icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
20. dec 2011

@majulosa ahoj moja no povedala by som ti to tak ze to urcite budes vediet rozoznat je to akoby si mala v brusku rybycku alebo motylika 😀 pohyb pocitis kratko ale je to akoby ti tam nieco urobilo malicky kotrmelec moja tak by som ti to chcela co najlepsie vysvetlit ale uvidis sama ze to pekne rozoznas 😉 ja sa tesim na tie moje lebo este necitim 🙂

marianax
20. dec 2011

@silvia0201 jeeeej i ja uz chceeem 🙂 🙂 ale v takom tyzdni v akom si urcite su to kopanceky 🙂 gratulujeeeem 🙂

majulosa
20. dec 2011

@silvia0201 no bolo to také zvláštne a cítila som to nižšie pod pupkom a také ako žblnkotanie ale bez zvuku 🙂 a netrvalo to dlho len nejakých 20sec. pár takých rôznych pohybov nie rovnakých.

majulosa
20. dec 2011

@marianax o cítila som to ako žblnkotanie ale bez zvuku a bolo to nižšie pod pupkom 😉 a trvalo to 20sec asi tak nie dlho 🙂

silvia0201
autor
20. dec 2011

@marianax 😀 😀 😀 😀 tak to sme naozaj rovnaké 😀 ja tiež kukám skoro vždy na bruško, ale nič tam nevidím, len slaninu, čo mi ostala 😝
sesternicina dcéra mi vždy hovorí, že mi už vidno bruško a ja stále hovorím, že je to slanina 😝

silvia0201
autor
20. dec 2011

@marianax ďakujem. potešila si ma. najprv som si myslela, že sú to len nervy, ale keď sa to furt opakuje, pochopila som, že to bude drobec 😅

milacik0106
20. dec 2011

@majulosa juupííí tak si sa dočkala 😉

milacik0106
20. dec 2011

@silvia0201 no to máš pravdu, že neviem koľko priberiem, ale gény v rodine robia svoje ... podobám sa čím ďalej viac na maminku svoju a tá pribrala 25kg počas oboch tehu a už sa jej ani nepodarilo veľmi schudnúť .. dúfam, že mne sa to pošťastí a schudnem aspoň kúsok .. ja mám zatiaľ plus k svojej váhe 3kg ... neviem či to je v norme alebo nie

marianax
20. dec 2011

@silvia0201 no vidis tesim sa s tebou moja 😉

marianax
20. dec 2011

@silvia0201 😀 presne tak moja i mne hovoria jej uz ti vidno brusko a ja ze sak to moja pneumatika a si myslym co ju pred tym nevideli 😕 😀

marianax
20. dec 2011

@majulosa ano tak to vyzera na drobceka 🙂 super tesim sa s tebou 🙂

silvia0201
autor
20. dec 2011

@milacik0106 no to je super, že len tri kilečká. no však uvidíme koľko toho na seba naberieme do júna 😝
ale ja sa určite nepochválim 🤐

silvia0201
autor
20. dec 2011

@marianax no vieš doteraz sme ju schovávali a sťahovali brucho, aby ju bolo čo najmenej vidno, ale teraz už neskrývame nič, skôr pučíme von brušenko 😀
som zvedavá, kedy ty budeš cítiť kopančeky 🙂

danielkabn
20. dec 2011

ahojte kočky,tak vy už cítite kopančeky?? aj ja chceeem 😒 ,ja to neviem rozlíšiť vôbec,lebo som prvý krát tehu,cítim len občas také pulzovanie,ale to asi nie je ono.A bruško tiež malé a pribrala som iba kilo 😒

silvia0201
autor
20. dec 2011

@danielkabn a ja zasa chcem to tvoje kilo 😝 neboj, príde to čo nevidieť.

