icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

milacik0106
4. jan 2012

@silvia0201 ja sa budem snažiť kupovať neutrálne farby oblečenia aj keď mi povedia čo to bude .. pre istotu ak by sa mi narodilo opačné pohlavie ako mi povedia hehe 😉 a je super, že máš doma aj pomocníkov - synov ... 🙂

silvia0201
autor
4. jan 2012

@milacik0106 ďakujem pekne za takých pomocníkov 😝 poviem niečo, nech urobia, ale to musím minimálne 10x povedať, aby ma konečne registrovali, a aj tak musím ešte za nimi dorábať, lebo urobia polovičnú robotu. no a ešte, keď sa začnú biť a nadrapovať. viacej mi netreba. idú mi nervy prasknúť.

milacik0106
4. jan 2012

@silvia0201 fuuu tak ti držím palce aby sa to po narodení mimča všeeetko zmenilo v dobré 😉

silvia0201
autor
4. jan 2012

@milacik0106 len aby som nezcvokla totálne 🙄 ale cez leto to bude ok, lebo chalani ani nebudú doma. majú svoje hobby. starší ten bude sedieť na rybách, rybárči a menší ten pôjde zasa za kamošmi. to len toto zimné počasie je na nervy. človek nevie čo zo sebou má robiť 😉

milacik0106
4. jan 2012

@silvia0201 tak to tretice to musí byť dievka aby mamka nezblba z troch chalanov 😉

marianax
4. jan 2012

@milacik0106 a co nachladena? len sa nam skoro uzdrav a vela vitaminov a oddychu 😉

marianax
4. jan 2012

@silvia0201 super moja som velmi rada ze je vsetko ok ako samozrejme nie nie je na 100% ale urcite bude vsetko ok 😉

marianax
4. jan 2012

@silvia0201 🙂)))))))))) jaj tak teraz som sa zasmiala vidis mohla si to aj lekarke povedat ako to povedal tvoj mm 😀 😀

marianax
4. jan 2012

@silvia0201 jaaaaaaaaj moja ja mam doma 3dievky a ver ze ma dokazu riadne nahnevat 😀 ale je pravda ze su kludnejsie a viac sa maznaju 😀

marianax
4. jan 2012

@milacik0106 presne ak sa mozem k vam pridat ja tiez nekupujem novy samozrejme 😀 a tiez si vyberam na bazari na MK no neviem aky je dobry sak casu mame dost na vyber 🙂

marianax
4. jan 2012

@silvia0201 to iste mam doma i ja deti su vecsinou doma a sama hadka och az ked sa nazlostim tak sa to trocha utisi 🙂

marianax
4. jan 2012

@silvia0201 a chcela som sa ta este opytat od kedy citis pohyby ja uz citim ale len take slabunke a len sem tam 🙂 podla ultrazvuku som vkrocila do 16tt a podla menstruacie som o tyzden viac 🙂

jakani
4. jan 2012

Ahojte! pridavam sa k vam 😉, tiez cakam junove babätko - mam termin 12.6, cize som v 18tt...prajem vsetkym maminkam a ich fazulkam vela zdravicka!! 🙂

indys
4. jan 2012

ahojte baby.Ste sa riadne rozbehli.Som tu 2 dni nebola a vy vypisete 3 strany. 🙂
Ja som bola na odber krvi kvoli testom 23.12. a v pondelok 2.1. uz som mala vysledky. Zastavila som sa u doktora a ukazal mi vysledky s cislami a ze vsetko ok a pekne mi vysvetlil co tie cisla znamenaju(jednoduch vyjadrene podla praudepodobnosti). akurat mi kazal 12.1. prist na dalsi ultrazvuk aby sme si este urcili k vtorom PRESNE tyzdni som,lebo raz mu to podla ultrazvukov skace o 11 dni menej a raz o 8 dni. Ale neviem ci az tak na tom zalezi ci 8 ci 11 dni.

kocky ako ste sa bavili o tych porodoch ja uz mam teraz iste ze pojdem na cisarak, ale bojim sa aj tak.Sice kamosky co mali hovoria ze nic necitis ale to mi hovorili aj na zubenj chirurgii ked mi umrtvovali pol ust a aj tak to bolelo jak fras, tak to asi teraz s tou predstavou prehanam a myslim si ze to bude boliet tiez,aj ked to umrtvia. A vcera mi bolo tak brutalne zle ze som mala pocit akoby po mne presiel vlak a to som sa tesile, ze su nevolnosti prec. Dnes je to o nieco lepsie aj ked to slava neni 🙄

@jakani ahoj ja mam termin 2.6. ale podla ultrazvuku budem skor blizsie tvojmu terminu a tiez nasho drobca volame fazulko 😉 (aj ked ty tam mas ze to su nase fazulky) lebo to ma byt chlapec aj ked my sme ho tak volali uz od zaciatku volajako mi to prislo ze to bude ON.

