Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@gwenni tak to ma velmi mrzi, ze to takto zle dopadlo v tej bb.. to ti verim, ze uz viac nechces na tu nemocnicu ani pomysliet.. zelam ti vela sil a nech to teraz dopadne iba najlepsie 🙂
katey tiez ti prajem vela sil, aby si to vsetko zvladla, je mi to velmi luto.. ak ti nevadi, ze sa opytam, tebe zacalo to spinenie tento tyzden? a bolo to len obycajne spinenie a potom si zacala krvacat? a v ktorom si bola tt? pytam sa preto, lebo ja som momentalne tiez v nemocnici kvoli spineniu.. som tu druhy den a dnes uz spinenie prestava, ale bojim sa, ze sa vrati.. 😢
cleo55 aj ty si spinila? a uz si prestala ked ta poslali domov?
dakujem zienky za odpovede a zelam vam vela sil na prekonanie vsetkeho zleho
@monuska342 ... ja som este u dr. nebola, objednam sa az na zaciatok novembra, potom uz uvidim aj srdiecko ... je mli tazko uz druhy tyzden, zaludok mam ako na vode, predychavam, ale da sa to vydzrat. Pri prvej dcerke som uz v tychto dnoch lezala na infuzkach v nemocke, co mi bolo tak strasne zle a polezala som si tam az do 13 tt. Dufam, ze tento krat to nebude nutne a vsetko predycham ...
@lenuska2604 hej aj ja som spinila isla som do nemocnice s ruzovkastym spinenim a pokial som dosla uz to bolo take hnedaste hned mi pichli injekciu proti krvacaniu a ostala som tam lezat na druhy den nijake spinenie a na dalsi den zo mna vysli ako keby malicky krvavy hlien tak mi nasadili este kvapky proti krvacaniu a o 2 dni ma pustili.teraz som na dufastone a cakam co bude,dufam ze sa tam vratim az na porod.drzim ti prsteky aby bolo vsetko ok a pustili ta domov
... ☹ dnes som padla zo schodov- smykla som sa 😢 dufam ze sa krpcovi nic nestaneeee omg
@emka1 a kedy si mala ms?ja som mala 11.9 dr idem az v piatok chcela som ist skor ale ze radsej az v piatok lebo este nebude vsetko vidiet...zatial ma nevolnosti netrapia chvala bohu 😉
@monuska342 ... poslednu ms som mala 2 dni pred Tebou ... zavidim Ti, ze nemas ziadne nevolnosti, ony obycajne nastupia okolo 7 tt a ked nie, tak by si mala tehu prezit bez nich ... to by si bola jedna z mala 🙂
@emka1 jaaj tesila by som sa lebo pri malom mi bolo zle az do 5teho mesiaca...no uvidim este...tebe zacali az teraz?
@monuska342 ... ja uz druhy tyzden mam zaludok na vode, nic mi nechuti, a musim stale predychavat ... jedlo je moj nepriatel 😠
Môžem sa pridať k vám dievčatá? Podľa MS máme termín koncom mája, podľa veľkosti v júni. Na USG som už bola 2x- malé krásne rastie a krvné testy sú na výbornu 🙂 Až tento týždeň prišli prvé nevoľnosti, inak sa cítim dobré. Niekdy mám pocit, že ani nie som tehotná 🙂 Tak dúfam, že je všetko v poriadku a v júni sa konečne dočkáme dlho vytúženého bábätka...
@alenka.ake si mala priznaky po ovu?a testik si kedy robila.mohla by si prosim napisat????niekedy sa sem skocime pozriet aj take co este len cakame na vysledok testu. 😀
@ktore Ahoj. Ani neviem aké som mala príznaky po ovu... stále som čakala, že príde MS, lebo 2 týždne pred oplodnením som bola na folikulometriu (poctivo sme sa snažili 1,5 roka) a lekár povedal, že sa mi nedozrievajú vajíčka, tak to od budúceho mesiaca budeme riešiť Clostilbegytom... už som sa nevedela dočkať kedy to bude. Mala som 38DC- stále nič... doma posledný testík, tak som si povedala, že ho urobím nech ma nedráždi a vyšlo to, na ďalši deň som kúpila 5 druhov a neverila vlastným očiam //... 43DC som bola na USG 1x a bola tam čierna bodka, potom o 10dní už bolo vidieť vačok, žltko aj plod. Teraz mám ísť zas vo štvrtok 🙂 Ak rátam dobré tak testík mi ukázal na 10 deň po oplodnení a tomu zodpovedá aj veľkosť na USG... Želám ti nech to tentokrát vyjde 😀
@katey to ma velmi mrzi, kedze som to zazila uz 2x a teraz to mozno zazijem zase tak viem ako sa citis, clovek nechce radsej od nikoho nic pocut, ved co by sme tak mohli povedat, co by pomohlo, nic....poplac si, ponadavaj, a potom hlavu hore a hor sa do dalsieho boja, ak sa ti to podarilo raz podari sa aj druhy krat a to uz bude ine a hlavne urcite to dotiahnes do uspesneho konca...drzim palce aby bolest rychlo presla a vystriedala ju radost zo snazenia a tehulkovania...
