahoj. no neviem či je to normálne. mala by si pre istotu zájsť k dr.
mňa tiež pobolieva celý čas brucho, ale kŕče to nie sú.
@silvia0201 Ahoj tak uz si skusala robit ten salat 😉
@katus193 ešte nie, ale chystám sa.
chystám sa niečo netradičné na vianoce, nie starú klasiku, lebo tá sa mi už prejedla.
ty čo budeš kuchtiť na vianoce??
@silvia0201 pocuj vtedy si mi taku chut urobila ze som si ho v ten den musela urobit 😀 a nechci vediet kde cely skoncil 😅 taku tycku som dala ze som ho cely hned potom vyhodila 😀 Ale vies jedla som ho vecer ja hlupa.Na vianoce sa hodi inac 😉 Tak ja sa mam tento rok skvele, lebo pridu tu svokrovci aby sme neboli sami ako kazdy rok a mm aj tak robi takze ja by som bola sama ☹ A moj svokor ten je velky kuchtik, takze on vsetko bude robit 😀 nechavam vsetko na neho.Ale tak asi klasika ako vzdy, kapustnica , salatik, pstruh, losos.A kolaciky neviem piect tak tie mi posle maminka, ta je zase na ne velky odbornik 🙂 uz sa tak tesim.Vy mate uz stromcek?
@katus193 joj, no tak to ti musel veľmi zle padnúť na žalúdok, keď si ho hneď aj dala von.
ja sa chystám na plnené kurča a tento zemiakový šalát a samozrejme kapustnicu. no v piatok už budem piecť a to spravým slonie slzy a parížske rožky. no stromček ešte nemáme ozdobený, budeme ho zdobiť na štedrý deň.
@silvia0201 my tiez vyzdy robime na stedry den stromcek ale teraz chcem uz 22.12 ked pridu svokrovci nech uz mame vsetko hotove 🙂 Co su to tie slonie slzy, taky kolac nepoznam 😒
@katus193 ako by som ti to povedala. no je to cesto plnené orechovou plnkou a v strede je banán. to cesto je prehnuté na polovicu, v strde je banán, čo pripomína slzu. ináč cesto je kakaové a plnka je biela. sú to veľmi dobré zákusky. keď ich upečiem, neviem sa ich dožrať 😀 a tak isto aj parížske rožky. to hneď spráskame jeden plech 😀 kukni na nete tie slonie slzy, budeš tam mať aj obrázok.
@silvia0201 hmmmm mnam to vyzera skvele, hned by som si dala 😝 posli mi 😀 a este ked je tam baban, ten zboznujem
@katus193 presne. sú božskééééééééééé. a nie sú ani tak náročné. mne sa podarili hneď na 1x. pošlem. daj adresu 😀
@silvia0201 to kym by dosli az tu tak asi len banan by ostal cely 😀 😀 😀
@katus193 😀 😀 😀 😀 😀 kde presne v ostereichu si??
@silvia0201
@katus193 Caves tehulky,ako sa tu zasivate na nedelne predpoludnie 😀 Mne drahy vari obed,Jakubko sa pustil do kreslenia a ja som nakukla sem...ako sa mavate ?
@silvia0201 no oblast Vorallberg 😅 mame to 1100 domov do Popradu
@lenkaks ahoj zlatik, co my ale ty sa pochval 😉 Co nevolnosti uz zacali?Pocuj nechces poziciat tvojho mm nech aj nam pride navarit 😀 Ja sa mam celkom ok ked uz negrcam 😀 no teraz prisla na rad chrbtica a tie krize, chodim ako starenka 😅 tak sa snazim viac oddychovat ako dr povedal
@lenkaks ahoj. no aj u mňa je to ako u katus. mám sa celkom dobre, len dneska ma nejak napína na grc... neviem z čoho. aj mne môže požičať tvojho mm 😵
a ty ako??
@katus193 Katka,ja zatial vooobec nic,ani zaludok na vode,ani nevolnosti,vobec nic....Jedine ked 2hodky nejjem,tam ma pochyti taky hlad,ze musim nieco zjest,bo mi skvrrka v bruchu,ako by som pol dne nejedla....A vcera ma neskutocne pichalo v lavej slabine,neviem,ci som si natiahla nejaky sval,ci co,ale ako som spravila krok lavou nohou,hned som ju tahala za sebou ...Ale dneska uz v pohode...Takze nevolnosti prestali a zacali krize< Co ti babatko tlaci na nejaky nerv? A chodis do prace,ci si doma?
@katus193 fúúúúúúúúúúúúúha. pekná trasa domov. ja som najďalej bola pri Weisensse, dole pri talianocha a v Innsbrucku.
@silvia0201 Ja uplne v pohode,koonecne uz v utorok idem k dr a budem uz oficialne tehu 🙂 Ani sami nechce verit,ze uz taham siedmy tyzden...a ty o 10tt predomnou 🙂 Ako som velmi vtedy chcela patrit k vam,junovkam 😀
@silvia0201 my sme zili v Innsbrucku par mesiacov tam mame rodinu a od Innsbrucku sme tak hodinku a pol takze pohodicka.Ked chceme ideme na vylet aj teraz sme boli nieco nakupit, tam su super obchody, tu nic moc.
@lenkaks nevadí, hlavne že sa ti podarilo. vidíš, ja som veľmi chcela patriť k októbrovkám 2011, ale nezadarilo sa až po 8. mesiacoch. no ty si oveľa šikovnejšia odo mňa 😀
@lenkaks tak ten pocit hladu poznam 😅 ja som to mavala hlavne v noci, normalne aj o tretej som sa zobudila ako ma bolí brucho od hladu a skvrka v nom tak som musela vstat a nieco zjest.Ale teraz to uplne preslo, uz som sa bala ze to bude cele tehu, ze budem tak po nociach smatrat v chladnicke 😀 Ja neviem o mam s krizami ale dr povedal ze s tehu to nic nema.Z nicoho nic mam tau ostru bodavu bolest bude do jednej alebo druhej strany a prechadza to az do nohy takze ani chodit nemozem, je to strasna bolest, musim ostat v jednej polohe a nepohnut sa, ale ai ako dr povedal musim viac oddychovat.Asi som to prehnala posledne dni, takze vegetim a je to ovela ovela lepsie, vcera som to mala len raz a dni predtym cely den, az mi slzy isli.Nerobim ako som zistila ze som tehotna.Aj to vyslo tak ze mi zmluva skoncila ten mesiac a tehotnu ma uz nevezme.

@silvia0201 🙂 aj ja take ako keby bublinky .... ale to nebudu pohyby v takej intenzite asi ...🙂