icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

chelonka
27. dec 2011

@marianax mne sa niečo podobné snívalo asi pred mesiacom a dnes sa mi snívalo že som porodila v 6. mesiaci a že som nemala mlieko no užasný sen

chelonka
27. dec 2011

@silvia0201 platí to aj v prípade ak sa pohlavie sníva manželovi, či len ked sa to žene sníva je to tak????

marianax
27. dec 2011

@chelonka no vidis to tak sny si nevyberas proste sa nieco snivat musi mne sa dnes snivalo o nejakych priserach ci co 😒 alebo zeby som sa najedla viac ako trebalo? 😅

chelonka
27. dec 2011

@marianax no a mne sa včera snívalo o mimozemšťanoch 😀 bože to su sny

marianax
27. dec 2011

@chelonka 😀 jezkove oci o mimozemstanoch? no tak to su fak sny teda toto ale ja v tehu mavam taketo bludne sny 😀

timus252
27. dec 2011

Ahojte. som tu nová takže neviem ako to tu chodí 🙂 Čakáme bábätko,zatial mi dali len jeden termín na 19.6.2012 🙂
Som v 15tom týždni. 🙂) Chcela by som si popísať s budúcou mamíčkou ako sa oni cítia a tak 🙂)))) 🙂 🙂 🙂 keby niektorá z vás popísala bola by som rada 🙂

chelonka
27. dec 2011

@timus252 ahoj a vitaj, neboj tu radi stebou pokecáme kludne sem môžeš písať hocičo ohladom tehotentsva, ohladom tvojich pocitov, čo si zažila na poradni a pod. 😀
Más teraz nejakú konkretnu vec o ktorej by si chcela pokecat?

silvia0201
autor
27. dec 2011

@marianax mne tiež nepovedala dr, keď som bola v 16tt. tak ju teraz pritlačím, nech mi dá darček k narodkám. veď 2.1. oslavujem 😀

chelonka
27. dec 2011

@marianax no ja teda mávam všelijaké sny niektoré sa aj opakuju, zatial dnesný bol ale jediný taký nepekný ohladom babatka

silvia0201
autor
27. dec 2011

@chelonka joj, no to ti neviem povedať a ani ti na 100% nezaručím, že je to tak ak sa žene sníva o bábätku. ale u mňa to funguje. keď som bola dievča, vždy sa mi snívalo, že som mala dievčatko. no a pozri sa, mám dvoch chlapcov. teraz sa mi 2x snívalo, že som mala malého chlapčeka 😉 no a cigánka mi predpovedala tretie dievčatko, tak som staaaaaaaaaaašne zvedavá, čo to bude. či sa mi splní podľa snov a či cigánka mala pravdu 😉

chelonka
27. dec 2011

@silvia0201 jasné že ani u ženy to nemusí byť 100% a pekná prestava, nooo ale tebe to teda zatial pekne vychádza tak dúfam, že sa ciganka a ani tvoje sny nemýlia 😀 !! mne sa zatial o pohlaví babatka nesnívalo, alebo si to dáko nepamatujem.

marianax
27. dec 2011

@silvia0201 jaaaaj tak to aano to urcite ti musi povedat 🙂 tak to mi daj potom vediet 😉

timus252
27. dec 2011

@chelonka no nemám konkrétnu vec,len chcem tak o všeličom pokecať kedže čakáme prvé dieťatko 🙂 Strašne sa na to tešíme. Už mi aj začalo rásť buško. akurát v piatok idem na krv. A 5.1. idem na poradnu,teškám sa na ultrazvuk na naše malinké.Už sa tešim na ten den,ked mi povedia čo to budee 🙂 ale či to bude chlapček alebo dievčatko budem ho/ju lúbiť čo najviac! 🙂 a hlavne nech to je zdravučké. A ty si v kolkátom ?🙂 🙂 🙂 😉

marianax
27. dec 2011

@chelonka to ti verim ze si mala aj zly pocit z toho sna ale ved je to iba sen a niekedy sny ktore sa nam zdaju zle vestia pravy opak 🙂

silvia0201
autor
27. dec 2011

@chelonka no však uvidíme v piatok, teda ak si an to dr trúfne a povie mi 🙂
@marianax hneď ako prídem s poradne napíšem 😵

timus252
27. dec 2011

@chelonka no pozrela som si tvoj profil a ako vidím tak sme skoro tak isto 🙂 tak sa teším,že som ťa našla 🙂 dúfam,že si pokecáme. A si prvorodička?

