Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@milacik0106
mame mame 🙂 pre chlapceka Filipko alebo Oliverko a pre dievcatko mi konecne mm schvali vysnivanu Elinku 🙂
@lenkajankova
inak neviem ci vies ,je tu aj sukromna tema,len pre nas junovky 😉
@lenkajankova Jeej krásne ... my budeme mať buď Tomáška alebo Nicol-ku 🙂 A neviem o tom, že je tu aj nejaká súkromná téma ... chodíš tam?
@milacik0106
ja som iba tam,ale mam zalozku aj na konika aj na kecaren a omylom som tukla na konika a rovno mi padol zrak,ze dakto z KE 🙂
alebo napis na nick labutka IP,ze sa chcem pridat do sukromnej skupiny kecaren
@lenkajankova ok pozriem sa nato ... idem sa napapať .. akosi som vyhladla ... paaa zatiaľ 😉
@milacik0106
papa 🙂
Ahojte tehulky, tak ja som dneska volala pre výsledky tripple testu, chváľa pánu Bohu sú negatívne, v poriadku, tak sa straaašne teším 🙂 Minulý týždeň vo štvrtok mi brali krv, takže výsledky boli dosť rýchlo, si myslím. Robila mi usg ale pohlavie dr nevidela, nabudúce idem až koncom januára, to už bude 20. týždeň, tak mi už dúfam povie. Mená ešte nevieme, ale keď dievčatko tak asi Zoja, keď chlapec, možno Matias. Ale stále hľadám ďalšie... 🙂
@silvia0201,to druhé mimi zo mňa pravdepodobne vypadlo,keď som bola po sone na wcku,na Štedrý večer,lebo som cítila,ako zo mňa niečo ide,aj tá voda a potom to čluplo ☹ No a stredu,keď ma prepúšťali,mi robili znova sono a už tam nebolo nič,ani ten amnionový vak,nič..ono vlastne som ho mala pri krčku a jak šla tá voda,tak aj to mimi.Ale vďaka Bohu nám zostalo jedno miminko a teraz mi dr.povedal,že to zasa vyzerá na chlapčeka,tak to bude ešte zaujímavé 🙂 len nech je zdravé. Pri tom morfo utz,čo mi robil v 15tt+5,vyzeralo všetko v poriadku,tak dúfam,že bude aj teraz,v 20tt,keď pôjdem opäť,doktor mi povedal nato,že ale ultrazvukom sa nedajú zistiť chromozómy,ale zasa ja si myslím,že by to bolo už vidieť,takže amnio u nás nepripadá do úvahy 😒 Ešte raz aj tebe aj celej rodine úspešný a šťastný Nový rok 2012 🙂
@danielkabn a to len voda s teba išla?? nekrvácala si? no hlavne že jedno sa má úplne k svetu a ty si tehu. takže chlapec hovoríš 😀 . pekne. som zvedavá čo budem mať ja 😅
chromozómy sa síce nedajú zistiť, ale vedai presne pomerať kostičky, a podľa toho zistia, stav bábätka.
ďakujeme pekne. podobne 🙂
@silvia0201,áno,iba voda,celé nohavičky som mala mokré 😒 a potom už nič.Či to bude chlapec,či dievča,len nech je to zdravé,tak som zvedavá,ako mi to pomeria 🙂
@danielkabn určite všetko bude ok, keď si si už toľkým prešla. uvidíš. choručké odišlo, zdravučké a silné ostalo 🙂
@marianax ahoj aj mi sme boli spokojny mali sa tesil s darcekov sme ho natocili ako rozbaloval a dnes testoval gule na stromceku ci su nerozbitne 😀 to bola sranda 😀 zajtra silvester uz sa tesim oslavim s detskym sampanskym 🙂
dneka ráno som rozlepila očo o 5.50 a od vtedy som hore. malé ma kopkalo a ja som už nedokázala zaspať. dneska super deň. musím byť hore do pol noci, pretože som deťom nakúplia svetlice a sami to nemôžu odstreľovať. tak si poobede asi zdriemnem.
ozaj, nevie mi niektorá povedať, načo je dobrý tehotenský pás?? špekulujem, že by som si ho kúpila, len neviem presne na čo to je 😀
@silvia0201,ahojček..to musí byť krásny pocit,že ťa malé kopká,ja necítim nič..už som taká na nervy zo všetkého..a ešte mám aj pichanie tam dole,nie bruško..to som mala aj v nemocke a dali mi nato magnézium 😒 a to bruško mi vôbec nenarástlo,tak to všetko už beriem zle....... ☹ ☹ ja viem,musím pozitívne myslieť...
ten tehu pás je dobrý na podporu chrbtice a krížov,aby ťa neboleli,ja som o tom čítala,ale či to funguje,to neviem,väčšinou to používajú maminky vo vyšších štádiách tehotenstva 😉
@danielkabn moja, ja keď som čakala prvé, tiež som necítila tak skoro pohyby. tuším to bolo až niekedy v 21tt. presne tak, musíš myslieť pozitívne. všetko bude ok. veď ti to aj dr povedal nie???
