Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
tak presne 🙂
@didlinka3368 aj my budeme na tom podobne, tiez hypoteka, a to by sme chceli kupovat este auticko, a no ale vzdy si poviem, ze snad to zvladneme. A s tymi %-tami, ked padla vlada, tazko povedat, ci to schvalia. Budeme asi drzat palce. Ja som si aj myslela, ze sa dam este pripoistit v socialnej poistovni, len som si citala podmienky a to musis byt poistena min. 270 dni, co je cela dlzka tehotenstva a ze ked tych 270 dni nemas zaplatenych, alebo to nestihnes do porodu, tak ti nevyplatia ten narok, ale prepada to v prospech statu (teda aspon ja som to tak pochopila) a kedze som si to neplatila skor a 270 dni uz nestihnem, tak som kaslala na to. 😖
@monuska342 aj ja som mala nadchu, viac som sa bala teploty, dala som si na to cecko, kupila som si sprej do nosa s tou morskou vodou a homeopatika a preslo to do piatich dni
@lulu1988 no to verim aj ja, len sa fakt trochu bojim. lebo este stale trochu krvacam, pobolieva ma brucho aj napriek tomu, ze lezim... a kym som otehotnela, brala som duphaston, pretoze sa mi vobec netvrotil progesteron, tak ja mojmu telu neverim, ze sa vie samo postarat o babatko. a inak, ty si priamo zo sale?
@meatfly24 nie si sama moja...aj ja mám už dobrú mliekáreň na hrudi 😉 ... ale stále aj poriadne bolí a aj sa mi zafarbili bradavky, mám ich akési tmavšie...no každá zmena na mojom tele ma teší, lebo viem, že sa naozaj v mojom brušku deje ten zázrak 😉 ... a aj ja mám pocit, že vyskočilo trošilililinku bruško, lebo keď sa chcem stiahnúť, tak to nejde...ani si neviem predstaviť ako budem vyzerať s takým lavórikom pred sebou, ale veľmi sa na to teším...inak mne akosi nechutí jesť, ale za to za ovocie by som vraždila 😉
😉 @katarinnnka sme radi, že ti takto nepriamo dodávame energiu 😉 .. gratulujem a držím palce s tvojimi ratolesťami, ej perfektné, že to tak berieš...ja som z piatich detí a v živote som sa nesťažovala, moju mamku obdivujem a keby bola iná doma aj ja by som mala plný dom detí... 😉
@monuska342 jasné, že an veľkosti neáleží 😉 aj ja poznám z môjho okolia takéto rozdiely, že tie, ktoré mali veľké prsia mliečka nemali a zase naopak...ja len dúfam, že to mliečko mať budem, lebo si neviem predstaviť, e by som mala kupovať tie drahé mliečka a chcela by som dať svojmu pokladu to najlepšie, čiže materské mliečko...
@katey to je dobré, že si išla...teraz pekne doma oddychuj a užívaj si, lebo keď sa to narodí, toho voľného času bude pomenej 😉 a hlavne dávaj na seba pozor...ja som tiež z prvého ultrazvuku odchádza so slzami v očiach od dojatia a to ešte srdiečko ani nebolo, tak to sa im tam rovno zložím nabudúce 😵 .. je to úžasný pocit ... dávaj na seba pozor...
@ktore jáááj to mi je ľúto, to je hrozné keď poniečom tak túžiš a nevieš sa toho dočkať, pevne verím, že sa čoskoro dočkáš a hlavne keď ťa z druhej strany tlačí čas...držím palce....teraz keď si to tak spätne uvedomím, tak tých príznakov bolo dosť, ale ani ma nenapadlo, že by som bola tehu až pokiaľ mi nebrali krv, skôr som si myslela, že mám nejaký zápal, takže: ... lekárke som sa posťažovala, že ma bolí spodok, bola to taká tupá bolesť akokeby som mala zvnútra niečo opuchnuté, potom ma stále pobolievalo podbruško ako pred menzesom , sme tam pichlo vo vaječníkoch a prsia boleli .. no a cítila som sa strašne unavená a bývala mi navečer hrozná zima aj keď som bola zababušená pod paplónom....
@didlinka3368 dakujem 🙂 si zlata 🙂 oddychujem, len zas som uz od 5 hore :(
@anjeliklienka ahojko.aj ja som mala spinenie len som nevedela ze som teho.mala som ho osem dni.isla som k dokt a urobila utv a pichla mi inj.chod k dokt.
@didlinka3368 ano je to tazke ked nemam uz tolko casu.i obavy ci to nebude komplikovane pocas teho.ma to viac stran.rok sa snazime.myslela som ze sa to podari hned po vysadeni HAK ako pri 1 dietati,ale neide to.asi som brala HAK teraz dlhu dobu a zato sa to tam dole musi spametat.pametam ze s dcerou som mala tiez teplotu a myslela som na zapal lebo test som si robila skoro.pravdepodobne teplota sa mi zvysila hned po oplodneni.tak ma liecili na antibotikami.piiichalo ma velmi.
ahojte tehule.aj ked trosku nesmelo ale pripajam sa k vam.mimi by malo prist 23.6 ak vsetko dopadne ako ma 😵
ahojte dievcata --- ako sa citite? ja som strasne unavena ... a trosku ma tlaci v podbrusku... skor na pravej strane...nie je to ani pichanie ani nic neprijemne len citim taky tlak ako keby... je nutne volat dokimu? dufik beriem nekrvacam ani nic... fakt to nie je nic hrozne len opat to je nieco nove pre mna... tak neviem...co vy na to 🙂
inak viacere ste dnes mali ist na UTZ nie? tak dufam ze vsetko ok 🙂

@z.vrablova tak tak pravda...🙂 prosim ta ked ides na pn teraz...tak ako budes poberat pnku to je prvych desat dni kolko % z vymeriavacieho zakladu? a neovplyvni to vysku materskej ked budes na PN ?