danielkabn
20. dec 2011

@silvia0201,inak nezávidím tu vodu,čo vám praskla,som stihla prečítať tak zbežne rýchlo,lebo tu sa toľko popíše,keď človek jeden deň nezapne pc 😀, ale aj tak dobre,že sa vám to stalo pred Vianocami,si zober,že na štedrý deň by ste mali takúto pohromu.To my sme pred dvoma rokmi presne na štedrý,pred barákom prasklo potrubie a tak sme boli celý deň bez vody,na Štedrý deň,zapli to až niekedy okolo šiestej večer,keď sa malo večerať.Tak sme večerali pri halde riadov 😠 a bolo to také nepríjemné.
tak ty už máš dve tehotenstvá za sebou a tie kilá sa nalepia,ale ja tiež dúfam,že sa na mňa nejakých aspoň 6 kíl nalepí 🙂 mne to ide zatiaľ len do bruška,aj keď nie je veľké,ale každý deň sa vážim a furt jednako.Hádam sa to rozbehne po 20tt,alebo žeby po Vianociach? no v každom prípade nemám nič napečené,možno z kapra priberiem 🙂

majulosa
20. dec 2011

@marianax aj ja sa tešííííííííííím ani si nevieš predstaviť ako. Momentálne zase papám vod.čer.melon to bude zase noc ale čo ked mi to chutí tak čo už aspoň mu dávam n´vitamíny a nie sladkosti
😉

silvia0201
autor
20. dec 2011

@danielkabn no ani ja nemám napečené, chystám sa piecť v piatok, no to bude zasa žranica 😝 už to vidím. 25.12. už nebude nič.
ja som mala to šťastie, že som akurát včera moc vodu nepotrebovala. popraté som mala a našťastie aj riady som mala poumývané. najnovšie umývam riad večer, už nenechávam do druhého dňa.

lulu1988
20. dec 2011

ahojte baby...po sto rokoch konecne aj ja nieco prispejem...baby Vam uz prestalo byt zle? lebo mne je stale horsie a horsie....neni dna co sa nerozpravam so zachodovou misou...to je ten lepsi pripad..horsi je ked am to chyti v obchode a ledva stihnem von, a ludia len pozeraju 🙂) a ked idem rano z prace a zacne ma napinat tak to je najhorsie...ludia si asi myslia ze som na mol..teraz sa mi z toho smeje ale inac je to strasneee...:((
ja som pribrala od zaciatku 1,5kg a takisto uz par dni citim vecer obcas i rano take pichanie slabulinke v brusku...tak mozno ze uz tiez zacinam citi pohyby....uvidime neskor ci to bolo ono 🙂)

@silvia0201 ahoj Silvi... vcera som bola u dr. na kontrole...som bola trosku sklamana lebo nejak nebola prijemna...som sa jej pytala ci by sme sa nevedeli pozriet co to asi tak je...ze by to bol pekny darcek k Vianociam ...a ona na mna vyprskla ze neni jasnovidec a ze keby to chcem vediet tak ma to vela bude stat..ze to sa nerobi..ze toto vysetrenie robia len ked ...to si uz z toho soku ani nepamatam co mi povedala...normalne som sa jej bala viac opytat...tak sa chcem spytat tebe nieco povedala k tomu ze kedy by ti mohla povedat pohlavie?
a este sa chcem spytat na to 3Dcko ta ona poslala? alebo ti o tom nieco spominala? kedy ides na kontrolu?

meg_junova
20. dec 2011

Baby ako viete vydržať bez sladkostí? Pre mňa to je hotový úmor nedať si denne aspoň malú rumbu. To keby som nemala denný príjem čokolády, to si ani predstaviť neviem. Ale stále myslím na malé, či má dostatok živín. Mala by som jesť veľa zeleniny, ale ani k tej sa dajako neviem donútiť. A ako píše Silvia, blížia sa vianoce a s nimi žranica :D zákuskov a všetkého možného.. a to mám celiaku : D: D:D každý mi vraví, že keď chutí, má sa jesť.. Zatiaľ sa mi nedarí pribrať, ale vraj aj to príde.. tak snáď 🙂 určite sa to všetko rozbehne čoskoro a aj brušká nám začnú viac rásť 🙂 No čo, aspoň zatiaľ vieme zaspávať na bruchu...

riela
21. dec 2011

Dobré ráno
gratulujem dievčatá ku kopančekom a prvým pohybom, ja zatiaľ cítim len nejaké bublinkovanie, ale to bude skôr asi žalúdok 🙂, @marianax aj ja chcem tiež

