icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 vaaaaaaaau. a tento je trojkombinácia?? je pekný.

majulosa
11. jan 2012

@indys včera som sa dohodla z drahým že začneme po 24.1 pomaličky nakupovať lebo aj tak narfaz sa to nedá lebo splácame hypotéku na dom tak nám veľa neostane a takto to bude dobre ked postupne budem kupovať pekne mi to vinde aj finančne a nebudem nervozna. Lebo ak by som to mala ísť nakupovať vo 8mesiaci tak sa poznám iba by som bola nervozna že niečo zabudnem a takto si to pekne pobehám a aj na nete a porovnám ceny a bude to aj lacnejšie ako všetko naraz nakúpiť na jednom mieste 😉

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 Vanicka + sportovy za tu sumu + za 59 € dokupis autosedacku

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 ja dneska asi neodolám a volačo objednám. drahého postavím pred hotovú vec 🙂 ten bude pučiť oči, keď mu to poviem. si poverčivá??? moja svokra (budúca) je. lebo keď som bola vlani tehu, tak som kúpila jedno vajíčko do auta. no len potom som potratila a svokra hneď, že sa toho musím zbaviť, lebo neotehotniem. 🙂

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 Poverciva ? pfuuu ani moc nie si myslim .....
Ja skor tiez som si vravela ze pockam do 20 tt ,potom ze pockam nech viem ake pohlavie a teraz zasa ze pockam aspon do 27 tt ja by som tiez uz pokupovala ,aj sa bojim :( , ale dnes ma caka morf. ultrazvuk a mozno sa uz dozvieme pohlavie 🙂 a mozno si tiez aspon malicku radost urobim 🙂

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 no som zvedavá, čo mi potom napíšeš 🙂 🙂 čo by si radšej chcela? chlapčeka, alebo dievčatko. ja som prvé strašne chcela chlapčeka, čo sa mi aj splnilo. lebo chalani to majú v živote oveľa ľahšie, ako baby.

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 Ja ? 🙂 neviem vazne ......mne je jedno 🙂 rada by som v zivote aj aj ...no uvidime ..
Manzel ze dievka to bude 🙂 ...
A to ano oni maju vsetko lahsie ...vsetko ....
A ty po 2 och chlapcoch ? aj baba by uz mohla byt ? 🙂

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 mohla, len neviem, či budem mať toľko šťastia na babu. keď nie, veď chlapi majú oveľa ľahší život 🙂 🙂 🙂

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 🙂 , bezim na ten morfo ultr 🙂 zatial pa 🙂

milacik0106
11. jan 2012

Ahojte babenky - tehulky, prajem VÁM krásny slnečný dník z KE. Ako ste sa vyspinkali? Ja vôbec, odkedy som tehu, tak sa mi snívajú veľmi divné sny - také bububbu hehe ... ako ste vy na tom? 😉

marianax
11. jan 2012

@stela01 drzim palceky a daj vediet 🙂

marianax
11. jan 2012

@milacik0106 no ja mam tiez taketo podobne sny ze bubu 🙂 ale to je v tehu bezne len neviem preco 🙂 no teraz mam blby system lebo chodim dost neskoro spat a rano aj dlllho spim lebo mam dceru doma nechodi do skolky ale na druhy tyz uz iiiiide 😀

milacik0106
11. jan 2012

@marianax ahoj a čo ste choručký? Ja chodím spinkať ako bábatko hehe od tej 21.30 - 22.30 a ráno som hore od 7.30 ,,, ale ten spánok je taký trhaný, že nespím vkuse, ale idem párkrát za noc na wcko alebo sa len prehadzujem ....

monuska342
11. jan 2012

@lenka_x aj mne trosku vytrca ked sa najem a hlavne vecer mam pekne gulate brusko....ozaj baby mne sa dnes zdalo ze mi tvrdne brusko zajtra idem do poradne...nieje to moc skoro??uz si nepametam kedy to zacalo pri prvom 😒

marianax
11. jan 2012

@milacik0106 ano je trocha nachadena no na zaciatku som skoro vobec nespala mala som aj zdravotne problemy no dufam ze vsetko zle uz pominulo 🙂 ale musim uz vstavat skor a aj skor ist spat lebo potom nic z dna nepostiham co chcem🙂 a aj sa mi nic nechce 🙂

