icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
12. jan 2012

@milacik0106 poslíčkovia sú falošné kontrakcie. zjavujú sa okolo 35tt.

marianax
12. jan 2012

@silvia0201 oj moja ja mam 3dievky a vies ako tie dokazu vrieskat? 😀 a tie hadky uz ani nekomentujem a zaparanie ......... 😖 ale nejak si poradit musim musia pocuvat a respektovat 🙄 no proste musim byt aj prisna 🙂

silvia0201
autor
12. jan 2012

@marianax veď to. viem si to živo prdstaviť. ja len čakám, kedy mi starší začne mutovať, už bude o jeden škrekot menej 🙂

marianax
12. jan 2012

@silvia0201 😀 no moj najstarsi uz mutuje hlas ma jak baca 😀

slavka1212
12. jan 2012

@silvia0201 tiez nerobim paniku ani nic lebo uz mi mama povedala ze sa spravam horsie ako keby som bola tehotna s prvym 😅

indys
12. jan 2012

@demonique vitam ta

@anulienka_nr no bolesti v podbrusku mam aj ja asi posledny mesiac prense ako pises ako na menzes, ale nepravidelne. obcas ked si len tak sedim , inokedy ked idem na vecko. Nic si nerob z toho, ze necitis pohyby. Ja som uz nieco cititla, ako sa tam drobec mrvi a stekli ma ale posledny tyzden vobec nic. Neprezivam to, este je dost skoro a mozno nie som dost citliva a drobec je mozno trosku kludnejsi

@milacik0106 uau ty uz citis take pohyby.hmm to ti zavidim. ja som dnes bola la ultrazvuku a potvrdil mi 18ty tyzden a uz druhy krat, ze to bude chlapec

silvia0201
autor
13. jan 2012

@slavka1212 aj mňa to už napadlo 🙂 ja som sa správala hlavne v prvých týždňoch tak 🙂

silvia0201
autor
13. jan 2012

@marianax ja som zvedavá na môjho. určite sa nasmejeme 🙂

marianax
13. jan 2012

@indys ahoj tak to je super ze uz vies co to bude 🙂 a nerob si nic z toho ze este necitis pohyby ak si prvorodicka tak je to bezne a o chvilu budes citit pohyby ja som pri prvom celkovo malo citila pohyby 🙂

marianax
13. jan 2012

@silvia0201 tak to hej to sa nasmejete a hlavne to bude take divne ked sa ozve a ten jeho hruby hlas 🙂 moj samo ma po manzelovi taky hruby hlas 🙂

silvia0201
autor
13. jan 2012

@marianax môj ex nemal až tak basovitý hlas, ale aj to je pravda, že si už moc nepamätám.

majulosa
13. jan 2012

Aaaaaaaaaa konečne som sa o niečo lepšie vyspala aj ked to nebolo ono ale aspň lepšie 😉 🙂

zz134
13. jan 2012

kocky a uz ste boli na tej morfologii ? ja idem v pondelok a mam z toho taky tajny stres..

marianax
13. jan 2012

@zz134 ja som nebola ale budem ti drzat palce ten strach je prirodzeny ale neboj urcite bude vsetko v poriadku 😉

danielkabn
13. jan 2012

@zz134,ja idem tiež pondelok,mám poradňu a aj ten morfologický utz,musíme veriť,že to dobre dopadne,ja stále neviem výsledky na AFP,ale myslím,že keby dačo,tak by mi už volali,lebo pred mesiacom mi brali krv nato.Fakt sa nesmieme stresovať,lebo potom to zle vplýva na bábatká..ja som kvôli tomu teraz bola zasa v nemocnici,z toľkého stresu mi tvrdlo bruško,ale to som tu písala včera. 😉

vebinka25
13. jan 2012

AHOJTE SOM KATKA A CHCELA BY SOM SA PRIDAŤ DO VAŠEJ DISKUSIE, LEBO MÁME PODOBNÝ OSUD TERMÍN: JÚN 2012 A ČO SI TAK ČÍTAM VŠELIČO. NO PÁČI SA MI TO A O VEĽA VECIACH SOM ANI NETUŠILA.