@milacik0106, tak už od rána aj u nás sneží, si zlatá že si to poslala k nám 🙂

@lulu1988 ja už nevraciam, niekedy ma napne, v obchode sa mi to stáva, keď zacítim vôňu čerstvého pečiva. vtedy vytiahnem voňavku a pričuchnem si k nej - mne to pomáha. alebo mi je lepšie, keď si dám cukrík - budˇ ovocný, alebo mentolový. z toho si nič nerob, čo si myslia ľudia, mne sa raz v sobotu ráno stalo, že som auto musela zastaviť na krajnici a vracala som ostošesť pri lampe "verejného osvetlenia" 😀 , keď som nastupovala do auta, tak ma to chytilo znova, ale to som sa už len stihla vykloniť von. našťastie nešli okolo policajti, lebo by mi určite dali fúkať 😀

@meg_junova ja tiež nevydržím bez sladkého, aspoň pár kúskov denne si musím dať

@silvia0201, myslela som že v bytovke, resp. paneláku, keď sused v pyžame 🙂, ale hlavne že je už všetko tak ako má byť

silvia0201
autor
21. dec 2011

@lulu1988 ahoj. už som si mylsela že si sa niekam stratila, lebo dávno si tu nebola. no ja neviem, dr treba brať tak trocha z rezervou. ku mne až taká hnusná nebola, ale ešte predtým ešte keď som tehu nebola, tiež ma trocha dojala. no a čo sa týka pohlavia, pýtala som sa aj ja už, či by mi nevedela povedať, ale ona na to, že je to ešte skoro. keď som tam šla znova, povedala mi nech idem na 3D sono a tam mi povedia, že tam majú lepšie sono. idem 30.XII a znova ju trocha pritlačím, nech sa aspoň pozrie a orientačne povie, čo to asi bude.
na 3D ma neposiela, ale povedala že ak chcem cd s malým mrňúsom, mám ísť buď do BA k Čundelíkovi, alebo ho Hlohovca. tak som si našla na nete Čundrlíka a aj tu sme už o tom písli so stelou01 tuším, dala sem t.č. tak som tam zavolala a objednala sa. termín mi dali na 17.1. no a keď mi moja dr nepovie, čo to je, tak mi to povedia v blave.

silvia0201
autor
21. dec 2011

@riela 😀 😀 😀 ono to bolo skoro ráno cca 7.00 hod, preto v pyžame.

marianax
21. dec 2011

@majulosa jasne moja len si daj naco mas chut 🙂 ono je tazke odolat tehotenskym chutkam 😀

marianax
21. dec 2011

@silvia0201 no tak to mas pravdu 🙂 no som zvedava i ja kedy to pride ale dufam ze coskoro 27meho idem na poradnu tak sa tesim ze zase uvidim male 🙂

milacik0106
21. dec 2011

Ahojte tehulky, koľko dní ste čakali na výsledky triple testu?
@riela A u nás dnes svieti slniečko 🙂

majulosa
21. dec 2011

@marianax ved práve.. 😉 a ty sa ako cítiš??

marianax
21. dec 2011

@majulosa no ja to nemam stale rovnake niekedy mam dni kedy som fit a niekedy som uplne mimo 🙂 no ale ved zle byt stale nemoze ze 🙂

monuska342
21. dec 2011

@marianax dnes u nas snezi 🙂 🙂 uz sme sa boli s malym vyblaznit vonku a bolo super maly bol taky cervenucky vystipany 😉 tak to je potom super ze budete viac spolu ja by som si nevedela predstavit zit tak daleko od seba....ja sa snazim davat pozor ale ked on na mna niekedy tak necakane skoci 😒

majulosa
21. dec 2011

@marianax pravda že stále nemôže byť ani zle a ani dobre musí sa to striedať... 🙂 😉 konečne nám tu trošku vločkovalo a už je po vočkách. Poriadené už mám už len naplniť laskonky a ostatné koláče hotové a ešte mi ostak stormček 😉 . Ty už máš všetko??