icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
23. dec 2011

@marianna28 fakt no vidis no mali by sme ist do jablonca nad nisou uvidime ci to vyjde 🙂

marianna28
23. dec 2011

@marianax vidim, ze mas tiez cas na konika takto na sviatky 😅 mam par kolegyn, tak v mojom veku, ktore maju uz uzliky na rukach - vsetko su to baby z Ciech a velmi si pochvalovali ich porodnice - dokonca aj ja som sa rozhodovala, ci ist rodit tu v Rakusku, alebo predsalen do Ciech - videla som aj zopar perfektnych fotiek z ich porodnic, velmi pekne - take romanticke - neda sa to porovnat s touto rakuskou, kam idem ja - tu sice pisu, ako je vsetko zariadene v feng shui (ci jak sa to pise), ale mno... skor mi to pripada take sterilne 😕 a ja taky romantik... no jo... Ako je to u teba? Citis uz pohyby? Ja ked lezim totalne v klude, tak sa mi zda (nie vzdy samozrejme), take jak tukanie v brusku, alebo steklenie, ale na pohyby by bolo este asi skoro - teda aspon pri prvom... Lekar mi povedal, ze jasne pohyby tak od 18tt, ze dovtedy to budu skor creva 😅 tak sa pozorujem, cakam, a neviem sa dockat 😀

riela
24. dec 2011

@marianax počula som o nich, neviem či sa im nehovorí aj opekance - tuším sa robia s makom a medom, oprav ma ak to nie je to isté.

Všetkým vám želám krásne a pokojné Vianoce !

marianna28
24. dec 2011

Zelam krasne sviatky 😉

marianax
24. dec 2011

@riela no nie su plnene ale ano robime ich s makom ale nie s medom 🙂 a aj tebe a tvojej rodinke krasne Vianoce 🙂

marianax
24. dec 2011

@marianna28 no vies co raz som zacitila take ako ty hovoris tukanie ale inac este pohyby nemam mne na ultrazvuku ukazuje o tyzden menej tak neviem 🙂 takze hovoris ze v cechach su dobre porodnice no tak si ma ukludnila vies tu u nas nie su zle ale je to take sterilne ako si hovorila no aj ked som 5-to rodicka chcela by som rodit v prijemnom prostredi aj ked mam rodit cisarskym 🙂 ved uvidime 🙂 Tak zelam ti krasne pokojne Vianoce plne pohody a zdravicka 😉

marianax
24. dec 2011

Tehulky moje zelam vaaam krasne a pozehnane Vianoce plne radosti oddychu kludu a zdravicka a prijemne tehulkovanie 🙂

meg_junova
24. dec 2011

Krasne Vianoce mamicky a drobcekovia 🙂) nech sa dnes vydari vsetko, coho sa dotknete a prajem vam zaroven vela pohody a radosti pocas celych sviatkov. 🙂 Stastne a vesele!!!!! 🙂

silvia0201
autor
24. dec 2011

aj aj sa pripájam a prajem prežité sviatky plné pokoja a pohody.

sandy80
24. dec 2011

Všetkým mamičkám, ich drobčekom, tehulkám aj snažilkám želám požehnané Vianoce!!!

sandy80
24. dec 2011

@marianax pohyby ešte necítim, asi až neskoršie, ale už sa neviem dočkať🙂

sandy80
24. dec 2011

@marianna28 ano som si všimla že aj s tebou mám rovnaký termín 🙂 teším sa 🙂

jankalac
24. dec 2011

aj ja vám všetkým prajem šťastné a veselé vianočné sviatky, rodinnú pohodu a krásny čas strávený s rodinkami

marianax
24. dec 2011

@sandy80 no na to sa tesim i ja 🙂 v utorok idem na poradnu tak sa tesim ze uvidim malinke 🙂

silvia0201
autor
25. dec 2011

ahojte babule. no to bol včera ale štedrý večer. všetko bolo ok, až do večera, keď sme si mali sadnúť k štedrovečernému stolu. namiesto večere som si potykala so záchodovou misou. tieklo aj z hora aj z dola 😖 nebola som v tom len sama. aj starší syn sa pridal ku mne. no dneska sa cítim akoby ma prešiel tank. celý deň ležím zahrabaná v perinách.

lejla808
25. dec 2011

ahojte, môžem sa pridať, vidím, že máme skoro rovnaký termín, chcem sa opýtať, boli ste už na triple testy, ja mám ísť 28ho a mám z toho strach, lebo som dva dni preležala, so zvýšenými teplotami, dnes ešte k tomu hnačka, tak mám obavy, či sa to nejak neodzrkadlí na výsledkoch..................

eemmaa
25. dec 2011

@lejla808 ahoj neboj sa toho, ja uz to mam za sebou a vsetko mam v poriadku a co sa tyka choroby nemala by si mat ziadny problem ja som bola v tretom mesiaci dost chora a este k tomu som chytila alergiu tak, ze som opuchla uplne vsade ale babatko je ok

marianna28
25. dec 2011

@marianax a mozno ti povedia, co to bude, aj mne povedali 😉

lejla808
26. dec 2011

Ďakujem baby, dúfam, že všetko dobre dopadne, mne už predbežne povedali, že to bude dievčatko, ale ešte to neberieme celkom vážne, lebo predsa to bolo trošku skoro povedané, len nech je to zdravé.....

lejla808
26. dec 2011

@marianna28 a kedy máš termín ak sa smiem spýtať?

marianax
26. dec 2011

@marianna28 no tak dufam ixix a tebe co povedali? 🙂

marianax
26. dec 2011

@silvia0201 ach moooooja ta to co to nieco ste chytili? jak ti je citis sa lepsie? ty mas teda zazitky......

marianax
26. dec 2011

Dnes sa mi snivalo s nasim babom bolo akurat narodene a davala som si ho k prsniku a bolo to dievcatko krasny pocit 🙂

monuska342
26. dec 2011

@marianax prajem ty aby ty to vyslo ako si to zelas 🙂 a ake boli vianoce??bol bohaty jezisko?

silvia0201
autor
26. dec 2011

@marianax kláti našu dedinu nejaká črevná chrípka, alebo čo. no dneska mi je už oveľa lepšie. aj som poriadila trocha kuchyňu, lebo tam som všera nebola, tak to tam vyzeralo ako úpo výbuchu a som aj navarila triocha kuracej polievky na tie naše žalúdky 😵
tak budeš mať chlapčeka. ono to tak býva, že keď sa ti sníva dievčatkom, bude to chlapček a naopak. tak som zvedavá, či to víde aj u teba 😉

marianax
26. dec 2011

@silvia0201 no tak to ti dam urcite vediet len ci sa to zajtra ukaze 🙂 jaj tak som rada ze ti je uz lepsie 🙂 a ty uz vies co bude?

marianax
26. dec 2011

@monuska342 dakujem moja vianoce boli pekne vsetci spokojny 😀

silvia0201
autor
26. dec 2011

@marianax neviem 😒 hádam mi to povie v piatok 🙂 a keď nie, tak sa to určite dozviem 17.1. idem na 3D.

marianax
27. dec 2011

@silvia0201 ahaaaa no ja som dnes bola na tej poradni vsetko chvala Bohu ok len este nebolo vidno co to bude 🙂

zz134
27. dec 2011

ja idem zajtra a som zvedaf ci sa ukaze krpcek🙂