Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
dievcata posielam davku : // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // //
🙂
... je to možné???? už júnovky 2012 🙂 ja mám júnovčiatko 2011, teda skôr májovčiatko 2011 - trošku sa k nám naša láska poponáhľala - držte sa všetky a nech v júni 2012 sa všetky tešíte z krásnych voňavučkých zdravučkých batôžtekov tak ako my júnovky 2011 😉
baby poradite mi?akosi som nachladena,tecie mi z nosa a duni v hlave,mozem zobrat paralen?
kokííí, že júnovky 2012...akoby to bolo len nedávno čo som objavila na testíku // a teraz sa už 3,5 mesiaca vytešujem z môjho júnového chlapčeka, ktorý sa narodil deň pred mojimi narodeninami 😵 😵
Tak aj vám prajem také pohodové a bezproblémové tehu ako som mala ja a o 9 mesiacov rýchle bezproblémové pôrody 🙂 😉
@alca85 - tiez ma to napadlo, ale ja som tie dve ciarky nasla 6 a 2 roky dozadu 😕 😕 😕 Obaja su jun.
Drzim palce, nech to dotiahnete vsetky do konca a uzivate si svoje vytuzene miminka 🙂
Júnovečky 2012 😵 Super,dúfam že aj ja sa k vám pridám.
P.S. ja mám doma už veľkú júnovku, (1998) 🙂 Resp.mala byž júlovka. 😀
Prajem nech všetko dobre dopadne a hlavne nech tie slniečka máte čoskoro pri sebe a hlavne zdravé 😉 🙂
@anjelicek26 ja si tie 2 čiarky nájdem až 21.októbra 😀 , tak ale trošku som už predbehla 😝 😀
@meatfly24 no to si uz nepamatam,ako dlho ma pichavalo,len ze to bola tak ostra bolest...ale dalo sa to samozrejme vydrzat 🙂 nevedela som o tom,ze je to uhniezdovanie,ja som bola vtedy v zahranici,vsetko som si pookukavala z internetu vtedy...a zacala som chodit na tehotensku kalkulacku vtedy do fora a tam mi to baby povedali...tak s nimi som sa toho dost podozvedala,oni boli doma a ja v anglicku...tam sa vysetrenie ohladom tehotenstva zacali az v 3tom mesiaci...
@lenkaks dakujem ti uvidim ako mi bude vecer a ked sa to trosku zlepsi tak budem pokracovat aj nadalej v presne takej kure aku mas ty 😉
najhorsie je na tom to ze presne som to iste mala aj s malym.presne na zaciatku som bola chora,ale vtedy som mala aj horucky(dufam ze teraz ma obidu) a cele tehu som len na to myslela aby bol drobec zdravy a vsetko vporiadku
zenyy gratulujem va.och ako vam fajnucko 🙂 aj mne meskaju tyzdne, zajtra idem na gyn. ale nedavam tomu nadej., asi nebudem na jun ako vy..mozno na ten buduco no 🙂
@zuzu4444 citim sa asi tak ze tlaky v podbrusku mam uz od 1eho DPO ...okolo 6-7 dna boli silnejsie pichlave bolesti, teraz obcas este citim pichnutie ale skor citim tlak na oboch vajecnikoch ...raz nalavo raz napravo raz na oboch naraz... nie je mi zle prsia mam pocit ze su zvacsene ale nebolia vobec, a tiez okolo toho 6-7 DPO ma mega svrabeli, a taktiez podbrusko ma svrbelo - umyvam sa pravidlen :DDD takkze tot moje pocity... heja este si velmi verim a myslim ze to vyslo 🙂)) neviem preco ale vobec nemam negativne myslienky 🙂
Jej, uz junovky 2012 😵 😵 😵 Vsetkym prajem bezproblemove tehu a nadherne junove uzlicky 😵 😵 😵 😵 My mame junovciatko 2009 😉 Drzte sa tehulky a nech vam to rychlo ubieha.....
Dobre ranko dievcata,tak ja som si robila ten test a je negativny ☹ Mrchu som stale nedostala,prsia bolia,naliate su riadne...Myslite,ze moze byt,ze stale nemam velke mnoztvo HCG v krvi ? Alebo niesom tehotn a :( Je mi smutno...
Na gynde som bola minuly stvrtok,ked mi dr povedala,ze to vidi na skore stadium tehotenstva...Ale je tomu uz tyzden,ak by som bola tehotna,uz aj HCG by bolo meratelne,ze ?

dakujem 😀