Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Ahojte tehulky, bola som včera na endrokrinológii, keďže mi zistili, že mám zvýšenú hodnotu funkcie štítnej žľazy, dostala som tabletky, ževraj moja štítna žľaza na 100 % pracuje, ale že kvôli bábätku, aby bolo všetko ok, tak neviem, mám z tohoto celého zmiešané pocity, pri prvom tehotenstve takýto test ešte ani nerobili,a teraz aj toto, zajtra idem ku gynekológovi, už by mali byť výsledky tripple testu, tak sa bojím, aby bolo všetko v poriadku🙂 aj u nás krásne sneží, boli sme s malým vonku, strašne ľúbi sneh, kotúľal sa ostošesť 🙂 Pohyby ako keby som začínala pociťovať, síce je ešte skoro, ale večer niekedy niečo cítim...možno iba preto, že som furt prejedená 😀
@monuska342 ano chapem ale neboj to malinke je dobre chranene 😉 no ved to sme casto od seba a preto sa chceme prestahovat tak dufam ze nam to vsetko vyjde 🙂
Tehulky moje ja uz cakam na mojho mm tesiiiiiiime sa na neho veeeeelmi a bude doma asi do 3tieho wooooooooow uz ani nepametam kedy tak dlho bol doma 😀
tak konečne doupratované a zajtra horsa na pečenie. a možno aj kapustnicu zajtra uvarím 🙂 teraz ako tu píšem o kapustnici, mi tečú slinky...
ahojte takze u nas sa este dnes budu dorabat poriadky,budem balit darceky, stromcek stojiii, dcerka sa bude este dnes vytesovat zo pstruzikov, ktore manzel donesie,.... budu zive 🙂 este tak sa budeme clapotat....svokruska a moja mama nam napiekli kolaciky nakolko skoro mesiac sme vsetci chorii mna to uz vcera preslo ale dcerku a manzela este nie....zajtra este vyzdvihnut Vianocne muffinky....zajtra uz len oddychovat doma s rodinkou a tesit sa na Jeziska a Vianocnu priipravu vecere 🙂 milujem to chystanie a tu atmosferu tychto dnii, ale to urcite vsetky,ze 😀 ?varit vsetko jedlo budeme s manzelom az v sobotu od ranka...otvoriime si pivec ja nealko to je jasne a budeme ako A JE TO 😀 len stym ze u nas to dobre dopadne 😀 , maminky uziivajte si pripravy a tesme sa ako nam dni bezia, aby sme uvideli nase schovane poklady.... . 🙂 Krasne Vianoce Vam vsetkym nech to v zdravii zvladneme a s humorom.Krasny zazitok 😉
takze baby
Sa straaasne tesim, dnesna poradna dopadla uplne super. Doktor povedal, ze 25.1. mi povie co to bude, ze teraz si este nie je isty, ale drobcek je v poriadku a skontroloval mi aj maternicu, porodne cety a ranu po cisarkom a v setko v najlepsiom poriadku 🙂 sice som drobceka nevidela, ale ked je v poriadku, tak je to v pohode. medzi sviatkami budem mat vysledky tych testov ako sa volaju? triple testy??
A inak mam uz druhy den volno, lebo vcera ma zacalo pobolievat hrdlo, ale dne uz je to lepsie 🙂 Vianocny stromcek mame postaveny a dnes som dokupila posledne darceky, uz ich len dnes vecer dobalim a mam vsetko vybavene. Kedze byvam u priatelovych rodicov, tak nepeciem. "teta" rada pecie a vari a robi to sama, ma troch chalanov, tak si tak zvykla, takze ja budem len papat 🙂 Takze uz len trosku zajtra doupratujem a mozu prist Vianoce 🙂
Ahojte baby, mozem sa tak trocha oneskorene sem tam pridat? 😅
@milacik0106 ahoj, na vysledky tripple testu sme cakali dva dni - teda len na vysledok z tych dvoch hormonov v krvy - to ostatne nam povedali hned.
@marianna28 ahoj vitam ta tu a som rada ze je tu este jedna mariana 😀
@marianax dakujem 😉 ty mas len jedno n v mene? 😕 este aj ten isty tyzden sme 😀 😀 😀
@marianna28 Ahoj a vítaj 🙂, ďakujem za odpoveď ... dnes sú dva týždne ale nebudem vedieť výsledky, lebo dr. a sestrička už ododnes majú voľno. Takže až na nový rok sa dozviem výsledky , verím, že je všetko O.K. 🙂
@milacik0106 dakujem 😉 no ono tu v rakusku robia hned stres, ak by nieco nasli, tak su tu vysledky ihned - ja si myslim, ze aj na sk by robili zavyky ihned, keby nieco nasli - takto, ked mate vsetko vsio okej, tak si myslia, ze sak a potesime ich k novemu roku 😉
marianna 28: máme ten istý termín, tak som zvedavá, tie výsledky si dostala veľmi rýchlo, ja ešte čakám a stresujem🙂
den22, a mne brali včera krv na tripple testy a medzi sviatkami mám zavolať, takže nebudem môcť byť kľudná ani na vianoce, ale modlím sa aby všetko bolo ok🙂
@marianna28 faaaakt ani som si to nepozrela ano mam jedno n ale moja dcera ma meno po mne a jej som dala dve n 🙂
Ja som včera upiekla 2 druhy koláčov, veľmi množstvá, aby som ich mohli povymieňať s maminou, tak budeme mať až 4-5 druhov na jednu ranu🙂 A môžem sa napchávať🙂))) Dneska som poupratovala, večer, keď malý zaspí, ozdobíme s mužom stromček, a zajtra už iba navarím - a užívam si vianočné chvíle, ktoré tak veeľmi milujem🙂
Marianax: aj stebou mám podobný termín, škoda že nebudeš rodiť v NZ, mohli by sme sa v pôrodnici stretnúť🙂)))

juchuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu už aj u nás sneží a dúfam že ani neprestane. A na obed fajné halušky z bryndzou a slaninkou 🙂