Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@stela01 nie je väčšie, ani pocit že je natiehnuté, ale ako si napísala presne na dotyk je tvrdé, akoby sa stiahlo v silnom kŕči.
@chelonka no to pôjdem určite aj ja. trocha sa pokochať.
@slavka1212 však keď kúpiš teraz nový, potom ho môžeš predať. no nie?? u mňa prevláda 80% že nový 🙂
@silvia0201 Ja mam skor pocit ako by koza bola presne na milimeter natiahnuta ,este kusok ze praskne ...
@demonique aká je to otázka??
@stela01 to mám aj ja, hlavne keď drobec mení polohu, laebo keď spapám niečo, čo ma parádne nafúkne. tak vtedy mám taký pocit, že ešte trocha a prasknem.
@silvia0201 juuuuj a dnes po obede sa mi snívalo s babatkom a v sne bolo dievčatko, takže to bude v realite chlapček no teda som teraz veeeelmi zvedava a sem to bol kráááásny juuuj.
Ale inak som sa aj nasmiala potom, bo sa mi snívalo, že som bola u starkej a bola tam velka cast rodiny a isla som malou prebalit a nevedela som ako, tak som kričala "heeeej podte mi pomôcť ja neviem ako to spraviť " :D
@stela01 Vitááááááááááááám 🙂 ďakujem. Mám jednu otázočku. podĺa výpočtov z tehotenskej kalkulačky mi vyšiel termín pôrodu na 20.6. Doktor mi ale vypočítal, že rodím 9.6. To znamená, že by som mala byť v 19tom týždni. Ja som ale podľa posledných info od lekára v 16tom. niečo mi tu teda nesedí 🙂 je to normálne, že sa to takto líši? 🙂
@silvia0201 tiez tak myslim ....a citam ze ti brusko tvrdne ci co ..mne tak tiez tvrdne ale nie vzdy asi trikrat sa mi to uz stalo ...a tvrde ze jak kamen jak si aj pisala ty ...neviem z coho spytam sa na poradni ale pochybujem ze tu v uk mi to nejak vysvetlia 😒 dufam ze sa nic zle nedeje s nasimi drobizgami 😉
@demonique Podla menzes si
Ak je dátum poslednej menštruácie 13.9.2011
•Najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia bola okolo 26.9.2011
•Ak si tehotná, si približne v 17 týždni a 2 dni
• To znamená, že si v druhom trimestri
•Ideálny dátum pôrodu je 19.6.2012 (fórum Júnovky 2012)
•Normálny dátum pôrodu bude medzi 5.6.12 až 3.7.12
ahoj @silvia0201,Silvik,bruško tvrdne z viacerých dôvodov,ale v prvom rade je na vine stres a u mňa to bolo na 100% pravda,stvrdlo mi 6x počas dňa,aj preto som išla a potom mi ešte vyskočil tlak na 140/100..ale je to aj pri skracovaní krčka maternice,čo sa potvrdilo aj u mňa.Musím užívať magnézium 3x1 tabletku 😉 a musím stále iba ležať.
@silvia0201 no praveze nemam vela veciciek lebo som uz neplanovala dietatko vecicky som porozdavala ale mam novu postielku po Emmke 🙂
@silvia0201 Silvika čo znamenajú tí "poslíčkovia" 😎
@milacik0106,ešte som nerodila,ale poslíčkovia znamenajú prvé tzv. falošné kontrakcie,tzv.Braxton-Hicksove kontrakcie,čítala som o tom 😉 a objavujú sa niekoľko týždňov pred pôrodom. 😉
@silvia0201 daj vediet ako ti je moja s tym tvrdnutim bruska ale hlavne oddychuj 🙂 mna dnes deti tak vytocili och 😠
@chelonka pekne. takéto sny sú veľmi zaujímavé 🙂
no však uvidíš. možno u teba to bude fungovať tak, že s čím sa ti snívalo, to budeš mať 🙂
@slavka1212 veď to. ja sa tiež opýtam. keby sme boli tak o 10tt viac tehu, tak sa nad tým ani nepozastavujem. ale mne sa to nejak zdá skoro. paniku zatiaľ nerobím. lebo u mňa to bolo tiež len 1x, ale poriadne. tie ďalšie boli len tak light 🙂
@danielkabn tak to bude asi aj u mňa. stále sa jedujem s deťmi. nechcú ma počúvať. niekedy sa rozčúlim do nepríčetnosti. tak tak často mi zas netvrdne ako tebe. u mňa to bolo len 1x-zatiaľ.
ja pijem magnétium forte s B6 a teraz som si dala aj večer obyčajné magnézko-šumivé. ale ako som čítala s tvojho príspevku, nemá to dlhý účinok, tak si budem musieť zohnať normálne tablety.
@marianax aspoň niečo. ja nemám nič 🙂 veď je to už 11 rokov čo som rodila 🙂 no ale niečo predsa mám. kamoška mi dneska dala detskú vaničku. je modrá.
dám. no mňa deti permanentne serúúúúúúúúúúúúú. stále sa len vadia a najhoršie je že najnovšie vrieskajú po sebe. a to mi vadí.

ahojte ženičky, aj ja čakám v júni, môžem sa pridať s otázkou? 🙂