icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

didlinka3368
24. okt 2011

@katey Ooooch môj Bože!!! To mi je tak strašne ohromne ľúto...ja ani neviem čo napísať, lebo viem, že ti nič v tomto hroznom smútku nepomôže....ja ti len posielam veľke objatie a pevne verím, že onedlho sa zapojíš do podobnej témy len s iným mesiacom v názve....myslím na teba katey a drž sa ... plačem s tebou ... 😢

manamani1
24. okt 2011

@alenka.k No tak ja som mala vcera ten deň "D", ked som mala hlien a sráááááášne vela vytoku, a bolesti v podbrusku.Tak ale myslim,ze na 39DC je ovulka maximálne vylucena, aj ked mam nepravidelne cykly.

lucy125
24. okt 2011

Ahojte babuľky, po 8 dńoch som znova na tejto téme, lebo od 16.10. som bola hospitalizovaná v nemocnici, začala som v 7 tt krvácať a bábo nebolo v gestač. veku vôbec vidieť, tak som si tam poležala v strachu na injekciách a infúziach, dnes ma prepustili tak som moc sťastná, bábo je ok, má 1,5 cm, krásne mu bije srdiečko 🙂 😖 tak sme veľmi šťastní. Tento týždeń sme 9 tt, držím vám všetkým tu palce, aby ste nedopadli ako ja v nemocnici 😉 😉

lucy125
24. okt 2011

Tu je naše malinké 🙂 🙂

katti77
24. okt 2011

@lucy125 tak super, tesim sa s tebou, a mozem sa ta opytat, v 7tt ti nevideli babo a kedy ho uvideli a co srdiecko?
lebo ja som v 6tt+0 bola tiez v nemocke a nevideli srdiecko a poslali ma domov, ze je koniec, ze do tyzdna zacnem krvacat...

lucy125
24. okt 2011

@katti77 No mne bábo nevideli v zač. 8 tt, len gestač. vak, dali mi 4 dni na to, aby sa ukátalo, inak by bol kyret, ani akcia tam nebola nič, sono mi robili min. nedelu, keď ma prijali do nemocnice a v pondelok a nič. Potom vo štvrtok a malé tam už bolo to som bola v 8 tt a bilo mu už krásne aj srdiečko. Preboha akému Dr. chodíš? 😒 😒

katti77
24. okt 2011

@lucy125 to som lezala v nemocke od nedele min. tyzdna, trosilinku som krvacala, fakt trosku tak ma tam nechali, krvacat som prestala a jedine co robili merali mi kazdy den hcg ci rastie, rastie ale pomaly, nie podla tabuliek a babo videli ale srdiecko 6+0 nevideli tak vraj koniec, a v stredu 6+1 uz srdiecko videli ale zase slabo bije nie ukazkovo 140 tepov za min. tak zase je zle...tak ja neviem som na prasky, ze co sa vlastne deje...ale ty sa ma trosku potesila, ze tebe videli babo az v 8tt tak zase vacsia nadej, ze vsetko bude ok

lucy125
24. okt 2011

@katti77 No mje najprv nič, asi bolo zle otočené alebo ako, potom už bolo pekne vidieť, aj srdiečko je vraj ok, podla Dr. zajtra si idem pre tehu knižku mojej Dr. a na sono a asi aj na krv, neboj všetko bude ok, aj si začala krvácať? Kedy ideš na sono ešte?

katti77
24. okt 2011

@lucy125 len trosku v nedelu som krvacala, ale od vtedy nic, citim sa normalne, na sono idem zajtra do nemocnice a v stredu do Heliosu tak som zvedava co mi povedia tam....
tak super, ze uz aj tehu knizku budes mat

lucy125
24. okt 2011

@katti77 Tak ti budem držať palce, aby ti to pekne vyšlo, aj ja som trochu krvácala, ale vraj mi len cievka praskla, anšťastie v maternici ani v gestač. vaku nebola krv, tak je to ok 😉 😉 A j ja musím ísť do GF pre papiere a na sono, mala som isť 18.10. ale to som bola v nemocnici, tak mi kázali hocikedy dojsť, pre papiere.Aj ti býva zle a zvraciaš?Ja som strašne moc krát, aj teraz mi je blbo od žalúdka, či som hladná alebo najedená, moc mi toho nechutí, ale trošku mi to napravili infúzkami a beriem čípky proti zvracaniu. 😉 😉 Tak hádam to už bude len ustupovať.

