icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lulu1988
18. okt 2011

@z.vrablova tak tak pravda...🙂 prosim ta ked ides na pn teraz...tak ako budes poberat pnku to je prvych desat dni kolko % z vymeriavacieho zakladu? a neovplyvni to vysku materskej ked budes na PN ?

manamani1
18. okt 2011

@happy8051 Dakujem Ti pekne, u Teba to bolo na 16ty den, a ja mám dnes len 12 den os ovulky, tak este stálemám sancu🙂))))).....aký druh testu si mala?

happy8051
18. okt 2011

@manamani1 dvadsiatkovy bol ten test. alebo vies aky si kup? v 101 drogerie co predavaju, desiatkovy. ten mi tiez hned ukazal pri prvej dcerke

manamani1
18. okt 2011

@happy8051 aha ten woman secret, ved si aj pisala, to je ten,co ho más na nastenke? a den predtym ten isty woman secret bol len s jednou /????

manamani1
18. okt 2011

@happy8051 a ine priznaky okrem testu pozitivneho???? Kazdy pise o prsiach, tie ma pichaju skor, a boli podbrusko🙂)))

happy8051
18. okt 2011

@manamani1 priznaky pri oboch tehu rovnake: bolest v podbrusku ako pred mrchou a bolest vajecnikov.... ano na nastenke mam ten secret woman. len raz som si ho robila. potom o den neskor este jeden zo 101 drogerie

manamani1
18. okt 2011

@happy8051 a ktory bol negativny? lebo tam v komentoch babám pises,ze den predtym bol negativny....

happy8051
18. okt 2011

@manamani1 kazetovy Rapid Clear

manamani1
18. okt 2011

@happy8051 takze rapis clear negativ, na druhy den secret pozitiv, a na treti den 101- pozitivny...takto???

happy8051
18. okt 2011

tak presne 🙂

lienocka23
18. okt 2011

@didlinka3368 aj my budeme na tom podobne, tiez hypoteka, a to by sme chceli kupovat este auticko, a no ale vzdy si poviem, ze snad to zvladneme. A s tymi %-tami, ked padla vlada, tazko povedat, ci to schvalia. Budeme asi drzat palce. Ja som si aj myslela, ze sa dam este pripoistit v socialnej poistovni, len som si citala podmienky a to musis byt poistena min. 270 dni, co je cela dlzka tehotenstva a ze ked tych 270 dni nemas zaplatenych, alebo to nestihnes do porodu, tak ti nevyplatia ten narok, ale prepada to v prospech statu (teda aspon ja som to tak pochopila) a kedze som si to neplatila skor a 270 dni uz nestihnem, tak som kaslala na to. 😖

lienocka23
18. okt 2011

@monuska342 aj ja som mala nadchu, viac som sa bala teploty, dala som si na to cecko, kupila som si sprej do nosa s tou morskou vodou a homeopatika a preslo to do piatich dni

lara16
18. okt 2011

@nella13 no ved je to aj rarita, v nemocnici sa tiez cudovali🙂))...ale ze uz jeden taky pripad tam bol 😉 ...

lara16
18. okt 2011

@lulu1988 aj ja idem 31.10. na kontrolný UTZ...neboj bude biť...niekedy zalezi aj od sona ake dr. ma...ten moj uplne spickove tak mozno aj preto...a vela som tu citala, ze im srdiecko videli bit az neskor ...

lulu1988
18. okt 2011

@lara16 aj ja idem presne v ten den...som cela nedockava...ale verim mu....viem ze to pre mna spravi a bude sa snazit co najviac aby to dobre dopadlo...🙂

katey
19. okt 2011

@lulu1988 no to verim aj ja, len sa fakt trochu bojim. lebo este stale trochu krvacam, pobolieva ma brucho aj napriek tomu, ze lezim... a kym som otehotnela, brala som duphaston, pretoze sa mi vobec netvrotil progesteron, tak ja mojmu telu neverim, ze sa vie samo postarat o babatko. a inak, ty si priamo zo sale?

didlinka3368
19. okt 2011

@meatfly24 nie si sama moja...aj ja mám už dobrú mliekáreň na hrudi 😉 ... ale stále aj poriadne bolí a aj sa mi zafarbili bradavky, mám ich akési tmavšie...no každá zmena na mojom tele ma teší, lebo viem, že sa naozaj v mojom brušku deje ten zázrak 😉 ... a aj ja mám pocit, že vyskočilo trošilililinku bruško, lebo keď sa chcem stiahnúť, tak to nejde...ani si neviem predstaviť ako budem vyzerať s takým lavórikom pred sebou, ale veľmi sa na to teším...inak mne akosi nechutí jesť, ale za to za ovocie by som vraždila 😉

didlinka3368
19. okt 2011

😉 @katarinnnka sme radi, že ti takto nepriamo dodávame energiu 😉 .. gratulujem a držím palce s tvojimi ratolesťami, ej perfektné, že to tak berieš...ja som z piatich detí a v živote som sa nesťažovala, moju mamku obdivujem a keby bola iná doma aj ja by som mala plný dom detí... 😉

didlinka3368
19. okt 2011

@monuska342 jasné, že an veľkosti neáleží 😉 aj ja poznám z môjho okolia takéto rozdiely, že tie, ktoré mali veľké prsia mliečka nemali a zase naopak...ja len dúfam, že to mliečko mať budem, lebo si neviem predstaviť, e by som mala kupovať tie drahé mliečka a chcela by som dať svojmu pokladu to najlepšie, čiže materské mliečko...