chelonka
27. dec 2011

@silvia0201 tak dufam, že malé sa ukáže aby doktorka mohla už povedať čo to bude, potom nám hned daj vedieť

silvia0201
autor
27. dec 2011

@chelonka jasnačka že dám. prvý bude samozrejme drahý a hneď potom vy 😵

chelonka
27. dec 2011

@timus252 hej hej sme tesne hej čakáme naše prvé bábo akurát 21.12 sme mali prvé sono kde sme už bábo videli v plnej kráse - samozjreme že ešte bez pohlavia ale bol to brutal zážitok. ty si už tiež také absolvovala? že, ty si tiež prvorodička?

timus252
27. dec 2011

@chelonka no hej aj ja som provorodička 🙂 ja som bola 9.12 na ultrazvuku a aj ja som to videla prvýkrát. Je to úžastný pocit. Najprv ja som uvidela,že sa hýbe som sa opýtala doktora , že či to on hýbe :D a on že niee to vaše bábatko. Také to bolo zlaté hýbako sa jak keby plávalo. A potom s rúčkami hýbalo. A už máš pohyby alebo??... ja niekedy cítim take zvlaštne pociti,ale neviem či je to ono 🙂))) Hádam neskôr už budem vedieť. 😉

chelonka
27. dec 2011

@timus252 nooo aj u mna skákalo, hýbalo ručkami, raz jednu dalo pred tváričku, potom obe hore k hlave 😀 No niečo cítim, ale lekári tvrdia že to ešte tak skoro nemožeme a že su to čreva tak neviem, ale niekedy mám taký pocit že je to ono male.

timus252
27. dec 2011

@chelonka a tak potom ja neviem,lebo aj ja mávam pocity také,že predtým,ked som nebola tehotná som také nemala. Som čítala na nete že pohyby zvyknú byť od 15tyzdna,,,,,do 20tyzdna ci ako. Ale tak to ma každá mamička inak 🙂)))) teraz idem 5.1 na poradnu. tešiiiim sa zas uvidim malinkeee.. 🙂) 🙂

marianax
27. dec 2011

@silvia0201 super tesim sa 😉 a meno uz mate nejaky vybrate pre dievcatko alebo chlapceka?

silvia0201
autor
27. dec 2011

@marianax nemáme nič. nemám ani šajnu, aké meno by to malo byť. chlapčenske asi vyberie drahý. a vy? už máte vybraté??

jana3720
27. dec 2011

žienky už viete pohlavie vášho dieťatka?

adulka165
28. dec 2011

Tak baby a ďalšia prehliadka za monou, brali mi krv na tie gen. testy - výsledok o 2 týždne sa to tušim volá AFP či tak nejak. Dúfam, že všetko dopadne dobre. Som počula srdiečko bábetka super pocit. Tlak aj moč ok. Ďalšia prehliadka 25.1. a aj so sonom a možno bude už aj vidno čo to bude 🙂 sa teším. Aj keď sem píšem len občas ale je dobrý pocit keď sa mám ským podeliť to čo prežívame spoločne /snažím sa čítať aspoň raz do týždňa ako sa máte/ Držkajte sa 🙂

marianax
28. dec 2011

@adulka165 super moja tesim s s tebou ja som bola vcera na poradni malinke som si sfotila no nebolo este vidno 10teho idem na tie testy ja a dufam tiez ze bude vsetk ok 🙂 a aj ja sa tesim ze som tu v MK je to fakt super ze si takto popiseme 😉

saska697
28. dec 2011

Ahojte som tu nova mozem sa pridat? Podla poslednej mrchy som 14+2. 🙂)

marianax
28. dec 2011

@silvia0201 no zatial to iba ja rozmyslam xixixi pre chlapceka by som chcela Simon s mekcenom nemam mekcene mam laptop z UK 🙂 no a pre dievca nemam ani paci sa mi aj Nina ale manzel chce pre chlapceka Lukas a pre dievcatko Zuzka och neviem ako sa nakoniec zhodneme ale vlastne meno vybral len synovi dievkam som vyberala mena ja 😀

zuzu4444
28. dec 2011

babule tak ako ste sviatkovali?