katti77
24. okt 2011

@lucy125 no mne nic nie je, len prsia ma bolia ale inak nic specialne, ani ja som v gestacnom vaku nemala nic, aj plod bol v poriadku, len to hcg sa im nezdalo, ale do stredy uz vydrzim a hadam mi v Heliose povedia viac

niktoska
24. okt 2011

ahojte kočky, tak polka kameňa mi spadla zo srdca. Dnes som bola u doktorky a tá mi tie dve krásne čiarky potvrdila. Som v 7tt a termín máme 15.06. Ešte preskočiť ten môj zakliaty 11tt a budem lepšie spávať.
Srdiečko krásne bilo, pani doktorka nasadila Duphaston, ešte absolvovať kontrolu na hematológii a modliť sa, aby to tento krát dopadlo dobre.

lucy125
24. okt 2011

@niktoska Ahoj, gratulujem ti a držím palce, aby všetko bolo, ok,Mńa dnes prepustili z nemocnice, po hroziacom potrate, malo by už byť všetko ok.Aj môjmu srdiečko pekne búcha a meria 1,5 cm. 🙂 🙂

zuzu4444
24. okt 2011

Ahojte, nebola som tu ani nepamatam, vitam vsetky nove tehulky
Konecne sme doma z nemocnice, a vsetko je zatial v poriadku

zuzu4444
24. okt 2011

@lucy125 vitaj v klube ja to iste, 8 dni v nemocnici s diagnozou zacinajuci potrat ☹ ale hadam uz bude len dobre, treba sa setrit a vela oddychovat

petuska123
24. okt 2011

@lucy125 ahoj a uzivas utrogestan?? no tak ten 8 a 9 tt je daky nebezpecnyyy ☹

petuska123
24. okt 2011

@zuzu4444
@lucy125 a mali ste aj daka bolesti??ci ste zacali spinit??

silvinka666
24. okt 2011

ahojte dievcence.... tiez by som sa k vam chcela pridat... ja zatial 3 pozitivne testiky s dost vyraznymi ciarkami, a jedna prehliadka u dr., ktory mi povedal, ze tam vidi malu bodku vyzera to, ze som tehotna a mam sa tak spravat 🙂... zle mi zatial nie je, bolieva brusko, ale len tak v noci trochu a zacinaju trosku prsia... inak sa velmi tesim a prajem vela zdravicka aj vam 🙂)

cleo55
24. okt 2011

@zuzu4444 je nas tu viac ja som tiez bola v nemocnici s takou diagnozou tak dufam ze bude vsetko ok.drzim nam vsetky prsteky nech to dopadne vsetko dobre

cleo55
24. okt 2011

@silvinka666 vitaj v klube tehuliek 😀

diorissima
24. okt 2011

Ahojte kocky, tak a dnes sme poculi tlkot srdiečka 🙂 v siestom tyzdni mi krasne bilo na poplach

diorissima
24. okt 2011

@mirka35 mirka tak a uz sme dnes poculi srdiecko 😉

mirka35
24. okt 2011

@diorissima tak to mam radost dufam ze o tyzden budem aj ja uz moct take nieco napisat....

rigulka
24. okt 2011

Ahojte, ale ste toho popisali, kym som tu 2 tyzdne nebola. Uz aj my mame od dr. potvrdene tehotenstvo, len este nebolo vidiet plod, aj ked podla poslednej ms uz mal byt vidiet, ale pockame do 7.11. a potom sa uvidi, ci drobcek rastie, alebo nie. Dostala som prisny zakaz kojit maleho, lebo som zacala trosku spinit a mam nasadeny duphaston, ascorutin a oddych. Citam, ze nas je tu viacero, ktore maju pociatocne problemy, ale urcite nam to vsetkym dobre dopadne. 😉

lucy125
24. okt 2011

@petuska123
@zuzu4444 Ahojte baby, veru konečne doma,po 8 dńoch, som taká šťastná, dúfam, že sa to už nezopakuje a pôjdem tam len na 4 dni porodiť a domkov, ako sa máte vy? 😉 😉

lucy125
24. okt 2011

@petuska123 Ahoj, nemala som žiadne bolesti, len som vstala z postele a krvácala som, našťsatie len nejaká cievka praskla ako sa mi rozťahuje maternica, tak som rada. 🙂 🙂

diorissima
24. okt 2011

@mirka35
ale urcite to uz bude velky 🙂

mirka35
24. okt 2011

@diorissima mam strach moja.....

mirka35
24. okt 2011

@rigulka ahoj a v ktorom tyzdni si?ja som koncila 5tta nebolo srdiecko vidno tiez

katus193
24. okt 2011

kocky viete mi poradit??? Mam za sebou jeden MA a jeden mikropotrat a teraz som v 6tt a v 9tt sa chystame domov na SK je to asi 1100km myslite ze je vhodne aby som isla na taku dlhu cestu ale s tym ze v polke urobime prestavku a ostaneme niekde prespat??Velmi sa bojim aby sme o male zase neprisli ale ta cesta je nevyhnutna