didlinka3368
19. okt 2011

@katey to je dobré, že si išla...teraz pekne doma oddychuj a užívaj si, lebo keď sa to narodí, toho voľného času bude pomenej 😉 a hlavne dávaj na seba pozor...ja som tiež z prvého ultrazvuku odchádza so slzami v očiach od dojatia a to ešte srdiečko ani nebolo, tak to sa im tam rovno zložím nabudúce 😵 .. je to úžasný pocit ... dávaj na seba pozor...

didlinka3368
19. okt 2011

@ktore jáááj to mi je ľúto, to je hrozné keď poniečom tak túžiš a nevieš sa toho dočkať, pevne verím, že sa čoskoro dočkáš a hlavne keď ťa z druhej strany tlačí čas...držím palce....teraz keď si to tak spätne uvedomím, tak tých príznakov bolo dosť, ale ani ma nenapadlo, že by som bola tehu až pokiaľ mi nebrali krv, skôr som si myslela, že mám nejaký zápal, takže: ... lekárke som sa posťažovala, že ma bolí spodok, bola to taká tupá bolesť akokeby som mala zvnútra niečo opuchnuté, potom ma stále pobolievalo podbruško ako pred menzesom , sme tam pichlo vo vaječníkoch a prsia boleli .. no a cítila som sa strašne unavená a bývala mi navečer hrozná zima aj keď som bola zababušená pod paplónom....

katey
19. okt 2011

@didlinka3368 dakujem 🙂 si zlata 🙂 oddychujem, len zas som uz od 5 hore :(

ktore
19. okt 2011

@anjeliklienka ahojko.aj ja som mala spinenie len som nevedela ze som teho.mala som ho osem dni.isla som k dokt a urobila utv a pichla mi inj.chod k dokt.

ktore
19. okt 2011

@didlinka3368 ano je to tazke ked nemam uz tolko casu.i obavy ci to nebude komplikovane pocas teho.ma to viac stran.rok sa snazime.myslela som ze sa to podari hned po vysadeni HAK ako pri 1 dietati,ale neide to.asi som brala HAK teraz dlhu dobu a zato sa to tam dole musi spametat.pametam ze s dcerou som mala tiez teplotu a myslela som na zapal lebo test som si robila skoro.pravdepodobne teplota sa mi zvysila hned po oplodneni.tak ma liecili na antibotikami.piiichalo ma velmi.

ifa83
19. okt 2011

ahojte tehule.aj ked trosku nesmelo ale pripajam sa k vam.mimi by malo prist 23.6 ak vsetko dopadne ako ma 😵

didlinka3368
19. okt 2011

@lulu1988
@lulu1988 Presne tak baby, ono príde keď to namenej čakáš...my sme to plánovali najskôr na druháý rok, lebo sme si chceli poriadne na to našetriť a to som si myslela, že teda minimálne pol roka potrvá snaženie pri veľkosť šťastí a buuuum...osud to vyriešil za nás... 😉

meatfly24
19. okt 2011

ahojte dievcata --- ako sa citite? ja som strasne unavena ... a trosku ma tlaci v podbrusku... skor na pravej strane...nie je to ani pichanie ani nic neprijemne len citim taky tlak ako keby... je nutne volat dokimu? dufik beriem nekrvacam ani nic... fakt to nie je nic hrozne len opat to je nieco nove pre mna... tak neviem...co vy na to 🙂

meatfly24
19. okt 2011

inak viacere ste dnes mali ist na UTZ nie? tak dufam ze vsetko ok 🙂

nella13
19. okt 2011

@meatfly24 ja idem dnes poobede na USG 😉 . Inak taketo tlaky mavam aj ja, su to stahy maternice, vraj je to normalne, keby si to citila prilis casto, tak radsej k dr.zbehni. drž palčekyy 🙂

meatfly24
19. okt 2011

@nella13 len to ze to citim skor na pravej strane a maternica je cca vsstrede nie? no neviem ked sa to zhorsi tak zavolam... 🙂 kazal mi robit paniku ked sa mi nieco nebude zdat ... :D jasne ze budem drzat... 🙂 v ktorom si cca tt ? a uz si videla bublinku? ci ides prvy krat ?