lebo tu na koni si ho nevedia vynachváliť, teda aspoň to čo som čítala.(tehu pás)
@silvia0201,si ma ukľudnila,aj v nemocke mi povedali,že je ešte skoro,aby som cítila pohyby,mám aj menšie bruško,aj to,že som prvý trimester schudla o tri kilá,teraz som nabrala naspäť len 2,5 kila,snažím sa aj viac jesť,zatiaľ sa to však nijako neprejavilo,maličké si berie asi všetko,podľa sono vyzeralo v poriadku a aj doktor povedal,že je to ok. 🙂 To len ja som taká zo všetkého nervózna,po tom všetkom a bojím sa 😒
Ja ten tehu pás si nekúpim,vydržím,chcem si to vychutnať aj s bolesťami chrbta 🙂
Tehulky krásny Silvester prajem a do Nového roka vykročte pravou nohou. Šťastie, lásku, zdravie, pohodu a hlavne zdravé bábatká 🙂))
aj Tebe @milacik0106 🙂 🙂 🙂
@monuska342 tak to som velmi rada maly zlaty xixi veseleho Silvestra a vela zdravicka do Noveho roka a pohody v rodine🙂
@milacik0106 dakujem dakujem moja hovorim mam zmiesane pocity ale dufam ze vsetko vyjde dobre a vlastne tak trocha zacneme odznova 🙂
Vsetkym tehulkam zelam veseleho Silvestra a do Noveho rocka veeela zdravicka krasne tehulkovanie a stastlivy porod a zdrave babetka a pohody v rodine 🙂 😉
Ahoj mozem sa aj ja pridat ku vam? Vidim a citam , ze je tu pekne plodna diskusia. Ja mam termin porodu vypocitany na 02.06.2012 ale podla ultrazvuku to bude asi o 1 a 1/5 tyzdna neskor. Kocky zavidim vam, ze uz citite nejake pohyby. Toto je moje prve tehotenstvo a tak je asi tazke rozoznat ci sa babatko hybe.Mozno som len malo vnimava, alebo je to kvoli tomu ze mam dost velke problemy s chrbatom a panvou a som rada, ze vobec fungujem 🙂 Prajem Vam pekneho silvestra a stastny novy rok.
@danielkabn ja viem, nie je to sranda, keď už máš toho toľko za sebou. ja som tiež bola asi do 15tt totálne na nervy. stále keď som šla na wc, pozerala na papier, či tam neuvidím krv, dobreže som si nezobrala lupu, aby som lepšie videla. darmo mi hovorili, že to bude dobre. nakoniec som si povedala, že keď to má byť, ostane, keď nie, aj keď sa pototo, tak neostane. kolegynka mala chorú vnučku (akútna leukémia) teraz už je relatívne dobre, prešla celou preocedúrou. striedali sa pri nej všetci. tam sa spoznala z jednou mamičkou, ktorá mala malého chlapčeka, ktorý mal tuším rakovinu mozgu a očividne zaostával za vývinom. pri rozhovore povedala mamička, že od začiatkiu tehu mala problémi. snažili sa malé doktori udržať silou mocou, čo sa im aj podarilo, ale za akú cenu. povedala, že keby vtedy bola potratila, ušetrila by sebe aj rodine kopu strachu a nervov. teraz zasa nechcem tým povedať, že by sme mali všetko brať na ľahkú váhu, ale ako som napísala na začiatku, že keď je to malé života schopné a mamička je zdravá, bábo určite ostane a nemala by myslieť len na to najhoršie.
trocha som sa nechala uniesť. ja si asi kúpim ten pás, lebo mám problémi s chrbticou.
Dievcata krasny Silvester a vsetko dobre v Novom Roku 2012 hlavne aby sme mali vsetky zdrave babatka 🙂 🙂 🙂
@silvia0201,tak ja na ten wc papier furt kukám 😝 ale predtým to bolo intenzívnejšie,to som sa kontrolovala aj v posteli. Ja som mala problémy len kvôli tomu odumretému,keby nie toho,tak je všetko ok,druhý drobček je v poriadku,klop,klop,klop a zatiaľ sa držíme,proste nám dvojičky neboli súdené 😒 Tak teraz musím už len myslieť ešte viacej pozitívne 🙂 veď malému stále niečo rozprávam,dúfam,že to aj počuje 🙂
ja mám tiež problémy s chrbticou,ale vydržím,je to moje prvé tehotenstvo,tak nech si ho poriadne vychutnám so všetkým 🙂 🙂
@danielkabn ahoj vitam ta 🙂
@marianax dakujem za privitanie. Uauu 5. babo to musi byt fuska . pravdupovediac si to neviem ani predstavit.
@danielkabn no tak to ta obdivujem.Ja by som dala neviem co za to, aby ma chrbat nebolel. Keby som kazde rano aspon 30min necvicila, tak by som sa ani nepohla a aj tak trva este aspon dalsie 2 hodiny kym sa ako tak rozhybem aby som mohla vobec poriadne chodit. V mojom pripade,ale tehotensky pas nestaci, no vyskusat ho mozem prave som ho dostala na meniny.

@lenkajankova Ale vás naťahuje hehe. A mená už máš vybraté?