Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lenkaks ako sa tomu hovorí od januára ideme na plno. leže motyka vystrelila až po 8. mesiacoch. a to som ešte bola aj na gyn. operácii krčka maternice, lebo som mala zlý výsledok. tak som sama zvedavá, ako to u mňa celé dopadne 😅
@meatfly24 vitaj a držím palčeky, nech tam máš dve čiaročky 😵
@z.vrablova ja som také isté lieky brala aj ja, ale mne nepomohli a nezadarilo sa . držím palec 😀
@zuzu4444 @silvia0201 meatfly24 ludka77 Budeme si drzat palce,nech kazda v juny drzime svoje nove babatko v naruci 🙂 🙂 🙂
Baby,aj vas tak bolia prsia ?? Ja ich mam naliate,ako ked som Jakuba kojila 😀
čaute baby ja sem nepatrim ,ale mam babatko jun 2011 ja len že som išla okolo a som si vas prečitala a ste mi pripomenuli rok dozadu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no nadhera 😀 😀 Všetkym vam držim palce !!! 😀 😀 😀 čaute
dakujem 😀 😀 😀,inač junove babatka su straaašne zlate 😀 😀 😀 akurat reve že chce cicek tak 😀 urychlene musim letieť 😀 😀 😀
dakujem vsetkym.... dnes opat //... stale slabucke, budem testovat este v sob. rano... k dr. sa chystam najskor v 6-7tt
jeeej babanky to uz je jun ,ja mam tiez junovcatko 2010drzim vam palce aby ste mali krasne tehulkovanie 😉
@lenkaks Dúfam sa tu budeme stretávať 🙂 ale ešte to mám ďaleko 🙂 ak sa nám to tento mesiac nepodarí tak dúfam budúci určite, to by som mala potom doma obe deti s rovnakým dátumom narodenia 🙂) Dcérku mám júl 2009 🙂
Držte sa, budem vás sledovať a okolo 13teho októbra sa ozvem či prišla mrcha alebo či sú 2 čiarky 🙂
@z.vrablova super 🙂
@z.vrablova teda zuzi,co to tu vidim.....z celeho srdca gratulujem a tesim sa s tebou..nech vsetko dobre dopadne 😵 cmuk
dobre ranko baby 🙂 prajem krasne dve ciarocky kazdej 🙂 ja opat talky bolesti a pichanie v podrbusku ale nic noveho kedze to trva uz od ovulky, len kedy sa to od 6teho DPO nezhorsilo... ale ked to ma stat za to tak vydrzim len uz by som si teiz chcela najst povodcu tych tlakov v podobe // 🙂))
Mne sa tuto noc snivalo,ze som mala krasne vyrazne 2 // 😀 Uz mi z toho sibe,tak velmi by som chcela,nech je to pavda.Vcera vecer som si objednavala teh.testy z jednej internetovej stranky ,az sa mi o tom aj snivalo...
@lenkaks strašné 🙂 posledné mesiace máj - júl to bolo hrozné, ale našťastie som čakala prvé a mohla som len tak sedieť u rodičov v tieni 🙂) dokonca aj po pôrode v 600 nedelí to bolo ešte dosť hrozné 🙂 potila som sa ako kôň 🙂 🙂 ale stálo to zato 🙂 🙂 mne sa hormóny strašne bujačili 🙂 🙂 ale zas ja super že nemusíš byť naobliekaná 🙂 kúpila som si dvoje šaty a vynosila som ich poriadne 🙂 a hlavne ak ti opuchnú nohy noačo dáš si šľapky 🙂 :D
@ludka77 My sme dufali,ze sa nam podari babatko s porodom v maji...to je taky celkom fajn mesiac...este je vtedy znesitelne teplo...lenze nam to nevyslo...Este aj jun sa hadam da,ale uz jul ,august,september...to musi byt fuska....ozaj a ako babatko zvladalo teplo ? Moj maly mal v lete pol roka a to bolo strasne,stale potenicky vsade...ci bol len v plienke,ci v tricku...sice,tie mal aj teraz v lete,ked boli take tepla....
moja malinká horúčavy znášala a znáša super - asi je to tým že je letná 🙂 lebo ja som decembrová a síce mám teplo rada ale na kúpalisku 🙂 alebo v chládku, mne také niečo ako opalovanie nehrozí 🙂 Tak možno je to dané aj tým kto sa kedy narodí 🙂
ja som jej obliekala len plienočku a košieľku a bolo super, v najvačších horúčavach som s ňou moc na slnko nechodila lebo potom chcela každú polhodinku cicík 🙂 Dôležité je aby si naučila malinké piť vodičku (čajík) síce veľa doktoriek tvrdí, že keď kojíš tak netreba - ale teba, pre zimné bábätka možno nie ale pre letné určite!!!
@ludka77 ja som tiez decembrova,ale som strasne zimomriva...jakub je tiez v decembri,ale je moj pravy opak...to je total jeho otec :D teplo im je stale,nejlepsie by im bolo len v trenkach,ci je 30 ci 10 stupnov....su moc horkorkrvni 🙂 Inak,ja sa nerada opalujem,ak sme pri mori,tak ja skor pod slnecnikom...a vyslovene ze horucavy,v nich neskutocne trpiim...ja sa vyzivam v zime,ked sa zababusim a prejdem sa po snehu 🙂
Dobre rano baby🙂
no vidíš, ti hovorím čisté decembrové dieťa 🙂 ja som taká istá 🙂
a dcérka moja miluje vodu, najradšej by v lete behala holá a čvachtala sa trebars aj v potoku 🙂) Ja vodu milujem, ale so slnkom je to už horšie 🙂)
Ja si myslím, že to má niečo spoločné s tým kedy je človek narodený 🙂
Oni tie letné detičky to teplo znášajú oveľa lepšie ako my 🙂 decembráci 🙂
Cawte baby,mozem sa pridat.vcera som si nasla na teste 2 ciarocky sice jedna slabunka ale tam bola 😀 tak dufam ze to dobre dopadne

@lenkaks nie ovulku