Kocky vy ako volate svojich este nenarodenych drobcov?

lulu1988
4. jan 2012

@silvia0201 Ahoj, tak som rada ze si dobre dopadla... ja som bola tiez vcera u dr. ani sme sa nestretli ale ja som tam bola uz o siedmej...aj ja som mala vysledky vraj su ok...aj ked blizsie nic neviem...najblizsia kontrola 17teho kedze som PN a 24teho poradna...tak som zvedava....citam ze uz ta malinke kopka....to musi byt krasny pocit....ja si niekedy myslim ze aj ja citim pohyby ale niekedy cakam cely den a nic :( konecne mam doma net tak sa nebudem aspon nudit a budem sem prispievat castejsie... chodis aj do sukromnej temy?

silvia0201
autor
4. jan 2012

@milacik0106 moja štyroch 😀 aj drahý je občas ako malé decko 😀

silvia0201
autor
4. jan 2012

@marianax pevne verím. no však sa uvidí buď v máji, alebo v júni 😀
u nás nefunguje ani nazlostenie, len keď už vytiahnem varechu vtedy sa skľudnia.

silvia0201
autor
4. jan 2012

@marianax ešte nie mm, ale možno niekedy bude. a on mi to poverdal vtedy, keď sme šli na autobus. som rada, že som ťa pobavila 🙂
ja ti neviem presne povedať. tuším som začala cítiť pohyby už 23.12. a to som bola v 16tt. tiež len také slabulinké mrvenie, niekedy silnejšie kopnutie. ale dr som povedala, že len minulý týždeň som začala cítiť pohyby.

silvia0201
autor
4. jan 2012

@lulu1988 ahoj. no kopká. niekedy poriadne. no ja som bola v piatok, ale neordinovala, lebo nemala sestričku. ja idem 27. no vidíš a to som sa zabudla opýtať, či nemám ísť skôr skrs PN. ale nevadí, aspoň tam nepresedím pol dňa 🙂
do súkromnej nechodím. snažím sa len sem prispievať a ťahať túto diskusiu. veľa odišlo stadeto, ale niektoré píšu sem-tam aj sem. ale je to ich vec a rozhodnutie. už sa neviem dočkať 17.1. hádam sa dozviem čo to bude. idem na 3D do BA.

adulka165
4. jan 2012

Ahojte baby, to cakanie na vysledky je strasne no tesi ma ze moj motylik motylkuje v brusku o stoset ;)

indys
4. jan 2012

@silvia0201 aj ja blahozelam k dobrym vysledkom. aj mna sa na genetike pytali ci niesme s manzelom rodina.dost ma to zaskocilo, ale aspon je veselo.Ja som cakala u sestricky na doktora asi 40 minut a medzitym som sa dozvedela o celom jej tehotestve, ako sa zoznamila s priatelom,aka je stara kde boli na dovoelnke... tak to bol fakt zazitok 🙂

silvia0201
autor
4. jan 2012

@indys ďakujem. ja som od dr nedozvedela nič, len ja som rozprávala 🙂
ja som nečakala nič. len na konečnú správu a to asi 10 min.

indys
4. jan 2012

@silvia0201 no tie pribehy mi rozprava este predtym ako prisiel lekar, pretoze do ambulancie ma zavolala o 10:00 a lekar prisiel o 10:40. S tym to uz islo rychlo a aj sprava bola raz dva.

Mimochodom teraz mi nas drobec tiez pekne "tancuje" v brusku. Je to tak jemne, ze to citim iba v klude a prijemne to stekli ale tesim sa ako mala ze ho aspon trosku citim.

lulu1988
4. jan 2012

@silvia0201 mne to sama povedala ze mam prist 17teho a potom 24teho do poradne na meranie atd...tiez ma to dost zaskocilo ze o tyzden zase...ked som bola vcera pre vysledky tak mi robila aj utz pocuvala srdiecko ale ja som babatko poriadne ani nevidela...ako keby ho zakryvala biela hmla...raz za cas jak mi chodila sem a a tam po brusku tak som nieco zazrela...stale sa bojim uz som asi na hlavu....aj ja sa tento tyzden objednam na 3D ale ja pojdem asi do Hlohovca..viem ze si spominala ze ides 17teho tak ti drzim palceky a pevne verim ze sa dozvies co cakas pod srdieckom a okrem toho kopec dalsich dobrych sprav...nech je mrnus pekne otoceny a pekne vam pozuje

marianax
4. jan 2012

@silvia0201 ahaa no tak nejak to i ja citim je to zatial len take slabe a sem tam uz sa aj tesim na vecsie kopance hoci viem ze potom ked uz bude ku koncu tehu sa preto ani nevyspim 🙂

marianax
4. jan 2012

@silvia0201 ved to aj u nas ta varecha ucinkuje 😀 ale ved poriadok musi byt ved tie deti nechcu pocuvat ja sa niekedy zamyslam nad tym lebo my sme mali vecsi respekt 😒

marianax
4. jan 2012

@jakani ahoj moja vitam ta tu a dakujeeeem 😉

silvia0201
autor
5. jan 2012

@indys tak to je fajn. veď počkaj, ešte nás ti kopance budú aj bolieť 🙂 a budeme len zasnene spomínať na tieto jemné 🙂 🙂

silvia0201
autor
5. jan 2012

@lulu1988 a prečo sa bojíš? nechápem. ani ja bábo dobre nevidím, keď som na sone. ale nerobím si s toho ťažkú hlavu. hlavne že vidím jak sa mrví a dr povie, že je všetko tak ako má byť. však s 3D si donesiem domov buď cd, alebo usb a potom sa budem môcť vynadívať dosýta na malé 😀
ale už nebola na teba taká nepríjemná ako minule?? alebo??

renatulka66
5. jan 2012

@marianax Ahojte baby.
Som tu nová a pravidelne si čítam Vaše komentáre. K tým kočiarom. Nájdite si aj stránky mimibazar.sk a Baby Bazar.sk. Máte tam všetko, oblečenie, kočiare, kojenecké potreby atď... Mám dobré skúsenosti...