vebinka25
13. jan 2012

danielkabn
13. jan 2012

@vebinka25,vitaj tu medzi júnovkami 🙂 no ja som odvtedy bola dvakrát v nemocnici a tam robí aj môj gyndoš a výsledky sám nevedel,to som sa ho pýtala medzi sviatkami a kedže som čakala dvojičky,ale skončilo to syndrómom miznúceho dvojčaťa,upozornil ma,že výsledky budú určite zlé 😒 a že amnio,a aj vzhľadom nato,že som po umelom oplodnení.Morfologický ultrazvuk je myslím povinný,od 20.týždňa,ono je to dobré,pretože ti doktor pozerá,či nie sú nejaké abnormality,je to klasický ultrazvuk,ale približuje ti srdiečko,nožičky,pusinku,obličky 😉 toho sa neboj. Ja som mala od začiatku tehu ultrazvuk už hádam aj 10x,lebo aj v nemocnici mi robili,a aj na poradniach.Zatiaľ bolo všetko ok,11-teho mi robili a podľa meraní zodpovedám presne termínu.

majulosa
13. jan 2012

@vebinka25 ahoj a vitaj 😉 🙂

zuzu2566
13. jan 2012

ahojte baby.možem sa pridať? 😀

chelonka
13. jan 2012

@vebinka25
@zuzu2566 ahooojte a vitajte

mianpa
13. jan 2012

Ahojte, rada by som sa pridala, termín mám 7.6.. som prvý krat tehotná ale malinkej pohyby cítim od prvého sviatku vianočného, dovtedy som o nej ani nevedela a od tohoto dna je živšia a živšia. chcem sa spýtat či aj niektorá zvás nemáva bolesti brucha ale nie také črevné ale také divné ja ich ani opísat neviem že ked prídu až špatne príde, netrvajú dlho tak 5 min a potom je dobre.

vebinka25
13. jan 2012

@danielkabn Ja som mala tiež mať dvojičky, ale mne hneď na prvej prehliadke povedal, že to bol asi plod ktorý odumrel.Na sone som videla len taký fliačik hore o opretý maternicu a pomaly sa to vytrácalo čo je dobré pre to druhé bábätko. No a ja a moje termín to je stále s pomlčkou medzi tým a tým. Mala som mať 27.06.2011 a už som na 21.06.2011 podľa ultrazvuku.

vebinka25
13. jan 2012

@majulosa ďakujem 🙂

vebinka25
13. jan 2012

@chelonka ďakujem a budeme si mať určite tých ostatných 6 mes. o čom rozprávať.

vebinka25
13. jan 2012

Ten rok 2011 je omyl nejaká som dnes zmätená, skoro som sa pridala o rok dozadu do diskusie. Je to 2012 🙂 🙂 🙂

sandy80
13. jan 2012

@silvia0201 ja som si myslela, že iba mňa rozčuluje môj maličký, ten ešte je moc malý na to, aby na môj "stav" bral aspoň trocha ohľad, ale vidím, že kebyže je väčší, aj tak dokáže maminu nahnevať, takže to je jedno, aké veľké dieťa máš, keď si tehotná🙂)))))

vebinka25
13. jan 2012

@danielkabn Tak nebojkaj 01.06.2012 sa tu všetky stretneme a budeme vykrikovať že tento mesiac ideme rodiť 🙂

indys
13. jan 2012

Kocky pocujte ked sa robi cisarsky,kolko dopredu ho robia.Pocula som ze cca 2 tyzdne asi aby nedoslo k spontannemu porodu je to tak? Lebo ja este vobec neviem ako sa planuje cisarak, moja mama ked rodila, tak jej vtedy volajako zistovali ci je zrely plod, viete mi povedat ako to funguje teraz?

@marianax hejpohlavie vieme uz od 16teho tyzdna a vcera to bolo vidno zas. Ten nas drobec sa ukazuje ako na vystave. No z toho, ze sa moc nemrvi si nerobim nic. Nech si tam len lezka ako mu je dobre 🙂

@zuzu2566 @vebinka25 @mianpa vitajte baby ako sa tu vreco s nami roztrhlo. vebinka25 ja dufam, ze 1.6. uz budem balit posledne veci do tasky a uz si ma budu brat 02.06. na salu vybrat mi mojho drobceka

chelonka
13. jan 2012

@indys juuuj ty máš ale šťastie ja ked som bola na sone tak nám riťku ukazovalo, potom sa sice otočilo na bok ale nožičkami si zaclánalo tak sme nič nevideli juuuuuuj