milacik0106
11. jan 2012

@marianax teraz máš aj právo kúsok lenošiť 🙂

marianax
11. jan 2012

@milacik0106 no niekedy si to i ja myslym len aby som si na to nezvykla a potom bude tazko si odvykat 😀 ale nejaky system su uz len najdem 🙂

marianax
11. jan 2012

@milacik0106 a ty ako uz mas vybraty kociarik alebo nejaku vybavicku? 🙂

milacik0106
11. jan 2012

@marianax No vieš ja mám 35 rokov a som teraz prvorodička .. tak ti nemusím písať, že aká som lenivá, robila som si stále čo som chcela ale už sa tomu blíži koniec ... aj sa teším aj mám menšie obavy ... vieš lenivosť veľmi nepustí hehe

reenii
11. jan 2012

@milacik0106 Ahoj ja mam 33 a drahy ma 30..som zvedava čo to vynde 🙂 Dakujem

marianax
11. jan 2012

@milacik0106 neboj moja najdes si system teraz hlavne oddychovat lebo potom sa nabehame a spanok bude pre nas ako cena v loterii 😀 moja sestra rodila v 34rokoch ma 4mesacneho chlapceka 🙂 na zaciatku to nebolo lahke ale teraz je to uz parada ma system hoc sa este nevyspi ale takto je to u milionov mamiciek 🙂 potom si uz len budeme pisat ktora kolko spala 🙂

milacik0106
11. jan 2012

@reenii Ahoj, neďakuj, prajem Ti aby Ti vyšlo to po čom túžiš 🙂

milacik0106
11. jan 2012

@marianax Jaaaj psychicky sa pripravujem hehe ... ja viem, že to zvládnem .. musím no nie ... aj iné to zvládli ... už budú iné priority ako bolo doposiaľ .... a musíme sa teraz vyspať lebo potom toho spánku bude málo 🙂

marianax
11. jan 2012

@milacik0106 presne tak ako hovoris 🙂 no a uz mas nieco vybrate kociarik a nejaku vybavicku alebo este pockas? 🙂

milacik0106
11. jan 2012

@marianax Ja zatiaľ nemám nič čo sa týka výbavičky ... ešte som nič nekúpila ... a už sa pomaličky chystám, lebo s brušiskom sa mi určite nebude chcieť premávať po obchoďákoch ... a kočík ešte nemám vybratý, je ich také kvantum, že je umenie si vybrať niečo ... chcem kvalitu za nie veľa peňazí ... a určite hľadám trojkombináciu... páčia sa mi zn. CAM a CHICCO ... A ty si na tom ako? Určite niečo máš po detičkách odložené, že? Ja tiež niečo budem mať od švagrinky - postieľku a nejakú výbavičku.

marianax
11. jan 2012

@milacik0106 no praveze ani nie lebo ja som dietatko uz neplanovala a tak som vecicky rozdala a kociar uz tiez nemam tak som ako prvorodicka 😀 mne sa strasne paci kociar jane ten najnovsi ale je hrozne drahy 😒 no nebudem kupovat novy mne sa to urcite neoplati 🙂 a tiez este je cas teraz riesime to stahovanie takze moze byt ze vsetko sa nakupi az ku koncu tehu 🙂 este uvidime 🙂

marianax
11. jan 2012

@milacik0106 kazdy den si pozriem na MTV 16-ti lete maminky super relacia no a teraz uz idem naozaj nieco robit pekny dnik priiiiidem 😉

milacik0106
11. jan 2012

@marianax Ja som si tiež pozerala tie kočiary zn. Jane ale sa mi zdá prehnaná cena za ne. Fuuu nezávidím Ti to sťahovanie, sú to nerváky ale aspoň nebudeš pritom myslieť na hlúposti, ako ja teraz vkuse som na nete a pozerám všetko možné a čítam veľa čo tiež nie je dobré si myslím. Niekedy veľa informácií škodí hehe ... A čo sa týka kočiarika, ten si môžeš objednať už na novú adresu a nemusíš ho vláčiť so sebou z SK do Čiech 🙂

milacik0106
11. jan 2012

@marianax Idem aj ja konečne variť 🙂 papa zatiaľ

marianax
11. jan 2012

@milacik0106 ano moja presne tak to mas pravdu ved uvidime kedy to stahovanie bude je toho kopu papierovaciek 🙂