@emka1 ja som rada ze nemam nevolnosti zatial nic vsetko mozem jest a vobec mi nieje zle ale zase sa bojim ci je vsetko v poriadku lebo nevolnosti znacia zdrave tehotenstvo ale zase si hovorim ze ked pri chlapcovi mi bolo tak zle tak mozno teraz cakam dievcatko 😉
@monuska342 ... sa hovori, ze pokial mas silne nevolnosti, tak budes mat s najvacsou pravdepodobnostou dievca, u mna to tak vyslo pri prvom tehotenstve. Teraz pri tomto druhom mi je tiez zle, ale nie az tak ako pri prvom, tak neviem ake pohlavie to signalizuje. U Teba to je zase opacne, zle Ti bolo pri synovi, som zvedava, co sa to bude teraz 🙂. Vacsina kamosiek v okoli, co cakali chlapcov, tak nemali ziadne nevolnosti, ale ak cakali dievcata, tak im bolo tak zle ako mne ... no nie je to 100 % pravidlo. Pockaj, co Ti povie lekar, verim, ze je vsetko OK a ze si vychutnas tehu bez nevolnosti 😉
ahojte .babulky mam na vas otazku.ako ma vyzerat na dotyk kracok maternice ak zena uz vie je tehotna a ako ma vyzerat ked neni a ma prist cervena????viete nieco o tom?lebo viem len tolko ze krcok je tvrdy a pri ovulacii klesne a zmekne a pootvori sa viac neviem ako ma byt po oplodneni....
@ktore ahoj, neviem ci ti moc poradím ale aspon ti napisem ako to bolo u mna tento mesiac.Ja som to s tym krckom skusala prvy krat.Bolo to 4 dni pred prichodom mrchy a na krcku som si nahmatala tahavy hlien a bol zafarbeny dost do hneda, myslela som ze to znamena ze zacina mrcha.A krcok bol tvrdy a dal sa nahmatat ale den pred mrchou som ho uz ani nenahmatala len som mala strasne vela bieleho vytoku.Viem ze krcok by mal byt po oplodneny tvrdy ale neviem ci nizsie alebo vyssie polozeny.No mne ta mrcha neprisla a nasla som si krasne // ciarocky, tak ti prajem nech to je takto aj u teba 😉 drzim palce
@manamani1 Presne na 38DC slabulinka čiarka, taký duch 🙂 o štyri dni neskôr už boli čiarky rovnako intenzívne. Podľa všetkého som mala celý cyklus posunutý. Vôbec sme nerátali, že nám to ten mesiac vyjde po tom čo mi povedal lekár a potom ostal sám prekvapený a povedal "no vidíte aj zázraky sa dejú" 😉 Ja som 4 roky nemohla ostať tehotná, lebo som bola chorá a potom sme sa 1,5 roka snažili- už som prestávala veriť... a vyšlo to, teraz už len nech vydržíme do júna 😉 Držím ti pršteky aj všetkým snažilkám, nech čím skôr testík ukáže //...
Kocky aj vy ste tak strasne unavene 😅 ja kazdy den poobede musim chodit spat 😀
@emka1 no tak ja dufam ze u mna to bude naopak a budem mat tehu bez nevolnosti a bude to dievcatko aj ked chlapcek by sa viac hodil k malemu ale ja tuzim po malej copanke a tych rozkosnych ruzovych satockach 😉 a co by si chcela ty?chlapceka?
@ktore ked si tehu tak je vysoko a je tvrdy a ak niesi tak je mekky pootvoreny a nizko polozeny

@lulu1988 Nestresujem.. ale uz je po vsetkom...:( zacala som silnejsie krvacat, bolesti tiez zosilneli, isla som do nemocnice, kde sa ma doktor velmi bezcitne na vecernej vizite opytal "vy ste ta co idete na cistenie?" takze tak.. moje buduce babatko sa rozhodlo, ze sa so mnou rozluci este skor ako sa narodilo.. je mi hrozne. Takze sa vyclenujem z tohto klubu buducich mamiciek. Prajem vsetko dobre, nech to tebe aj vsetkym dopadne dobre.