Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@marianax vidim, ze mas tiez cas na konika takto na sviatky 😅 mam par kolegyn, tak v mojom veku, ktore maju uz uzliky na rukach - vsetko su to baby z Ciech a velmi si pochvalovali ich porodnice - dokonca aj ja som sa rozhodovala, ci ist rodit tu v Rakusku, alebo predsalen do Ciech - videla som aj zopar perfektnych fotiek z ich porodnic, velmi pekne - take romanticke - neda sa to porovnat s touto rakuskou, kam idem ja - tu sice pisu, ako je vsetko zariadene v feng shui (ci jak sa to pise), ale mno... skor mi to pripada take sterilne 😕 a ja taky romantik... no jo... Ako je to u teba? Citis uz pohyby? Ja ked lezim totalne v klude, tak sa mi zda (nie vzdy samozrejme), take jak tukanie v brusku, alebo steklenie, ale na pohyby by bolo este asi skoro - teda aspon pri prvom... Lekar mi povedal, ze jasne pohyby tak od 18tt, ze dovtedy to budu skor creva 😅 tak sa pozorujem, cakam, a neviem sa dockat 😀
Zelam krasne sviatky 😉
@marianna28 no vies co raz som zacitila take ako ty hovoris tukanie ale inac este pohyby nemam mne na ultrazvuku ukazuje o tyzden menej tak neviem 🙂 takze hovoris ze v cechach su dobre porodnice no tak si ma ukludnila vies tu u nas nie su zle ale je to take sterilne ako si hovorila no aj ked som 5-to rodicka chcela by som rodit v prijemnom prostredi aj ked mam rodit cisarskym 🙂 ved uvidime 🙂 Tak zelam ti krasne pokojne Vianoce plne pohody a zdravicka 😉
Tehulky moje zelam vaaam krasne a pozehnane Vianoce plne radosti oddychu kludu a zdravicka a prijemne tehulkovanie 🙂
Krasne Vianoce mamicky a drobcekovia 🙂) nech sa dnes vydari vsetko, coho sa dotknete a prajem vam zaroven vela pohody a radosti pocas celych sviatkov. 🙂 Stastne a vesele!!!!! 🙂
aj aj sa pripájam a prajem prežité sviatky plné pokoja a pohody.
Všetkým mamičkám, ich drobčekom, tehulkám aj snažilkám želám požehnané Vianoce!!!
@marianna28 ano som si všimla že aj s tebou mám rovnaký termín 🙂 teším sa 🙂
aj ja vám všetkým prajem šťastné a veselé vianočné sviatky, rodinnú pohodu a krásny čas strávený s rodinkami
ahojte babule. no to bol včera ale štedrý večer. všetko bolo ok, až do večera, keď sme si mali sadnúť k štedrovečernému stolu. namiesto večere som si potykala so záchodovou misou. tieklo aj z hora aj z dola 😖 nebola som v tom len sama. aj starší syn sa pridal ku mne. no dneska sa cítim akoby ma prešiel tank. celý deň ležím zahrabaná v perinách.
ahojte, môžem sa pridať, vidím, že máme skoro rovnaký termín, chcem sa opýtať, boli ste už na triple testy, ja mám ísť 28ho a mám z toho strach, lebo som dva dni preležala, so zvýšenými teplotami, dnes ešte k tomu hnačka, tak mám obavy, či sa to nejak neodzrkadlí na výsledkoch..................
@marianax a mozno ti povedia, co to bude, aj mne povedali 😉
Ďakujem baby, dúfam, že všetko dobre dopadne, mne už predbežne povedali, že to bude dievčatko, ale ešte to neberieme celkom vážne, lebo predsa to bolo trošku skoro povedané, len nech je to zdravé.....
@marianna28 a kedy máš termín ak sa smiem spýtať?
@marianna28 no tak dufam ixix a tebe co povedali? 🙂
@silvia0201 ach moooooja ta to co to nieco ste chytili? jak ti je citis sa lepsie? ty mas teda zazitky......
Dnes sa mi snivalo s nasim babom bolo akurat narodene a davala som si ho k prsniku a bolo to dievcatko krasny pocit 🙂
@marianax prajem ty aby ty to vyslo ako si to zelas 🙂 a ake boli vianoce??bol bohaty jezisko?
@marianax kláti našu dedinu nejaká črevná chrípka, alebo čo. no dneska mi je už oveľa lepšie. aj som poriadila trocha kuchyňu, lebo tam som všera nebola, tak to tam vyzeralo ako úpo výbuchu a som aj navarila triocha kuracej polievky na tie naše žalúdky 😵
tak budeš mať chlapčeka. ono to tak býva, že keď sa ti sníva dievčatkom, bude to chlapček a naopak. tak som zvedavá, či to víde aj u teba 😉
@silvia0201 no tak to ti dam urcite vediet len ci sa to zajtra ukaze 🙂 jaj tak som rada ze ti je uz lepsie 🙂 a ty uz vies co bude?
@monuska342 dakujem moja vianoce boli pekne vsetci spokojny 😀
@marianax neviem 😒 hádam mi to povie v piatok 🙂 a keď nie, tak sa to určite dozviem 17.1. idem na 3D.
@silvia0201 ahaaaa no ja som dnes bola na tej poradni vsetko chvala Bohu ok len este nebolo vidno co to bude 🙂
ja idem zajtra a som zvedaf ci sa ukaze krpcek🙂

@marianna28 fakt no vidis no mali by sme ist do jablonca nad nisou uvidime ci to vyjde 🙂